Каква риба готвите?

  • 71 295
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 1 417
Почти само сьомга - много бързо става и е много полезна. Аз обичам и скумрия на скара, ама мъжа ми не е фен, освен на дунавската та рядко правя. Риби които трябва да се почистват и са с кости Naughty

# 211
  • Бургас
  • Мнения: 3 553
В последно  време много често правя ПАНГАСИУС - панирана или задушена ,която купуваме от Билла
Много е вкусна bowuu
И ние сме влюбени в тази риба, наскоро я открихме. Печена на фурна, обилно полята с зехтин, лимон и риган. ММММММММММММММ!
Добре, а предварително мариновате ли я по някакъв начин newsm78

Нищо не я правя, измивам я и след това я посолявам. Правила съм я - панирана с брашно и белтък, на грил тиган, и със сос за риба на "Маги" на фурна, все е вкусна. Ако я правиш със соса на Маги не я посолявай предварително, защото той е достатъчно солен.

# 212
  • Мнения: 247
Мерлуза

# 213
  • Мнения: 2 803
Не сме по рибите. Хек или скумрия.

# 214
  • Мнения: 532
Най-обичаме Лаврак,Пъстърва и Пенгасиус. Пъстървата и Пенгасиуса на пара ги готвя,а Лаврака печен.
И другите ги обичаме разбира се,но за съжаление рядко намирам хубава прясна риба.

# 215
  • Мнения: 15
Наскоро купих филе от морска риба ,,Тилапия''- панирах я ,стана чудесна.  chef

# 216
  • Мнения: 191
Аз купувам сьомга и тилапия, и понякога скумрия. Най-често ги пека на фурна - става много бързо и лесно, и е страхотно вкусна.
Скумрия тук съм виждала само замразена и неизчистена - затова и доста рядко вземам.  Simple Smile

# 217
  • Разград
  • Мнения: 3 114
Напоследък-пангасиус,но мисля следващият път да е пъстърва.

# 218
  • Мнения: 751
От скоро купувам риба-Барлота,внасят я.Страхотна е,бяло месце с една кост само по средата.Режа я на колелца и панирвам с брашно.Става чудна. Heart Eyes

# 219
  • Мнения: 493
И аз правя пангасиус,но купувам само охладена от Пикадили.Бяха ми казали за една,която килото и е 5 лева,купих и от нея,но няма нищо общо с тази от 20.Пържа я само в брашно и става ного вкусна!

# 220
  • Мнения: 3 830
Oбожавам пастървата и преди няколко дена такава хапнахме с гарнитура от царска туршия, пържени картофи, които ядем изключително рядко и  задушено броколи. Peace Hug

Обичаме и северна сьомга, хек. Морски дарове всякакви - калмари, миди, акула и т.н.

# 221
  • София
  • Мнения: 4 293
Предимно хек, амур или скумрия.

# 222
  • Мнения: 741
Не сме по рибите. Хек или скумрия.
Peace

# 223
  • Мнения: 15
Аз не съм много ,много по рибите,предпочитам да ги ловя ,а не да ги ям.Иначе готвя само скумрия на фурна или печена на скара и пъстърва пържена.

# 224
  • София
  • Мнения: 8 816
Обожавам сьомга и пъстърва, приготвям си ги печени на скара или задушени на пара.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт