червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 403
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
рецептата е супер супер мега вярна за мъжете Телци.
И коя е тя? И аз имам син теле - предстои ти най-прекрасното изживяване  Heart Eyes

# 151
Т-Ъ-Р-П-Е-Н-И-Е, което едвам имам Simple Smile)))
дори бебо има хипотетична възможност да улучи РД на баща си Simple Smile)))

# 152
Здравейте, нещо занемарихте темата за тази най- инатлива зодия Simple Smile
Пожелавам ви весели празници, бъдете бели и червени  и здрави   bouquet

# 153
хаха-хохо..... Wink

ай  добро ви утро и от мен.... Listen Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Grinning

# 154
Щом не сте с един Телец, значи не сте достатъчно квалитетна за него. Нищо лично. Просто елементарно аритметично уравнение.

# 155
Здравейте и честит празник на всички Simple Smile
Всичко ми е много ясно, но 3 почивни дни да не намериш време да се видиш с приятелката си  .....нямам думи. Трябваше да се видим онзи ден-щял да ходи с майка си при леля си. Вчера-било прошка и вечерта се правели разни ритуали. Днес-ами просто няма кой да се обади да каже дали поне днес ще дойде или не. Опитвам се да разбера всички тези неща, но се чувствам и разочарована, защото за мен това е подигравка. А в същото време приказките са уникални"искам да те видя, да те гушкам и т.н. ако нещо не ми харесваше или не ми изнасяше сега нямаше да водим този разговор...."

# 156
Ами те просто са си такива - или го приемаш или не. Една приятелка (също телец) казваше "Трябва си време докато се отпуснеш, докато станеш готов да покажеш чувствата си". ММ пък казва, че с предишните си връзки все е бързал да се доказва и да се раздава много, а накрая като не са оправдали очакванията му и се е чувствал опустошен. На мен лично това разиграване ми поддържаше интереса и тръпката (е понякога ме изкарваше извън релси). Но ти избираш - или чакаш да се превърне в принца или го зарязваш и си намираш друг. Но истината е, че ако избереш да не си с него, винаги ще съжаляваш и с никой друг няма да е същото. Поне аз така мислех и се чувствах преди 3 год., по същия начин разсъждавам и сега.

# 157
  • Лутаща се
Здравейте и честит празник на всички Simple Smile
Всичко ми е много ясно, но 3 почивни дни да не намериш време да се видиш с приятелката си  .....нямам думи. Трябваше да се видим онзи ден-щял да ходи с майка си при леля си. Вчера-било прошка и вечерта се правели разни ритуали. Днес-ами просто няма кой да се обади да каже дали поне днес ще дойде или не. Опитвам се да разбера всички тези неща, но се чувствам и разочарована, защото за мен това е подигравка. А в същото време приказките са уникални"искам да те видя, да те гушкам и т.н. ако нещо не ми харесваше или не ми изнасяше сега нямаше да водим този разговор...."

Съжалявам да ти го кажа, но този тип просто те използва.   Hug
Виждате се само когато на него му е кеф, а в останалото време ти се чудиш и се тръшкаш какво става.
В случая няма значение, че е зодия телец. За мен това е зодия "използвач".
Бий му шута до като е време и си намери някой, който те заслужава.

# 158
Ами те просто са си такива - или го приемаш или не. Една приятелка (също телец) казваше "Трябва си време докато се отпуснеш, докато станеш готов да покажеш чувствата си". ММ пък казва, че с предишните си връзки все е бързал да се доказва и да се раздава много, а накрая като не са оправдали очакванията му и се е чувствал опустошен. На мен лично това разиграване ми поддържаше интереса и тръпката (е понякога ме изкарваше извън релси). Но ти избираш - или чакаш да се превърне в принца или го зарязваш и си намираш друг. Но истината е, че ако избереш да не си с него, винаги ще съжаляваш и с никой друг няма да е същото. Поне аз така мислех и се чувствах преди 3 год., по същия начин разсъждавам и сега.
Това чакане ли си заслужава?????Да казваш на някого колко ти е хубаво с него да го караш усмивката да не слиза то лицето му когато си пише или говори с теб и накрая ей така изведнъж да кажеш, че няма смисъл че не вижда бъдещето си с теб и че няма смисъл. Това ли е принца????

# 159
Разбира се, че не е това. Принца се появява, когато преминеш теста. Не знам, този твоя екземпляр може наистина да е някакъв използвач, но аз все си мисля че те пробва доколко си готова да се откажеш от него.

# 160
Оф, и при моята приятелка нещата се разсъхнаха. След всички комплименти и поводи, които си намираше за да идва да я види, даже се били целунали (те пък като ученици, във втори клас) и той изчезна. Момичето е много тъжно и го чака, а аз не знам какво да и кажа. То па бива, бива .... телешка му работа.  Crossing Arms

# 161
Ама да му пише нещо! Да прояви интерес. Той я е целунал, тя мълчи и той си мисли сигурно че е прекалил, как ли го е приела дъра бъра.... До две седмици ще се обади  Mr. Green

# 162
Ама да му пише нещо! Да прояви интерес. Той я е целунал, тя мълчи и той си мисли сигурно че е прекалил, как ли го е приела дъра бъра.... До две седмици ще се обади  Mr. Green

Ако бях аз, до сега да съм му се обадила, че и да съм го извела на среща, но тя е друга бира  Mr. Green Абе, не знам, голямо туткане е това за мен, не ми е ясно защо като видимо и двамата се харесват не се вземат  Mr. Green Ама , ей на, различни хора, различни идеали. Само за протокола ще вмъкна, че и двамата участници са над 30 годишни, не са в осми клас  Crazy

# 163
Абе възрастта няма значение  Mr. Green . Познавам един телец над 30 който взима номера на момиче, и после се чуди дали да и звънне, въпреки че му е харесала, защото му се сторило, че е дала номера си с неохота. Дали наистина не му била чула въпроса, защото е било шумно, или не е искала да го дава  ooooh!

# 164
хахахахах...... newsm62....... страхх....шшшштттт

хайде...  усмивки,усмивки и любов за всички... Peace

Скрит текст:

oops

newsm47

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:57 от Ani Ta

Общи условия

Активация на акаунт