червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 396
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Честит 8 март и от мен, мили дами!
Днес наистина е повод да се замислим, какво бихме правили без вас - нашите майки, сестри, братовчедки, любовници... Направо да си тури въжето човек. Значите много за нас и ви обичаме. Цветя на всички от мен. Весел празник!

# 167
Честит 8 март и от мен, мили дами!
Днес наистина е повод да се замислим, какво бихме правили без вас - нашите майки, сестри, братовчедки, любовници... Направо да си тури въжето човек. Значите много за нас и ви обичаме. Цветя на всички от мен. Весел празник!
smile3501

# 168

+ 1...и от мен  Wink

smile3509.....Зеле.....хи хи хи

# 169
Здравейте,

Аз съм нова тук, изчетох 8 тема и имам въпрос към мъжете телци и жени по дълго обвързани с телци. Ако любовта на телеца охладнее, ако той си изгради една стена, може ли пак да обича отново както преди?

# 170
Те не охладняват, а просто са много заети с работа Simple Smile
А ако все пак охладнеят, според мен е необратимо.

# 171
Моето лично мнение от гледна точка на жена телец е че ние много трудно си тръгваме от една връзка.Охладняваме, намираме си работа,поводи и др. но сякаш навика ни държи. Обикновено трябва да се случи нещо голямо, което да ни откъсне от този навик.

# 172
Здравейте на всички! Евала ви правя, че нищите вече 10та тема телетата Simple Smile

Интересно ми е какви са тук преобладаващите зодии на дамите имащи взимане даване с телците? 

Хубав ден от мен!    bouquet

# 173
Телец съм аз, за другите не знам Simple Smile  newsm10

# 174
 newsm52.......taxi,taxi....фют,фют...  Whistling ..... Joy

има ли значение зодията на жената  newsm78
най добре е да е зодия жена  hahaha.... Peace

Скрит текст:

Close  Wink  Grinning

smile3525

# 175
има значение И зодията на жената естествено yes  ...все пак 10та тема нищите телеца , не мъжете Simple Smile
  newsm53

# 176
Ай добро ви утро  Joy

smile3525

ooooh!
яяя....какво открих.... Joy
Скрит текст:

newsm78.....то по мои наблюдения...жените на телето са от всички женски зодии....зависи от това какъв му е вкуса за храната  newsm55 Rolling Eyes  Grinning

Ти коя зодия си?.....можем всички дружно да се включим в нищенето  Wink особено ако има представителки на твоята  Hug

Прекрасен и ползотворен ден на всички....  food010

# 177
Добро утро и от мен Simple Smile  smile3525

аз съм Везничка  Rolling Eyes ... и си имам едно теленце от около година Simple Smile) но понеже ми стана интересно кои каква зодия е, навсякъде пише че рибите си подхождат много с телец ...но при нас везни-телец е също много приятна комбинация , стига да има търпение и желание за разбиране от двете страни  Rolling Eyes  hug

Хубав ден и от мен!   Nature Sunny

# 178
Искам да обявя на всеослушание, че ако едно мъжко теле не се осъзнае в скоро време и не влезе в правилната бразда, не отговарям за действията си #Cussing out. Ще има телешко задушено за обяд #2gunfire. Уточнявам, че става върпос за служебни отношения, а не лични такива. Чавка му стара, да му се не види и на едрия рогат добитък, начи Crossing Arms
Момичета, да са ви живи и здрави телетата, ама да знаете, че сте много силни жени, възхищавам ви се на търпението  Hug Приятен ден на всички   bouquet

# 179
Оооо, ама служебните телета са тоолкова леснички! Трябва да си мила, внимателна, да му съдействаш безрезервно (винаги когато имаш възможност, щото после като нямаш- ще може да полежиш на стари лаври и да изискваш обратното). По възможно най- деликатен начин да го четкаш ("Ако ти не можеш да ми съдействаш, кажи ми към кого друг да се обърна". Естествено след това пак се обръщаш към него и той се чувства незаменим- а колегите му са идиоти, че не могат да ти съдействат. Което в повечето случаи е така  Peace .) И сам ще прави всичко навреме. Естествено, не бива да пестиш "ако може днес" или "когато ти е удобно, ама би било идеално да е в рамките на деня, защото иначе ще трябва да вися до сред нощ..."

Общи условия

Активация на акаунт