червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 388
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
mep_1984, ти да не би да имаш ясновидски способности  newsm78  Laughing
100% моята ситуация описа, ама едно към едно. Е, това четкане и гъделичкане на егото, па макар и деликатно, мнооого ме дразни  #Cussing out Егати самовлюбените животни, вечно те са прави, вечно те да са отгоре. Ми писна ми пък  Crossing Arms И аз съм човек, амаха.
Ама си се пеня тук де, иначе май е най-безболезнено да преклоня (само привидно, де Wink ) главица. Меп, благодаря   bouquet

# 181
mep_1984, ти да не би да имаш ясновидски способности  newsm78  Laughing
newsm78 понякога и аз това се чудя...  Mr. Green

А главицата я преклонявай привидно, че заинати ли се срещу теб- не ми се мисли...  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 15:32 от mep_1984

# 182
Здравейте всички, не съм писала отдавна тук. С моето теле нещата ту вървят ту не, забелязах че всичко зависи от настроението му. Не е ли на кеф-страшно е, не се говори с него. Като е в настроение-няма по-нежен мъж. Търпелива съм, разбрах че за да се получат нещата трябва време и търпение. Но имам един въпрос: Онзи ден както си пишехме и смеехме така той поиска нещо, което аз му казах че няма да направя. Той се нацупи, усетих го, започна да се дразни и накрая каза, че отива да спи и изчезна. Стана ми много гадно, в крайна сметка всеки си има принципи или има неща, които не харесва(той също). От тогава вече трети ден не е обелил и дума. Писах му, даже се извиних, че съм го разочаровала, но не получавам отговор. Кажете какво е това: инат, тест, или начин да получи своето???

# 183
Онзи ден както си пишехме и смеехме така той поиска нещо, което аз му казах че няма да направя. Той се нацупи, усетих го, започна да се дразни и накрая каза, че отива да спи и изчезна. Стана ми много гадно, в крайна сметка всеки си има принципи или има неща, които не харесва(той също). От тогава вече трети ден не е обелил и дума. Писах му, даже се извиних, че съм го разочаровала, но не получавам отговор. Кажете какво е това: инат, тест, или начин да получи своето???
това за мен си е хем инат, хем тест колко може да ти се качи на главата  Thinking  ако наистина става въпрос за твоите принципи, той трябва да ги уважи а не да играе обидено детенце...поне аз бих така му казала, че това е важно за мен и ако ме уважаваш и цениш - ще ме разбереш. просто му връщаш топката в неговото поле но по възпитан начин  Grinning аз дори не бих се извинила  - щом става въпрос за принципи (разбира се не знам цялата ви история и съдя само по написаното) .на един мъж трябва в началото да му бъде показано къде е границата  Sunglasses 

Успех и хубав ден!   bouquet

# 184
 thumbsup съгласна с Леа..... smile3503

Скрит текст:

Joy Joy Joy

Хайде хубав ден от мен.... Grinning

Скрит текст:
oops беше яка реклама....но   nnnuu кой видял видял Peace Wink

Честита Пролет!!!! smile3525

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 08:27 от Ani Ta

# 185
Но кому е нужно това, щом някой ти допада и ти е хубаво с него просто бъди с него, отдай се на любовта. Ето вече цяла седмица мълчи, нито дума нито ред. Cry

# 186
Ами телец....винаги трябва да има драма,иначе не е интересно...

# 187
Момичета, преди около година си намерих едно теле, дори писах тук, защот връзката ни започна с драма... беше заминал за една седмица с бившата си! Сега разбрах, че те са си поддържали връзка през цялото време. Поставих му ултиматум да и се обади и да я разкара от живот ни, и той си събра нещата и си тръгна! Остави си и ключовете! Каза, че трябвало да помисли дали може да се обвърже истински????? След една гдина! Има и друг проблем и той е, че беше започнал да се прибира все по-късно и без да се обажда и дори без да вдига като му звъня, и аз бях започнала да крещя на общо основание, накрая дори и за 15 минути! Ще ви бъда безкрайно благодарна за мненията ви, коментарите и съветите! Дори и да са груби! Аз този човек го обичам повече от себе си... и може би дори това го е отблъснало! Чувствам се абсолютно зависима от него... чисто физически съм пристрастена! Отсъствието му ми причинява болка! Луда ли съм, влюбена ли и ще се върне ли според вас този човек при мен?

# 188
Не, а и не ти трябва да се връща. За какво ти е такъв човек? Ще ти мине влюбването Hug

# 189
А дали? Аз съм на 40 години... и никога не съм обичала толкова силно! Embarassed

# 190
А дали? Аз съм на 40 години... и никога не съм обичала толкова силно! Embarassed
Особено поради факта, че си на 40 - няма смисъл да си губиш времето с човек, който не те цени, уважава и обича. Нали?  Hug

# 191
Така е, да! Просто понякога "сърцето си има причини за които разума не знае".... а по принцип идеята е ко се върне, то да е "на чисто" и с ясното съзнание, че той иска да бъде с мен... както и аз с него! ... благодаря ти, че се занимаваш с мен! Simple Smile

# 192
Така е, да! Просто понякога "сърцето си има причини за които разума не знае".... а по принцип идеята е ко се върне, то да е "на чисто" и с ясното съзнание, че той иска да бъде с мен... както и аз с него! ... благодаря ти, че се занимаваш с мен! Simple Smile
Hug Всяко зло е за добро!
Дай си време, нареви се, пострадай (но с мярка) и си започни живота на чисто, щастието само ще те намери. Ако той наистина те обича ще се върне, но заслужава да се потруди за това  Wink

# 193
# 194
 #Cussing out
Съобщението не може да бъде изпратено. (ще се сети) е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Общи условия

Активация на акаунт