червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 383
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте всички, аз малко да раздвижа темичката, а и да ви разкажа още нещо за моето теле! След като си тръгна (скоро писах за това... как му поставих ултиматум аз или бившата), два дни по-късно цъфна обратно, но дори и без една тениска! Не знам дали не провокиран от моето хленчене... дано не! Бяхме заедно на великден, дори 3 дни около великден, но оттогава няма ден в който да се появи преди 11 вечерта!... но чета тук, чета, и не мога да го измисля. Аз ли толкова съм глупава, че да не разбера, че той не ме харесва и не ме обича? Защо успява някак си да ме разтопи и да забравя всишките му гадости само и само да е до мен, да ме гушне... а от вашите думи разбирам- че щом не ме ревнува, щом не се интересува от мен, щом не бърза да бъде до мен... значи не ме обича? Нещо не мога да разбера! Ама никак!  newsm78

# 196
Хах няма друга такава зодия като телците Simple Smile но дори в своето странно поведение са ми вече предсказуеми!
Явно трябва да свикнеш с времето и да не ти прави впечатление, т.е да не го приемаш лично,а те че искат да се правят на интересни е друг въпрос.
И аз моето след като го "пуснах" да си иде и да бъде така както той е пожелал, сега "не мога да се отърва" от обаждания и ухажвания...отново Simple Smile някои от които в 3ч през нощта, романтиката им е неописуема  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts

# 197
Здравейте всички, аз малко да раздвижа темичката, а и да ви разкажа още нещо за моето теле! След като си тръгна (скоро писах за това... как му поставих ултиматум аз или бившата), два дни по-късно цъфна обратно, но дори и без една тениска! Не знам дали не провокиран от моето хленчене... дано не! Бяхме заедно на великден, дори 3 дни около великден, но оттогава няма ден в който да се появи преди 11 вечерта!... но чета тук, чета, и не мога да го измисля. Аз ли толкова съм глупава, че да не разбера, че той не ме харесва и не ме обича? Защо успява някак си да ме разтопи и да забравя всишките му гадости само и само да е до мен, да ме гушне... а от вашите думи разбирам- че щом не ме ревнува, щом не се интересува от мен, щом не бърза да бъде до мен... значи не ме обича? Нещо не мога да разбера! Ама никак!  newsm78
Здр... Hug Grinning..... newsm78.....оффф за "разтопяването" е ясно...нали е теле(все пак)  Grinning. А това за ревността.... newsm78 не знам дали е точно така(писала съм) при нас ревност няма(или не такава както повечето я разбират) и по принцип телетата са малко чешити в отношенията  Grinning. Способни са да те  Crazy Crazy Crazy ако забележат,че им се връзваш.Според мен (ако можеш) се успокой  Hug не му поставяй ултиматуми и т.н.... направи така,че той да е изненадан от теб(реагирай така както мислиш,че той няма да предвиди) Wink когато е с теб му покажи колко държиш и ти е хубаво да сте заедно.....но ако той ти се прави на интересен прави се на непукист(както той го прави).....остави му време да обмисли какво му се случва (но не прекалено дълго) и пак го изненадай с нещо непредвидимо   bouquet. Аз нямам идея какви са ви отношенията само ти можеш да знаеш как да реагираш спрямо ситуацията ви, но с моето теленце така правя   Mr. Green и аз и той не сме вързани един за друг....всеки е свободен да си тръгне когато пожелае. И пак подчертавам дебело вашите отношения са индивидуални както и на повечето тук....всеки има силите,заложбите и куража да се справи сам  Hug...........темичката е само за подкрепа и обмяна на мисли  Peace Grinning Слушай единствено само себе си...това е  Hug дано съм ти била полезна  Peace

Пожелавам на всички мир,разбирателство мноооого любов и усмивки  smile3525

# 198
Хм  newsm78 , романтика??? Явно не успявам да му дам да си поеме дъх от мен, че да има възможност за романтика! Но наистина, когато аз съм била някъде без него, той после много ми се умилква, явно не е чак толкова самоуверен на колкото се прави... обачееее.... като го нправи, и аз се успокоявам и забравям да съм предпазлива и пак започвам да му показвам колко много го обичам! Може би наистина трябва да се успокоя и да го изненадвам с неочаквани реакции... ама тази игра не мога много дълго да я играя....щотооо.... #Crazy ... дали си ми била полезна ли Ani ta? Hug  Hug Hug Мммм...най-малкото ме накара да се почувствам щастлива, защото аз на моменти си мисля, че не държи на мен , за да се държи така, но пък когато сме заедно, винаги съм на седмото небе...
P.S. Ani ta, какво е нещо непредвидимо? хмммм.... и колко е "не много дълго"? Леле, никой не беше ме побърквал така досега!  ooooh!

# 199
Такаа... честит празник на всички! Гледам, че никой не влиза, не пише... аз ли ви изгоних от темичката с моите глупости???  Cry
Така де, явно така и така съм го направила, да добавя- моето теле (колко ли е мое), ме информира вчера по телефона, че трябвало да пътува през нощта и ще се върне сутринта! та- няма го! Търпение ли да имам, да изчаквам да реши? Или чисто и просто да "разбера", че не ме иска и това му е начина да ми го каже? ...почти година мина откакто се мчим така... а нещата се влошиха след нова година, когато според мен той започна да се вижда с бившата си! Ама нали телетата не били такива???
Е хайде, отивам да си ближа раните.... прегръщам ви!  Hug

# 200
Изчетох темичката, и малко от предишните..... леле, ама то кажи речи всички сме в подобна драма с нашите телци, и все едни и същи неща ни глождят... ама ще се обади ли, ама да му се обадя ли аз, да му пиша ли, не прекалих ли, ще се върне ли пак, охладнял ли, бившата му сигурно по-добре умее да го котка и т.н..... но най-хубавото е, че в крайна сметка почти всички тези наши драми завършват с успех... започвам да си мисля, че телетата се държат така само тогава, когато искат именно тази жена, но държат първо ДА Я ПОБЪРКАТ! .... хахаха.... е не, че в момента не си мисля, че е с бившата си, че ще иска да остане с нея и че постъпвайки така, всъщност ме уведомява за края на нашата връзка!

# 201
В любовта е склонен към голяма нежност. Предан е в съпружеския живот, но с него не винаги е лесно да се живее, защото има моменти, в които изпада в ярост и гняв, които са страшни. За радост, тези състояния са редки. В основата си Телецът е уравновесен и деликатен.

# 202
ПРОБЛЕМ С ТЕЛЕ - СЛЕД 4 ГОДИНИ ТОРМОЗ ТОЙ ИСКА ДА СЕ  ВЪРНЕ...?????????

На 26г. съм, телето ме обичаше 1 година (поне тогава виждах любов в очите му), 2та година ме заливаше с критики и викове, 3тата бяхме уш само приятели, но винаги искаше секс от мен, сега на 4тата ме иска отново.... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ??? РАЦИТЕ СМЕ БИЛИ ПСИХОПАТИ... Вероятно няма да е зле да преразгледат основите на езотериката!

Проблема е следния - има мъж близнак, който ме кара да се чувствам обожавана..., по малък е от мен с 3 години, което малко ме плаши, но си го обичам.

Обичам си и гадното говедо, което е 8 години по-голямо от мен, тегли ме сериозно към него, но не
знам дали не е решил че му е време за деца и затова да иска сериозни взаимоотношения вече.

Не знам дали ще се промени или ще ме тормози както преди и не знам дали искам и заслужава ли си да оставям другия, особено за човек който ми е разбивал и главата и сърцето...

МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ! ПИША ТУК ЗАЩОТО ИМА ХОРА С ПОВЕЧЕ ОПИТ /НЕ САМО ОТНОСНО ЗОДИИТЕ/
ЩЕ СЕ РАДВАМ НА НЯКОЛКО ЧУЖДИ МНЕНИЯ

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 21:27 от HOLD ON

# 203
И .. забравих да отбележа, че аз го зарязах... защото мислех, че това иска... или както си пишете в предните коментари /от BIC/ "танц за двама", но аз явно не издържах на темпото, макар и той да е по-тънко обидния... та ако ви се занимава, отново ви моля за съвет

# 204
По принцип съм против вмешателствата, но пък щом искаш мнение... моето е, че трябва да си продължиш по пътя. Явно си имаш добър мъж, всичко си върви ок. Докато другото е изпята песен.
Предполагам, че който каквото и да ти говори в теб винаги ще се появява въпросът: ами ако... ако се е променил,ако съм изпуснала любовта на живота си,ако ме обича....ако. Но според мен хората не се променят така както на нас ни се иска. Дори да изглежда различен,мислиш ли че е завинаги или просто е временно убеждение,за да си постигне целите? В крайна сметка това хоро си го играла колко, 4 години? Не му ли беше ясен краят? А този новият човек заслужава ли си? Обича ли те? Можеш ли да си тръгнеш от него ей така? Ако имаш отговор на тези въпроси,вече знаеш и отговора и на големия проблем. В един момент хората трябва да пораснат и да продължат напред. И под пораснат нямам предвид на години,а емоционално.Хубаво е да дадеш втори шанс, но при вас втори ли е? От колко шанса се нуждае една връзка,за да разбереш, че това е твоят или не човек?

# 205
Благодаря за отговора!

# 206
Айде бе, тази тема няма ли да има край? Grinning

# 207
Ха! Ето го!   bouquet  Party

# 208
Благодаря ви за мненията!!!

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 15:44 от Passionate_virgo

# 209
Зависи на колко е години. До 30 г. има вероятност да е влюбен, но щом казваш, че знаеш, че изневерява. А как знаеш, той ли ти го каза? Първата ми сериозна връзка беше с телец, но никога не ми е говорил за други жени.  Те са много потайни мъже.

Общи условия

Активация на акаунт