но дори в своето странно поведение са ми вече предсказуеми!
някои от които в 3ч през нощта, романтиката им е неописуема

.....
.....оффф за "разтопяването" е ясно...нали е теле(все пак)
. А това за ревността....
не знам дали е точно така(писала съм) при нас ревност няма(или не такава както повечето я разбират) и по принцип телетата са малко чешити в отношенията
. Способни са да те
ако забележат,че им се връзваш.Според мен (ако можеш) се успокой
не му поставяй ултиматуми и т.н.... направи така,че той да е изненадан от теб(реагирай така както мислиш,че той няма да предвиди)
когато е с теб му покажи колко държиш и ти е хубаво да сте заедно.....но ако той ти се прави на интересен прави се на непукист(както той го прави).....остави му време да обмисли какво му се случва (но не прекалено дълго) и пак го изненадай с нещо непредвидимо
. Аз нямам идея какви са ви отношенията само ти можеш да знаеш как да реагираш спрямо ситуацията ви, но с моето теленце така правя
...........темичката е само за подкрепа и обмяна на мисли
Слушай единствено само себе си...това е
дано съм ти била полезна 
, романтика??? Явно не успявам да му дам да си поеме дъх от мен, че да има възможност за романтика! Но наистина, когато аз съм била някъде без него, той после много ми се умилква, явно не е чак толкова самоуверен на колкото се прави... обачееее.... като го нправи, и аз се успокоявам и забравям да съм предпазлива и пак започвам да му показвам колко много го обичам! Може би наистина трябва да се успокоя и да го изненадвам с неочаквани реакции... ама тази игра не мога много дълго да я играя....щотооо....
... дали си ми била полезна ли Ani ta?
Мммм...най-малкото ме накара да се почувствам щастлива, защото аз на моменти си мисля, че не държи на мен , за да се държи така, но пък когато сме заедно, винаги съм на седмото небе...

Препоръчани теми