червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 334
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Еми  newsm78

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 15:44 от Passionate_virgo

# 211
Е, то това е коронният номер на телците - гледат те така, сякаш не виждат никоя друга, карат те да вярваш, че имат чувства, а после - ама това е само флирт.... Stop
Я, кажи, с какво ТОЧНО е показал, че има чувства? Защото, подозирам, че ако се замислиш, ще се окаже, че сама си убедила в това, само въз основа на неговия поглед, докосване, но не на нещо повече...?

# 212
Дали го уплаших?

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 15:44 от Passionate_virgo

# 213
Дали го уплаших с това мое признание? Аз съм много емоционален човек, но същевременно и мъжко момиче и му казах всичко точно както го чуствам, емоционално и директно, без номера и намеци. От тогава не ми се е обаждал Sad
Няма и да се обади. Ти трябва да си тази, която да реши дали си заслужава да се обадиш или не.  Peace

# 214
Ами, той ти е казал, че е само флирт. Пък и щом сте от една компания, тази история трябва да е от доста време.С какво те впечатли, ако не е тайна?

# 215
Е, то това е коронният номер на телците - гледат те така, сякаш не виждат никоя друга, карат те да вярваш, че имат чувства, а после - ама това е само флирт.... Stop
Я, кажи, с какво ТОЧНО е показал, че има чувства? Защото, подозирам, че ако се замислиш, ще се окаже, че сама си убедила в това, само въз основа на неговия поглед, докосване, но не на нещо повече...?

Еми следното: цяла вечер ме гледа директно в очите. Колкото и пъти да поглеждам в страни и отново към него, той направо ме съблича с очи.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 15:45 от Passionate_virgo

# 216
Ами, той ти е казал, че е само флирт. Пък и щом сте от една компания, тази история трябва да е от доста време.С какво те впечатли, ако не е тайна?

Историята е от близо година, затова ми очръзна да си играем на котка и мишка и реших да съм директна. Иначе не беше любов от пръв поглед, просто се оказа че ние сме от едно тесто, 100% еднакви във всичко Simple Smile

# 217

Еми следното: цяла вечер ме гледа директно в очите. Колкото и пъти да поглеждам в страни и отново към него, той направо ме съблича с очи. Когато се целуваме за здравей, той целува шията ми, нежно и дълго, същото и за довиждане. Гали ме по ръката под масата, възхищава ми се на колко съм мъжко момиче, оправна, силна, общо взето на неговото ниво. Не мога да повярвам че съм се объркала. Най-вече че моят приятел е най-добрият му приятел, така че би трябвало да има скрупули ако е искал само секс, нали?
Нали точно това казвам - типичната телешка игра, ама едно към едно. Какво обаче е искал и дали го е искал изобщо знаят само те ( аз дълбоко подозирам, че и те не знаят с точност )

# 218
Дали го уплаших с това мое признание? Аз съм много емоционален човек, но същевременно и мъжко момиче и му казах всичко точно както го чуствам, емоционално и директно, без номера и намеци. От тогава не ми се е обаждал Sad
Няма и да се обади. Ти трябва да си тази, която да реши дали си заслужава да се обадиш или не.  Peace

Естествено че искам да му се обадя, не искам да остава така, но нали уж телето му трябва време да обмисли ситуацията? Аз му казах какво чуствам и му казах ако може и иска да говори, да ми се обади. Не е ли редно да му дам време?

# 219

Естествено че искам да му се обадя, не искам да остава така, но нали уж телето му трябва време да обмисли ситуацията? Аз му казах какво чуствам и му казах ако може и иска да говори, да ми се обади. Не е ли редно да му дам време?
Ами, дай му. Но те са ужасно пасивни и реакция няма да последва.  Peace

# 220
Ти не си ли омъжена, спомена , че имаш дете? А ти на колко си години? И въпроса е какво искаш от този мъж- секс, емоционална връзка, брак?

# 221

Историята е от близо година, затова ми очръзна да си играем на котка и мишка и реших да съм директна. Иначе не беше любов от пръв поглед, просто се оказа че ние сме от едно тесто, 100% еднакви във всичко Simple Smile

Да не си дева? Тогава му се обади и без това тези дни са рожденици, използвай повода.

# 222
Ти не си ли омъжена, спомена , че имаш дете? А ти на колко си години? И въпроса е какво искаш от този мъж- секс, емоционална връзка, брак?

Аз обичам мъжа ми и никога не съм вярвала че ще ми се случи да се влюбя в друг.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 21:07 от Passionate_virgo

# 223

Да не си дева? Тогава му се обади и без това тези дни са рожденици, използвай повода.

# 224

Ох, дали не личи от далеч че съм дева.... Sad  Романтична, емоционална дева...

Общи условия

Активация на акаунт