Ако искаш само секс от някого не държиш да остане да спи при теб и не го будиш, за да те гушка, не му и звъниш на ден по 2 пъти цяла седмица след събитието...
Наистина не разбирам, както и ти... пак казвам с това теле историята е дълга, 4 години, чак не знам кога са минали... жестове, ласки... после - " не съм влюбен" и не ме пуска от обятията си в същото време... сега пак искал да се връща!
Белята е, че ние с теб се побъркваме с мисли в стил "обича ме, не ме обича", аз се чудя да дам ли шанс отново, защото си имам друг, в който не се съмнявам... но телето си е теле...

Мисля, че знам вече как да се справя с него, но не съм сигурна дали ми се занимава.
Затова и писах тук, да получа някой и друг съвет, отстрани е друго, и ще ми е от полза,
За сега имам един в минус за г-н Бик!
При теб е по-сложно - от едната страна тръпка, нова емоция а от другата семейство, деца и спокойствие... и ти посредата; Но бих те посъветвала да изживееш тръпката, особено ако не нарушиш спокойствието в семейството... звучи грубо, но хора сме, все още няма как изцяло да програмират мозъците ни /моногамност, догми и т.н./
HOLD ON, не мисля че е добра идея да се отдам на тръпката, защото после не само ще съм гузна но и използвана а това още по-трудно се преживява. Но съм съгласна с теб че ни разиграват както си поискат, затова мисля че е по-добре да ги отскубнем от сърцето ни и да ги оставим...