червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Мъжете телци никога не знаят какво искат. Правят се на голямата работа,вдъхват респект,харесваш ги,супер лесно им падаш в капаните,а после се дърпат като попарени,все едно нищо не е станало.... Simple Smile
Много са подли в това отношение, но го правят толкова невинно,докато не се усетиш колко си използвана. Имам много телци приятели и приятелки.Аз самата съм теле Simple Smile Тези игри са ми до болка познати.
Поговорката за майстора,май за тях е писана. Те трябва да си намерят майстора,за да се кротнат или поне за да се влюбят истински. Покажеш ли им чувства ти вече си "спечелена битка".  Naughty

Да, да мислят се за големи играчи, но си намират майстора рано или късно.  Grinning

# 256
Те не обичат така, те искат вечен флирт, някоя да им храни егото или да си избиват комплексите -при теб ,при друга при пета. Не знаят какво искат. Не знаят и кога го искат. Ще ти бъде много трудно, знам че е така, затова ти го пиша.  Проблема не в това дали има някакви чувства, а какво ще стане след това, другата година и след 5 години.

Абсолютно вярно. Това е истината за телците! Ние обичаме вечния флирт Simple Smile някой да ни храни егото. Аз самата много съм се парила от тази си "черта".  А и мъжът телец е малко страхлив,когато стане дума за толкова сериозни неща. Ще си седи там при удобната,тази дето готви, чисти,гледа децата. Всичко друго е "забавление в свободното време". Едни и същи са, по едни и същи правила и игри играят.  newsm12

# 257
Чак странно колко са еднакви. Да не ходят на някакво обучение:" Как да разиграваме жените, жена ми, познатите и всички останали"- практически курс за напреднали Grinning

# 258
Абе ясна работа! Прецаках се че се вързах, че св влюбих и най-вече че му казах истината. Ще си нося кръста няма начин. Дано да не съм го загубила като приятел. Пък хубавото е че повече никога няма да флиртува с мен Simple Smile

# 259
ООО в момента, в който се отдръпнеш, те пак атакуват Simple Smile При телците всяко решение е предпоследно...,влюбени са докато нещо им държи интереса.Ако ти се налага да общуваш често с тази зодия, свикваш и дори ти става смешно, как си се връзвал на тактиката им. Но и за това трябва време, много изхабени нерви.

# 260
Е,е то какво повече интересно при мен, излях си душата пред него, сега и да се отдръпна, той вече може да ме зачеркне от списъка to do Simple Smile

# 261
ООО в момента, в който се отдръпнеш, те пак атакуват Simple Smile При телците всяко решение е предпоследно...,влюбени са докато нещо им държи интереса.Ако ти се налага да общуваш често с тази зодия, свикваш и дори ти става смешно, как си се връзвал на тактиката им. Но и за това трябва време, много изхабени нерви.

# 262
Бягаш.. идват, не се подчиняваш - настъпвате те... е не може ли да сте като нормалните хора, взаимни жестове на приятни емоции, скандали и хубав секс /ако може рядко да има скандали/????
Не разбирам как може една година да си влюбен, на втората да не си, на трета пак да си, но да не искаш да си признаеш и т.н....

И това е мъж, който твърди, че жените не знаем какво искаме  #2gunfire ...

Да питам за нещо, какво е това чувство за собственост, при положение, че уш не искаш някой, цитирам: "Ще се видим, но само ако е с преспиване, искам да ти се порадвам... какво да идвам да те крада ли?" - моля Ви напишете ми го на прост български език, аз явно съм ограничен човек, за да схвана цялата тази хамалогия!

# 263

Да питам за нещо, какво е това чувство за собственост, при положение, че уш не искаш някой, цитирам: "Ще се видим, но само ако е с преспиване, искам да ти се порадвам... какво да идвам да те крада ли?" - моля Ви напишете ми го на прост български език, аз явно съм ограничен човек, за да схвана цялата тази хамалогия!

Иска да се видите само ако става въпрос за секс

# 264

Поне е директен и казва какво иска Sad В моят случай трябва да си гадател и психолог Sad

# 265
Не, там е белята!
Ако искаш само секс от някого не държиш да остане да спи при теб и не го будиш, за да те гушка, не му и звъниш на ден по 2 пъти цяла седмица след събитието...
Наистина не разбирам, както и ти... пак казвам с това теле историята е дълга, 4 години, чак не знам кога са минали... жестове, ласки... после - " не съм влюбен" и не ме пуска от обятията си в същото време... сега пак искал да се връща!

Белята е, че ние с теб се побъркваме с мисли в стил "обича ме, не ме обича", аз се чудя да дам ли шанс отново, защото си имам друг, в който не се съмнявам... но телето си е теле... Simple Smile
Мисля, че знам вече как да се справя с него, но не съм сигурна дали ми се занимава.
Затова и писах тук, да получа някой и друг съвет, отстрани е друго, и ще ми е от полза,
За сега имам един в минус за г-н Бик!

При теб е по-сложно - от едната страна тръпка, нова емоция а от другата семейство, деца и спокойствие... и ти посредата; Но бих те посъветвала да изживееш тръпката, особено ако не нарушиш спокойствието в семейството... звучи грубо, но хора сме, все още няма как изцяло да програмират мозъците ни /моногамност, догми и т.н./

# 266

Добре, не мислиш ли че за толкова време може да си намери нещо друго за чукане?... или просто им е кеф да се лигавят???

# 267
Не знам, не съм в главата му  Grinning 4 години са доста време, вие си знаете какви са ви взаимотношенията . Може да иска да му се докажеш, знам ли... но ние жените обикновено се хващаме за тези приятни моменти, които описваш и се вкарваме във филм
Аз просто си мисля, че ако наистина искаш някой и си влюбен в него, няма такива разигравания

# 268
Ехееей, какво е станало тук, докато аз си ближа раните.... HOLD ON, казваш, че вече знаеш как да се справиш с твоето теле...би ли ми казала как? Че аз с моето не искам да минат 4 години преди да разбера, а и не знам психически дали ще издържа! На достатъчно години сме, за да се случат нещата, или да не се случат! Аз просто постоянно се съмнявам дали и къде греша! Никога не знам какво да кажа и той как ще го разбере... не искам и да съм многословна, за да не досаждам, а все така става...
Имам и конкретен въпрос - спали сме под един покрив (живяли заедно) почти година, а след това той се изнесе... сега, след последното му напълно изчезване за 10 дни по празниците ни предстои разговор! Моля ви, кажете ми как да постъпя? Аз не искам да се разделям с него, искам си го и обратно и съм готова да му обещая да не му държа сметка за нищо, да не го притискам и т.н.... но въпроса е да си го поискам ли обратно или да се виждаме от време на време, което сигурно ще ме поболее, като знам той как взима инициатива! Питам всички специалисти, както и мъже телци в темичката...  Praynig

# 269
Как да стане така, че а си намери майстора, и какво мога да направя аз, за да съм му майстор.... явно с искреност не става, трябва си майсторство и актьорска игра... а на мен това ми е толкова трудно...

Общи условия

Активация на акаунт