червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 410
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Не, там е белята!
Ако искаш само секс от някого не държиш да остане да спи при теб и не го будиш, за да те гушка, не му и звъниш на ден по 2 пъти цяла седмица след събитието...
Наистина не разбирам, както и ти... пак казвам с това теле историята е дълга, 4 години, чак не знам кога са минали... жестове, ласки... после - " не съм влюбен" и не ме пуска от обятията си в същото време... сега пак искал да се връща!

Белята е, че ние с теб се побъркваме с мисли в стил "обича ме, не ме обича", аз се чудя да дам ли шанс отново, защото си имам друг, в който не се съмнявам... но телето си е теле... Simple Smile
Мисля, че знам вече как да се справя с него, но не съм сигурна дали ми се занимава.
Затова и писах тук, да получа някой и друг съвет, отстрани е друго, и ще ми е от полза,
За сега имам един в минус за г-н Бик!

При теб е по-сложно - от едната страна тръпка, нова емоция а от другата семейство, деца и спокойствие... и ти посредата; Но бих те посъветвала да изживееш тръпката, особено ако не нарушиш спокойствието в семейството... звучи грубо, но хора сме, все още няма как изцяло да програмират мозъците ни /моногамност, догми и т.н./

HOLD ON, не мисля че е добра идея да се отдам на тръпката, защото после не само ще съм гузна но и използвана а това още по-трудно се преживява. Но съм съгласна с теб че ни разиграват както си поискат, затова мисля че е по-добре да ги отскубнем от сърцето ни и да ги оставим...

# 271
Как да стане... помисли първо дали го искаш наистина и заслужава ли си времето?? /нещо, което и аз също трябва да реша/

Това, което съм забелязала, че когато се грижиш за себе си и не изпадаш в паника, че ще изчезне сам си идва. Както околните описаха... необходим им е флирт, точно да си го държиш в напрежение!

Направи си един тест, когато звънне не му вдигай... на 33тото пропуснато, ще се убедиш, че си му интересна! После се готви за скандал, но с усмивка, пусни му някое галещо егото изречение (но не прекалено) и имаш теле за още няколко седмици. И така процедурата се повтаря по 10тина пъти в годината.
Свободата е много важна, но неговата, не твоята... от мен лично се искаше почасова ставка къде и с кого с била!
Другото, което се изискваше от мен е да мисля затова как моите действия се отразяват на неговата чувствителност, която се появява само когато аз сбъркам!
При спор, винаги е прав... и 50 човека да му кажат, че греши... не, той винаги е прав!
Най-гадно е с отблъскването, на мен ми се случи 2-3 пъти, да искам да го целуна и прегърна, а той да ме бутне, но това нощем в леглото никога не се случва!!! И не е желателно ти да го правиш!
Не, всичко това не е в края, при мен последва няколко месеца уш градивна критика, като се стигна и до това, че съм ходела с разрошена коса!
Ако поемеш инициативата за домашен ремонт на пример, се готви за мрънкане, недоволство и т.н. докато не приключиш и той не ти заяви " еееййй, то така стана по-хубаво, БРАВО" -но преди това, ще ти изтиска нервите до последно! (майка ми също е телец и действа по същият начин относно новостите!!)

И ако не си се стреснала до тук trindy ще ти кажа, бъди една уверена и самостоятелна жена и няма да те остави на мира!
Ще те води на местата, които обичаш без да ти се налага дори да го споменаваш, ще те заливат с практични подаръци, ще те посини от прегръдки, ще ти се усмихва и ще те защитава от всичко и всички. И ще поддържа пеперудите в стомаха (или бръмбара в главата  ти) непрестанно!

И нали знаеш, че хората все пак сме животни и когато плячката бяга, ние гоним! Направи така, че ти да си плячката/но умерено... всичко трябва да е с преценка при тия крави  Laughing /

# 272
Ехееей, какво е станало тук, докато аз си ближа раните.... HOLD ON, казваш, че вече знаеш как да се справиш с твоето теле...би ли ми казала как? Че аз с моето не искам да минат 4 години преди да разбера, а и не знам психически дали ще издържа! На достатъчно години сме, за да се случат нещата, или да не се случат! Аз просто постоянно се съмнявам дали и къде греша! Никога не знам какво да кажа и той как ще го разбере... не искам и да съм многословна, за да не досаждам, а все така става...
Имам и конкретен въпрос - спали сме под един покрив (живяли заедно) почти година, а след това той се изнесе... сега, след последното му напълно изчезване за 10 дни по празниците ни предстои разговор! Моля ви, кажете ми как да постъпя? Аз не искам да се разделям с него, искам си го и обратно и съм готова да му обещая да не му държа сметка за нищо, да не го притискам и т.н.... но въпроса е да си го поискам ли обратно или да се виждаме от време на време, което сигурно ще ме поболее, като знам той как взима инициатива! Питам всички специалисти, както и мъже телци в темичката...  Praynig

И на мен ми е интересно как HOLD ON мисли да се справи защото аз съм се предала вече, писна ми да го анализирам.

# 273
Интересно обаче как да подходиш с теле което още не е било твое. В моят случай той ме побърка с флирт и др година време и когато посиках да ми каже истината за  чуствата му, се направи на луд. Как да го накарам да ми каже истината, каквато и да е тя?

# 274
Здравейте и от мен Simple Smile.Значи ако правилно съм схванала от постовете ви ,с мъжа телец трябва да се държиш по често резервирана за да не губи интерес,а и да има за какво да се бори.За първи път се сблъсквам с взаимоотношения с Телец и  като цяло съм доволна .Все пак съм Козирог и си имам моите капризи Simple Smile

# 275
Май така излиза, че искат нон стоп игра, но интересното е че в хороскопите им пък пише че не обичат женските игри и номера а искат да си директен с тях. Е аз бях супер директна и искрена и виж го къде я докарах Sad

# 276
Благодаря ти много за отговора HOLD ON....първите бръмбари в главата вече ми ги пусна  Laughing, и това е страхотно!  Hug  ...обаче, моля те, кажи ми в тази ситуация, в която съм в момента, как да подходя.... да му обещая ли свобода и да го помоля да се върне обратно в къщи при мен... или да не казвам нищо и да видя какво ще стане... но няма да изкарам много дълго, чудейки се дали и кога ще се обади... то аз за да стана уверената му жена, поне да знам жената му ли съм.... щото последно не бях..... и ако го извикам обратно и му обещая свобода, няма ли също да се побъркам.... не знам, момичета и момчета, знам само, че го обичам пустото му теле, и съм готова всичко да му простя, само за да ме прегърне, само, за да е до мен... а ако оставя нещата на произвола... това може да продължи до безкарай... имам едно теле, което вече 20 години ме търси, дори се ожени и разведе междувременно... и твърди, че ме обича.... е, аз не искам сега да стане така, искам да бъда с това теле, за мен да се ожени, не за друга....и мен много да обича!!!

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 11:08 от trindy

# 277
Passionate_virgo, според мен, ако не си вече напълно влюбена в това твоето теле, просто прекъсни връзката навреме... иначе рискуваш да се забъркаш в безумна ситуация, да загубиш семейството си, и да не постигнеш нищо с това теле... имайки предвид времето нужно им, за да вземат решение... а и като чета тук, доколкото разбирам, ако ти случайно напуснеш съпруга си заради него, той ще се изпари на секундата! ... не казвам, че имаш такива намерения, но телетата са толкова неустоимо чаровни, че ако те оплете в мрежите си, нищо чудно и да ти мине подобна идея!

# 278
P.S. И аз съм дева!

# 279
Според мен всеки ,без значение коя зодия е трябва да има свободата си и своето лично пространство.Един човек почувства ли се обсебен ,почваш да го губиш.И наистина ловеца трябва да гони плячката не обратното.Понякога трябва и малко безразличие,да покажеш че ти е все едно,със или без него живота продължава-буквално.

# 280
Интересно обаче как да подходиш с теле което още не е било твое. В моят случай той ме побърка с флирт и др година време и когато посиках да ми каже истината за  чуствата му, се направи на луд. Как да го накарам да ми каже истината, каквато и да е тя?

По мои наблюдения, кагото питаш директно - той не те обича и грам не се интересува от теб, ако се задълбаеш във взаимоотношеният и му видиш насълзените очи, когато си тръгваш... ще разбереш всичко. Не се вглъбявай в незнанието, аз лично го направих и така паднах в капана!
Само за един флирт не си заслужава да рушиш други взаимоотношения, чисто и просто те гложди отвътре и понеже ти си си признала, се чувстваш предадена. Преодолей това чувство, вирни носа и се радвай на живота, някой ден ще разбереш отговора, повярвай ми ако си разрушила всичко преди да стигнеш до заветната истина, ще ти е все тая какво точно ти казва!

# 281
Passionate_virgo, според мен, ако не си вече напълно влюбена в това твоето теле, просто прекъсни връзката навреме... иначе рискуваш да се забъркаш в безумна ситуация, да загубиш семейството си, и да не постигнеш нищо с това теле... имайки предвид времето нужно им, за да вземат решение... а и като чета тук, доколкото разбирам, ако ти случайно напуснеш съпруга си заради него, той ще се изпари на секундата! ... не казвам, че имаш такива намерения, но телетата са толкова неустоимо чаровни, че ако те оплете в мрежите си, нищо чудно и да ти мине подобна идея!

Ох, влюбена съм и още как, но съм достатъчно реалист да знам, че когато един мъж не те иска, и на главата да си тръгнеш, няма да бъде твой Sad Според мен просто си ме оплел ж мрежите си само за да си гали егото Sad

# 282
Благодаря ти много за отговора HOLD ON....първите бръмбари в главата вече ми ги пусна  Laughing, и това е страхотно!  Hug  ...обаче, моля те, кажи ми в тази ситуация, в която съм в момента, как да подходя.... да му обещая ли свобода и да го помоля да се върне обратно в къщи при мен... или да не казвам нищо и да видя какво ще стане... но няма да изкарам много дълго, чудейки се дали и кога ще се обади... то аз за да стана уверената му жена, поне да знам жената му ли съм.... щото последно не бях..... и ако го извикам обратно и му обещая свобода, няма ли също да се побъркам.... не знам, момичета и момчета, знам само, че го обичам пустото му теле, и съм готова всичко да му простя, само за да ме прегърне, само, за да е до мен... а ако оставя нещата на произвола... това може да продължи до безкарай... имам едно теле, което вече 20 години ме търси, дори се ожени и разведе междувременно... и твърди, че ме обича.... е, аз не искам сега да стане така, искам да бъда с това теле, за мен да се ожени, не за друга....и мен много да обича!!!

Изпитано лоша стратегия е да му се молиш да се вземе в ръце и да каже какво иска! МУЛЕ НА БАИР... та даже и по - здраво се дърпа!
Мисли повече за себе си, ако имаш хоби занимавай се... остави го сам да осъзнае, че си има свободата и ти няма как да му я отнемеш.
Глупаво, се чувсваш от цялата тази пародия, ЗНАМ, но мисли и от друга гледна точка, погрижи се за приятното си настроение и дори да не се върне, това няма да те нарани много защото няма да го чакаш да те зарадва, ще си се радваш по принцип на живота.

И като ви пиша така, се усещам, че аз май ще се излигавя с това "мое" теле, сега ме обичат когато съм мързелива и рошава, в депресия или в прилив на щастие... чувствам, как ме обичат такава каквато съм (при това е близнаци - зодияците май наистина нямат мн. значение)... ще настъпя телето, вече няма как да минава със старите номера, ако мисли че вечно ще си я играем тази игра няма смисъл.... вие какво ще кажете!!!

И говоря за себе си, не се отчайвайте, която е решена -  нека пробва, може би точно защото не ми се играе, не съм получила голямата усмивка от телето, но това е при мен!!

# 283

Изпитано лоша стратегия е да му се молиш да се вземе в ръце и да каже какво иска! МУЛЕ НА БАИР... та даже и по - здраво се дърпа!
Мисли повече за себе си, ако имаш хоби занимавай се... остави го сам да осъзнае, че си има свободата и ти няма как да му я отнемеш.
Глупаво, се чувсваш от цялата тази пародия, ЗНАМ, но мисли и от друга гледна точка, погрижи се за приятното си настроение и дори да не се върне, това няма да те нарани много защото няма да го чакаш да те зарадва, ще си се радваш по принцип на живота.

И като ви пиша така, се усещам, че аз май ще се излигавя с това "мое" теле, сега ме обичат когато съм мързелива и рошава, в депресия или в прилив на щастие... чувствам, как ме обичат такава каквато съм (при това е близнаци - зодияците май наистина нямат мн. значение)... ще настъпя телето, вече няма как да минава със старите номера, ако мисли че вечно ще си я играем тази игра няма смисъл.... вие какво ще кажете!!!

И говоря за себе си, не се отчайвайте, която е решена -  нека пробва, може би точно защото не ми се играе, не съм получила голямата усмивка от телето, но това е при мен!!

Според мен си права! Никой мъж който не ни цени не си заслужава да се жертваме за него и да му играем по свирката!

# 284
Пффф, каква сила може човек да събере като е между други със същия проблем Sad Истината обаче е че колкото и да ме е наранил и вбесил, все пак бих искала да говоря с него още веднъж по въпроса. Но незнам как... Искам да видя как ще реагира, да види болката ми... Наивно нали?

Общи условия

Активация на акаунт