червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 413
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
От опит казвам, че не се паникьосват, даже напротив. Изпечени играчи..,  Grinning,  и седя и се чудя, само телетата около мен ли са откачени или всички са такива ? Искам публично да им се извиня, че с мен не могат да се оправят, и си давам сметка, че така съм ги разиграла  и то без да искам.  Връща ли са ми го, после пак аз, после те , после аз, аз ,аз  Grinning   ..Когато намерих тази тема разбрах за голяма част от поведението им и си разтълкувах много неща. Но назад в годините нямаше кой да ми каже защо, как и какво.  Да са живи и здрави.

# 376
Здравейте,
чета телешките теми от известно време и определено ми помогнаха да преодолея няколко силни и болезнени кризи. Сега ще си позволя и да споделя, някак имам нужда Simple Smile
Той е телец и семеен....аз съм телец и съм семейна. Надявам се, че няма да бъда упреквана, наясно съм с грозотата на този факт.
Но и двамата, като едни изявени хедонисти и лицемери( макар че, ако ни пита някой, никога няма да си го признаем) успяваме намерим оправдания, които да ни помогната да не сме гузни.
Отношенията ни почнаха бавно, методично и нежно. Той ме ухажваше толкова романтично и нежно, че нямаше начин да не се влюбя. Музика, стихове...любов...и пак любов.
И само това повтаряше, не искам просто секс, искам любовта ти.
А аз съм един лапни шаран, за има няма месец- два иии си загубих ума.
Когато сме заедно е вълшебно, той се държи с мен, като с принцеса, за секса няма да коментирам  Embarassed повече от уауу е Simple Smile
В началото беше като въздуха около мен, пишеше за добро утро, за лека нощ, видим се, разделим се и той звъни, вече ми липсваш...и така първите два месеца.
И после какво и как се случи, дори не разбрах.И вече месец се опитвам.
Покрай всички празници, разредихме чуванията, писанията.
Той освен че е телец е и полицай и спортист, железни нерви!
Побъркала съм се.
И определено времето за тези хора тече по друг начин.
Според него, няма нищо по- нормално от това да не се чуваме, нали сме наясно с отношенията си. Намерихме се, обичаме се, всичко е ясно.
Лошото е, че аз започвам да чувствам като на повикване.
Не мога да му звъня, той не си влиза в пощата...а аз винаги съм на разположение.
Никога не отказвам покана, защото нали това е идеята.
Вчера имахме сериозен разговор, сподели ме че е бил обсебен от мен. И съвсем умишлено се контролира. Не може и не иска да спира да ме обича, но това влияе на семейния му живот Sad
А аз не искам да е така.
За мен всичко е ясно, освен дистанцирането му. Как може да обичаш някого и да си натискаш спирачките. И не искам да се виждаме на всяка цена, говоря за това обгрижване на отношенията.
За мен някак магията се загуби, преди беше толкова пламенно и страстно, сега се чувствам като чифт удобни ръкавици. Когато има нужда си ги слага и им се кефи максимално, а когато нещо му попречат, маха ги, прибира ги грижливо и знае, че те ще са там, следващия път когато ги потърси.
Много съм объркана, аз съм като препускаща река, емоциите ми имат нужда да бъдат споделяни, иначе умират... А не искам да го плаша и притискам.
Познавайки себе си, нещото което мразя най- много е ограничаването и зависимоста, липсата на пространство.
А той е страхотен и не искам да се отказвам от него.
Определено заплахите и мрънкането при тези мъже не помага. Отегчителното предлагане също.
А аз не умея да играя игрички, според мен телците не харесват актриси.
Те се възхищават на жените с силна индивидуалност и непринуденост. И дори и да бъдат изкушени, да поиграят котка и мишка, ако не е истинско се отегчават и оттеглят.
Искам да запазя магията жива и в двамата. Да няма драми... Да няма наранени...
Никога до сега не се бях сблъсквала с мъж телец.
Когато този мъж е влюбен, всичко си заслужава.
Понякога ме влудява с спокойствието и бавното темпо. С недомлъвките и ...абе яко ме дразни. И само като чуя гласа му, нещата които ми каза и полетявам.
Като наркоман съм... определено съм зависима.
А не страдам от липса на мъжко внимание, напротив. Но искам него. И той го знае, това му харесва, но някак спря да се бори да го има.
Много съм изтощена и объркана  Sad

За тези които имат връзка с телци, знаете че тези мъже/жени  изневеряват, защото това им е в природата. Ние не сме моногамни. Имаме нужда от разнообразие и адреналин. Както той казва, в всяка една връзка, след време осъзнавам, че ми липсва нещо и ...го намирам в някой друг.
И това че изневеряваме, не ни пречи да обичаме половинките си, напротив. Това е нашия начин да бъдем успешни в брака.
Но семейството е институция и ако трябва да се взема решение, то винаги ще е в полза на семейството.

Исках още неща да споделя, но се притеснявам че може би съм излишно многословна Simple Smile

# 377
За тези които имат връзка с телци, знаете че тези мъже/жени  изневеряват, защото това им е в природата. Ние не сме моногамни. Имаме нужда от разнообразие и адреналин. Както той казва, в всяка една връзка, след време осъзнавам, че ми липсва нещо и ...го намирам в някой друг.
И това че изневеряваме, не ни пречи да обичаме половинките си, напротив. Това е нашия начин да бъдем успешни в брака.
Но семейството е институция и ако трябва да се взема решение, то винаги ще е в полза на семейството. Не сам сагласен с тебе  били сме изневерявали ако го правим това е че не сме допалваме с полвинката си особено ако има деца  да приемем че е така както казваш и обичаме женаси и трабваме да марсуваме защото ни било омразнало нали се сешташ че рано и касно щте се разкрие това и щте остане с прас в остата и това казваме че тои е щастлив с женаси по мое мнение не би рискувал да направи това след като е щастлив по твоита логика сички телци трябва да имаме харем с жени за да имаме разнобразие

# 378
Но семейството е институция и ако трябва да се взема решение, то винаги ще е в полза на семейството. Не сам сагласен с тебе  били сме изневерявали ако го правим това е че не сме допалваме с полвинката си особено ако има деца  да приемем че е така както казваш и обичаме женаси и трабваме да марсуваме защото ни било омразнало нали се сешташ че рано и касно щте се разкрие това и щте остане с прас в остата и това казваме че тои е щастлив с женаси по мое мнение не би рискувал да направи това след като е щастлив по твоита логика сички телци трябва да имаме харем с жени за да имаме разнобразие

От моите наблюдения, жената на моето теленце не е вообще това което едно теле търси. Нито оправна, нито амбициозна, нито светски човек, нито силна. Не харесват едно и също ядене, не харесват една и съща музика. Пък и зодиите им възможно най-противоположни. Все пак той и изневерява но не я оставя.... Значи все пак брака е свещен за тях, до развод не стигат, но иначе не се кротват а изневеряват... А мислех че търсят истинската любов, но май не е така... Май си е за спорт...

# 379
Ще бъда малко притеснена, ако се впусна в тази посока на дебат.
Шизофренично и може би лицемерно и егоистично е, но телците изневеряват и намират винаги оправдания за това.
Съдейки по себе си, по моето теле и няколко то близки които познавам, развода е табу.
Аз също съм нещастна в моя брак, не защото мъжа ми е кофти, напротив. Но сме различни, много Sad
Няма страст и любов, но има сигурност и всичко останало.

Комфорта на телеца е над всичко останало. А когато има и деца, не мисля, че позволяват дори да бъде предмет на разговор. Това е много повече, от която и да е любов.
За телеца любовта е начин на изразяване, идеалистична. Не е за спорта, поне така мисля.
Но как да кажа...ако се появи разочарование и ни минава Sad
Секса и насладата са следствие. Не мисля, че имат нужда от харем, напротив. Това е като карма, все нещо да не ти достига...
Но винаги търсим любов. Трябва да бъдем обичани, незаменими...това виждам и в моето теленце.
Но как да го поддържам и в двамата, та ние толкова много си приличаме.
Страхувам се, че ще прегорим, водени от егото и страха си Sad
А когато сме заедно е невероятно...
Както казвам аз, всеки път когато го видя и се влюбвам наново в него, и след това го разлюбвам.
Не искам да се разминаваме, обожавам го. Това ми влюбване е различно и осъзнато и желано. Само да не беше тази излишна драма, щеше да е идеално Sad

# 380
Ще бъда малко притеснена, ако се впусна в тази посока на дебат.
Шизофренично и може би лицемерно и егоистично е, но телците изневеряват и намират винаги оправдания за това.
Съдейки по себе си, по моето теле и няколко то близки които познавам, развода е табу.
Аз също съм нещастна в моя брак, не защото мъжа ми е кофти, напротив. Но сме различни, много Sad
Няма страст и любов, но има сигурност и всичко останало.

Комфорта на телеца е над всичко останало. А когато има и деца, не мисля, че позволяват дори да бъде предмет на разговор. Това е много повече, от която и да е любов.
За телеца любовта е начин на изразяване, идеалистична. Не е за спорта, поне така мисля.
Но как да кажа...ако се появи разочарование и ни минава Sad
Секса и насладата са следствие. Не мисля, че имат нужда от харем, напротив. Това е като карма, все нещо да не ти достига...
Но винаги търсим любов. Трябва да бъдем обичани, незаменими...това виждам и в моето теленце.
Но как да го поддържам и в двамата, та ние толкова много си приличаме.
Страхувам се, че ще прегорим, водени от егото и страха си Sad
А когато сме заедно е невероятно...
Както казвам аз, всеки път когато го видя и се влюбвам наново в него, и след това го разлюбвам.
Не искам да се разминаваме, обожавам го. Това ми влюбване е различно и осъзнато и желано. Само да не беше тази излишна драма, щеше да е идеално Sad

Разбирам те... Но в много от случаите на извънбрачни връзки (нямам опит но около мен) в момента в който я няма драмата, криенето, тръпката, любовта бързо отлита... При мъжете имам в предвид. Едно е любовница, страст и горещ селс, друго е да ти стане съпруга, майка на децата ти и тн Всичко се променя тогава. Успех, и твояра не е лесна. Добре поне че си телец та не се чустваш виновна, аз само поглиртувах а сега ми ида да се закопам някъде, камо ли да се стигне до физическа изневяра. Но това сме девите...

# 381
Извинявам се за правописните грешки но пиша от телефона и понякога натискам погрешния бутон Sad Пусти тач скрийн Sad

# 382
Добре поне че си телец та не се чустваш виновна, аз само поглиртувах а сега ми ида да се закопам някъде, камо ли да се стигне до физическа изневяра. Но това сме девите...

До колкото знам, девите и телците имат много допирни точки и са подходящи партньори.
А от емоционалната до физическата изневярва, според мен крачката е само една  Crazy

Чувствам се виновна...но пък не мога без него или по скоро не искам без него.
И тази нужда е толкова силна, непреодолима....

# 383
Добре поне че си телец та не се чустваш виновна, аз само поглиртувах а сега ми ида да се закопам някъде, камо ли да се стигне до физическа изневяра. Но това сме девите...

До колкото знам, девите и телците имат много допирни точки и са подходящи партньори.
А от емоционалната до физическата изневярва, според мен крачката е само една  Crazy

Чувствам се виновна...но пък не мога без него или по скоро не искам без него.
И тази нужда е толкова силна, непреодолима....

Крачката е наистина една, но е доста голяма Sad А и най-гадното е, че направиш ли я, или става като при теб- хлътваш и искаш все повече и повече, а не го получаваш, или пък го получаваш и в един момент вече се стига до развод... А тогава страдат и дечица, и партньори... Sad Може би понякога е хубаво да не получим това което искаме Sad А пък ако това се окаже "истинския" и ние дори и не узнаем, е... Такъв е живота...

# 384
Мисля,че емоционалната изневяра е по-страшна от физическата.

# 385
Мисля,че емоционалната изневяра е по-страшна от физическата.

Ако физическата е само за секс, без чуства, може би да. Но ако е както при мен, влюбена до уши, за сега по-добре че нищо не е станало, защото стане ли И физическа, става наистина страшно...

# 386
Аз съжалявам, че провокирах разговор в тази посока.
Но като човек, като жена телец...просто като себе си, знам че това е моят начин да оцелея Sad
И е изключително неприятно, да нямаш вътрешен покой и хармония.
Благородно завиждам на хората, намерили единствения и успели да задържат есенцията на отношенията в времето.
Всяка изневяра е страшна или поне неприятна, но най- страшно е да изневериш на себе си  Confused

Аз търся начин, да задържа любовта, да я съхраня... да остане красива.
Искам да го провокирам, да го разтърся.... да не позволя да ме приеме за даденост. Защото знам, че това ще му омръзне или на мен иии ще дойде неизбежния край Sad
Преди няколко дни ми каза, че това което цени в мен най- много е, че го обичам нежно, грижа се за комфорта му, глезя го...и съм мръсница когато трябва  Embarassed
Но аз го обожавам...и не мога да му се дърпам. Ако се опитам да го изиграя, ще го направя наистина, а ще е безкрайно глупаво...
А да не говорим, че в случаите когато съм набрала и имам желание да му покажа червен картон...дори не мога да се добера до него  Laughing А после ми минава Simple Smile
Вчера го питам- добре де, ако има нещо спешно което искам да ти кажа, как да те открия? Отговора- телепатично  Grinning
Ама ... такъв си е.
Аз съм такава за всички около мен, само за него винаги съм на разположение. И това...не мога да го променя.

# 387
Чета и се чудя, защо телетата имат толкова голяма необходимост от драми!!!
Всички от тази зодия /не са много, признавам/, които познавам /включая и собствената си майка/ в един определен момент започват сами да си търсят и набиват несъществуващи пробели, изживяват емоционален дисбаланс, вкарват околните в него и излизат от там след време, ухилени до уши!

Чудно защо, има ли как да се обърне в комедия....???? Аз лично успявам да насоча нещата към психотрилър Grinning, та как да го избегнем?

# 388
Аз съжалявам, че провокирах разговор в тази посока.
Но като човек, като жена телец...просто като себе си, знам че това е моят начин да оцелея Sad
И е изключително неприятно, да нямаш вътрешен покой и хармония.
Благородно завиждам на хората, намерили единствения и успели да задържат есенцията на отношенията в времето.
Всяка изневяра е страшна или поне неприятна, но най- страшно е да изневериш на себе си  Confused

Аз търся начин, да задържа любовта, да я съхраня... да остане красива.
Искам да го провокирам, да го разтърся.... да не позволя да ме приеме за даденост. Защото знам, че това ще му омръзне или на мен иии ще дойде неизбежния край Sad
Преди няколко дни ми каза, че това което цени в мен най- много е, че го обичам нежно, грижа се за комфорта му, глезя го...и съм мръсница когато трябва  Embarassed
Но аз го обожавам...и не мога да му се дърпам. Ако се опитам да го изиграя, ще го направя наистина, а ще е безкрайно глупаво...
А да не говорим, че в случаите когато съм набрала и имам желание да му покажа червен картон...дори не мога да се добера до него  Laughing А после ми минава Simple Smile
Вчера го питам- добре де, ако има нещо спешно което искам да ти кажа, как да те открия? Отговора- телепатично  Grinning
Ама ... такъв си е.
Аз съм такава за всички около мен, само за него винаги съм на разположение. И това...не мога да го променя.

Аз не съжалявам, че разговора тръгна насам. И съм сигурна че никой не те съди. Аз поне се научих че не можеш да съдиш никой защото не знаеш какво му е. И аз мислех че никога няма да се влюбя в друг, но стана... Never say never... Аз те разбирам и чесно казано дори ти завиждам. Ти поне си го почуствала, твоето теленце...  А аз само в сънищата ми. Но не бих могла да съм неговата мръсница, никога... Може би звучи наивно и глупаво, но аз искам везрезервна любов, а не секс... Точно затова не съм готова за следващата стъпка, защото ако той само ме прелъсти, ще ме смаже... Успех отново ти желая! Дано получиш товa което търсиш от него!

# 389
Притча за патка и бик

Патка разговаря с бик. – Аз мечтая да се изкача до върха на дървото – въздъхнала тя, – но имам толкова малко сили.

- Защо не клъвнеш малко от от моите изпражнения ? – отговорил бикът – в тях има много хранителни вещества .

Патката закълвала от неговите купчинки, и действително се сдобила с достатъчно сила, за да достигне най-долния клон на дървото. На следващия ден, след като клъвнала  повече, тя стигнала до втория клон.

Накрая след четвъртия ден, патката гордо кацнала на върха на дървото. Там била забелязана от фермер, който я  гръмнал с пушката си.

Moрал: С манипулации с лайна може да стигнеш до върха, но няма да се задържиш там!

Общи условия

Активация на акаунт