червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 421
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Мисля,че емоционалната изневяра е по-страшна от физическата.

[/quote

A по лошо от това да те използват физически, е да те използват емоционално.

# 391
 Shocked newsm78 #Crazy.........

Animal Cow изневерява когато:

цитирам:
- Жена му му пуска по един път в годината.... hahaha
-скука.... hahaha
......и няма свещен мобилен с много игри........ hahaha hahaha hahaha(което не знам дали не се брои пак за изневяра) hahaha Joy Joy Joy

# 392
Бик, притчата ми е позната и е много поучителна, само не разбрах в какъв контекст я използва?
Аз също мисля, че дори и един телец да се поддаде на манипулации, след като го осъзнае, ще се разяри и няма да го позволи.
Съдя и по него и по мен, ако има нещо което ценим, то това е непринудеността и честността.
За това съм объркана, искаше да го обичам...е обичам го...той се контролира...е как да не ми е драматично  Confused

Аз не съжалявам, че разговора тръгна насам. И съм сигурна че никой не те съди. Аз поне се научих че не можеш да съдиш никой защото не знаеш какво му е. И аз мислех че никога няма да се влюбя в друг, но стана... Never say never... Аз те разбирам и чесно казано дори ти завиждам. Ти поне си го почуствала, твоето теленце...  А аз само в сънищата ми. Но не бих могла да съм неговата мръсница, никога... Може би звучи наивно и глупаво, но аз искам везрезервна любов, а не секс... Точно затова не съм готова за следващата стъпка, защото ако той само ме прелъсти, ще ме смаже... Успех отново ти желая! Дано получиш товa което търсиш от него!
Именно и аз искам безрезервна любов. Дива, страстна, нищо че е грешна...да е на 100%
След един мой и-мейл, в който аз му признах, че му се доверявам и отдавам напълно и безрезервно...той започна да се контролира.
Аз не искам ежедневието му, искам само любовта му. Оффф верно, много драма. Все по- често си мисля, че комбинацията между две телета е мноого трудна и сложна.
А като се знам и аз каква съм Sad Това с контролирането и дърпането ми действа адски де-градивно.
И с лекота мога да загърбя всичко и всеки, само да докажа че мога...
А не искам, но и не искам да се боря с вятърни мелници.
Не искам да се разочаровам, а едно червейче вече ме разяжда...толкова ми е тъжно.
Не искам да се разминем, страхувайки се Sad

# 393
Shocked newsm78 #Crazy.........

Animal Cow изневерява когато:

цитирам:
- Жена му му пуска по един път в годината.... hahaha
-скука.... hahaha
......и няма свещен мобилен с много игри........ hahaha hahaha hahaha(което не знам дали не се брои пак за изневяра) hahaha Joy Joy Joy

Телеца изневерява по ред презумпция и винаги има основателна причина Simple Smile
Той е уникален и има нужда да се чувства специален...
И е идеалист и хедонист едновременно...

# 394
Толкова убедително говорят за нас жените, че ще започна да се чувствам наистина специален мъж Simple Smile))

# 395
Аз също мисля, че дори и един телец да се поддаде на манипулации, след като го осъзнае, ще се разяри и няма да го позволи.
Съдя и по него и по мен, ако има нещо което ценим, то това е непринудеността и честността.

newsm78.....обясни pls?

# 396
Толкова убедително говорят за нас жените, че ще започна да се чувствам наистина специален мъж Simple Smile))

Grinning.....не го приемай толкова лично  Grinning Grinning Grinning Peace

# 397
Притча за патка и бик

Патка разговаря с бик. – Аз мечтая да се изкача до върха на дървото – въздъхнала тя, – но имам толкова малко сили.

- Защо не клъвнеш малко от от моите изпражнения ? – отговорил бикът – в тях има много хранителни вещества .

Патката закълвала от неговите купчинки, и действително се сдобила с достатъчно сила, за да достигне най-долния клон на дървото. На следващия ден, след като клъвнала  повече, тя стигнала до втория клон.

Накрая след четвъртия ден, патката гордо кацнала на върха на дървото. Там била забелязана от фермер, който я  гръмнал с пушката си.

Moрал: С манипулации с лайна може да стигнеш до върха, но няма да се задържиш там!

Назнам дали а не разбирам, но намирам примера за неумишлиен. В края на краищата теленцата ни са манипулаторите, не ние... Sad

# 398
Аз никога не съм попадала във вашите ситуации дами и за това ми е наистина интересно решението на драмата? Ако си женен/омъжена и намериш любовник/ца- да речем е ок (по ред причини- забавление,тръпка,секс,знам ли...),но да си намериш някой, за да го обичаш паралелно с друг човек,т.е да вложиш чувства,емоции,направо да изградиш една цяла нова връзка. Кому е нужно? Не ме разбирайте погрешно, не съдя никой! Но се чудя не си ли губите времето така, в смисъл как се въртят две "истински" любовни връзки или по-скоро до кога? Разбирам,че не искате да се развеждате, тогава какво ще правите,ще си се обичате тайно до края на животите ви?  newsm78

# 399
Бик, притчата ми е позната и е много поучителна, само не разбрах в какъв контекст я използва?
За това съм объркана, искаше да го обичам...е обичам го...той се контролира...е как да не ми е драматично  Confused

Аз не съжалявам, че разговора тръгна насам. И съм сигурна че никой не те съди. Аз поне се научих че не можеш да съдиш никой защото не знаеш какво му е. И аз мислех че никога няма да се влюбя в друг, но стана... Never say never... Аз те разбирам и чесно казано дори ти завиждам. Ти поне си го почуствала, твоето теленце...  А аз само в сънищата ми. Но не бих могла да съм неговата мръсница, никога... Може би звучи наивно и глупаво, но аз искам везрезервна любов, а не секс... Точно затова не съм готова за следващата стъпка, защото ако той само ме прелъсти, ще ме смаже... Успех отново ти желая! Дано получиш товa което търсиш от него!
Именно и аз искам безрезервна любов. Дива, страстна, нищо че е грешна...да е на 100%
След един мой и-мейл, в който аз му признах, че му се доверявам и отдавам напълно и безрезервно...той започна да се контролира.
Аз не искам ежедневието му, искам само любовта му. Оффф верно, много драма. Все по- често си мисля, че комбинацията между две телета е мноого трудна и сложна.
А като се знам и аз каква съм Sad Това с контролирането и дърпането ми действа адски де-градивно.
И с лекота мога да загърбя всичко и всеки, само да докажа че мога...
А не искам, но и не искам да се боря с вятърни мелници.
Не искам да се разочаровам, а едно червейче вече ме разяжда...толкова ми е тъжно.
Не искам да се разминем, страхувайки се Sad

Еми според мен тогава ти си същата жертва както и аз. Прознаваме им директно че ги обичаме безрезервно и те се отдръпват- тоест постигнали са максималното, завоювали са ни и до тук... Объркваме ги... Незнам...

# 400
Аз никога не съм попадала във вашите ситуации дами и за това ми е наистина интересно решението на драмата? Ако си женен/омъжена и намериш любовник/ца- да речем е ок (по ред причини- забавление,тръпка,секс,знам ли...),но да си намериш някой, за да го обичаш паралелно с друг човек,т.е да вложиш чувства,емоции,направо да изградиш една цяла нова връзка. Кому е нужно? Не ме разбирайте погрешно, не съдя никой! Но се чудя не си ли губите времето така, в смисъл как се въртят две "истински" любовни връзки или по-скоро до кога? Разбирам,че не искате да се развеждате, тогава какво ще правите,ще си се обичате тайно до края на животите ви?  newsm78

Точно тази дивотия ме спира да продължа със следващата стъпка. Защото аз ме съм искаша да се влюбвам. Аз съм щастлива с мъжа ми и не искам да си оставя семейтсвото. Но това теле се яви нещо като соулмейт, незнам... Толкова еднакви сме, че с поглед се разбираме. Борих се близо година да не се влюбя и все пак стана... Но все още не счея да продължа, пък той като гледам също... Оставям времето да реши нещата...

# 401

newsm78.....обясни pls?
Ами доверчиви са и приемат/приемаме всичко за чиста монета. Но винаги идва момента в който фалша се разпознава, все пак човек не може все да е в роля.
И лъжата и позата отблъскват, предизвикват гняв и разочарование.
И телеца не забравя, веднъж загубено неговото доверие трудно се връща.
За това ми е трудно, да съм сдържана и да бъда себе си едновременно...

# 402
Ето това са въпросите които моето теле си задава...
А аз нямам отговорите, а искам да ги намеря.
Аз знам само, че го искам Sad

# 403
Точно тази дивотия ме спира да продължа със следващата стъпка. Защото аз ме съм искаша да се влюбвам. Аз съм щастлива с мъжа ми и не искам да си оставя семейтсвото. Но това теле се яви нещо като соулмейт, незнам... Толкова еднакви сме, че с поглед се разбираме. Борих се близо година да не се влюбя и все пак стана... Но все още не счея да продължа, пък той като гледам също... Оставям времето да реши нещата...
Е за мен е късничко да спра Simple Smile
Или продължавам или приключвам Simple Smile
Той казва, че за него е любов...но се контролира, каквото и да значи това.
И като сме заедно да е най- страхотния мъж...и след това с дни да няма и помен от него. И като се появи, все едно не сме се чували от преди малко.
А аз, полудявам да живея в очакване.
А не си представям да изисквам внимание, нито ми е присъщо, нито ми е любовно Sad
А ти определено,ако се дистанцираш ще го провокираш.
Телето което ме подлудява, ми каза че трудно му минава, дори и да изглежда по друг начин.

# 404
Много е лесно да се дават коментари, когато не сме на ваше място, всъщност дори не мога да си представя да съм в подобна ситуация. Но може би като един истински телец ще поставя семейството на първо място.Освен ако нещо наистина грандиозно не се случи и толкова да ме разтърси, че да ме накара да си тръгна, но не вярвам да е от любов по някой друг.  Ама никога не казвай никога, че знае ли човек....

Общи условия

Активация на акаунт