червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 296
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Ами доверчиви са и приемат/приемаме всичко за чиста монета. Но винаги идва момента в който фалша се разпознава, все пак човек не може все да е в роля.
И лъжата и позата отблъскват, предизвикват гняв и разочарование.
И телеца не забравя, веднъж загубено неговото доверие трудно се връща.

това и аз съм го слушала.....ама пак не разбирам newsm78

в смисъл..... гледам си го от моята гледна точка....хем не искат да ги лъжат и разочароват,хем изневеряват.....(сори за тъпите въпроси...ама наистина не разбирам не ми се е случвало  и ми е интересно)....

# 406

Е за мен е късничко да спра Simple Smile
Или продължавам или приключвам Simple Smile

Това е САМО за теб - вярвам, че ще го разбереш правилно Peace

Любовта не мисли за последствия. Тя се ръководи от принцип и щом принципът е правилен, и последствията ще бъдат правилни и добри

Любовта не се изисква. Който иска любов, той няма любов в себе си.

Имаш право да обичаш, но нямаш право да обсебваш. Природата не позволява да се обсеби това, което тя е дала. Тя дава нещо, за да го употребиш, но не да го обсебиш. Тя всякога ще противодейства, ако искаш да завладееш това, което е създала.

Който истински обича, той никога не съжалява, че обича и че не отговарят на любовта му.

Няма по-велико нещо за човек от това, да срещне една душа в света, с която да разговаря и от която да получи нещо ново, светло, което тя носи в себе си.

Обикнете първо ума на човека, после сърцето му, душата му, духа и най-после неговото тяло. Обикнете ли човека по този начин, и той ще ви обича.

# 407
AZ SYM SI, какво очакваш от човека? В крайна сметка от където и да го погледнеш ти си втората и втора ще си останеш докато има друга, официално избрана. Не е ли това грозната истина- ти си любовница и няма какво да изискваш от него. Аз така виждам нещата-има два варианта в моя телешки свят-1.развеждате се и се вземате и 2. забавлявате се и който от където.  Thinking

# 408
Току що случайно се видях с моето теленце, семейно се засякохме. Е, изгубихме баса, Аникте. Ни лук ял ни мирисал. Усмихва ми се, до уши говорим си все едни нищи не е станало. От една страна супер, останахме приятели. Но от друга страна егати шизофренията, все едни нищо не съм му казала. И пак флиртува, по-умерено този път но не спира да ми казва колко съм "опасна, сташна и т.н." И пак погледите.... Вече направо незнам какво да правя??????????

# 409
това и аз съм го слушала.....ама пак не разбирам newsm78

в смисъл..... гледам си го от моята гледна точка....хем не искат да ги лъжат и разочароват,хем изневеряват.....(сори за тъпите въпроси...ама наистина не разбирам не ми се е случвало  и ми е интересно)....
Ами нещо, като емоционална шизофрения е Sad Верно е тъпо, когато пиша и обяснявам...
А и аз само за себе си мога да коментирам. Не лъжа, просто не казвам.... И внимавам, да не поставям съпруга ми в неловки ситуации.
Живеем заедно, от 12г. Научили сме се да уважаваме личното си пространство.
Кой където и каквото да прави, накрая се прибира в къщи и децата са над всичко.
За мен изобщо не е въпрос на избор.
Ако някога се получи така, че той да разбере или усъмни и провокира разговор...вероятно ще му кажа.
Когато съм с телето си, забравям за всичко останало.
А когато съм в къщи, се абстрахирам от него.
Истината е, че не мога да го обясня, чувствам се така...все едно се оправдавам.
А аз вярвам в любовта и сега я усещам.
Както е написал Бик- "Любовта не мисли за последствия. Тя се ръководи от принцип и щом принципът е правилен, и последствията ще бъдат правилни и добри"

Бик, толкова си прав. Вероятно не тук, а на на психо-терапевт трябваше да споделя  Grinning
Изпадам от една крайност в друга.
Но този характер е толкова труден... никой никога не ме е държал в такова напрежение.
И когато не си наясно, започваш да си измисля, както се казва под вола теле търсиш Sad
Страхувам се, да не бъркам страстта с любов...по- скоро той.
И не мога да спра да анализирам, а с това се губи чара.
Усмихната съм когато съм с него, а след това ...не знам нито къде съм, нито коя съм
И анализирайки, усещам че се разколебавам. А не искам.

AZ SYM SI, какво очакваш от човека? В крайна сметка от където и да го погледнеш ти си втората и втора ще си останеш докато има друга, официално избрана. Не е ли това грозната истина- ти си любовница и няма какво да изискваш от него. Аз така виждам  два варианта в моя телешки свят-1.развеждате се и се вземате и 2. забавлявате се и който от където.  Thinking
Искам това което беше в началото- позволих си да вляза в тази връзка, защото беше толкова шеметно и разтърсващо, истинско.
А сега се превръща в клиширана извънбрачна връзка.
А истината се опитвам да я видя...

Passionate_virgo, ако той те пожелал, това никога няма да се промени.
Но наистина ти трябва да решиш дали и защо го искаш.
Хубаво е да се дистанцираш, заради себе си.
И да си позволиш да обмислиш. Не съжалявай че си била откровена. Това е правилно винаги  Peace
Ако е любов, то ти ще я усетиш.
Но повярвай ми, за телците времето тече по друг начин, понякога си мисля, че живеят в паралелно измерение Laughing  Трябва да си много търпелива и последователна в желанията си.
И убедена, че го искаш и си заслужава  Hug

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 07:43 от az sym si

# 410
Aз за това вече разпитвам кой каква зодия е - и като чуя ,че някой е телец веднага бягам поне на 100 м. от него.  Grinning Вече нямам нерви, време и търпение да чакам.  Имам нужда от повече динамика и обороти.  Това телето докато каже  Добро утро и вече трябва да си слагам пижамата да лягам.  Grinning

# 411
Току що случайно се видях с моето теленце, семейно се засякохме. Е, изгубихме баса, Аникте. Ни лук ял ни мирисал. Усмихва ми се, до уши говорим си все едни нищи не е станало. От една страна супер, останахме приятели. Но от друга страна егати шизофренията, все едни нищо не съм му казала. И пак флиртува, по-умерено този път но не спира да ми казва колко съм "опасна, сташна и т.н." И пак погледите.... Вече направо незнам какво да правя??????????

Аз познах. Казах ти, че все едно нищо. Такива са.  Обиграни са,  и ще си играе с теб както си иска- паднала си му вече в капана. Grinning

# 412
Аз познах. Казах ти, че все едно нищо. Такива са.  Обиграни са,  и ще си играе с теб както си иска- паднала си му вече в капана. Grinning

ееее.....чак пък паднала.... Joy.....аз все си мисля,че тя би намерила вариант да...... newsm78 Thinking
Скрит текст:

hahaha

Peace

EloraE .....мога ли теб да те питам нещо....лично...(ако не искаш не ми отг) Grinning Peace

каза,че си била или си обвързана с теле....(ако не съм се объркала) newsm78.......та  Animal Cow на теб изневерявло ли ти е?

oops
hit

hahaha
не видях писаното по горе....Peace

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 07:54 от Ani Ta

# 413
Един сутрешено- неделен поздрав от мен.
http://www.youtube.com/watch?v=ek4yrsZGoew

# 414
Да, изневеряват.  Нали виждате- първо това е най- обсъжданата зодия за мъж, второ колко случая има на женени, които се забъркват в емоционални отношения. Не е толкова проблема в самата изневяра, защото го правят всички мъже, а в това , че телеца се впуска в дълги романтично- емоционални връзчици. Дори с жените на приятелите си. Едно е секс 2 пъти с някоя по случайна, съвсем друго да имаш такива взаимоотношения с прекалено близки жени. Да го правиш пред очите на жена си, приятелите си и т.н.  За тях паралелните връзки са си съвсем нормално нещо. 
    Но задълбочаването на тези взаимоотношения- не води до нищо добро.   Рано или късно всичко се разбира, и пострадали винаги има.  И какво му е хубавото на това да те накара някой да се влюбиш в него до полуда? И после какво? За какъв дявол?  И добре- ти ще се влюбиш в него, но той никога няма да ти бъде истински партньор в живота( това за тези със семействата).

# 415
 Grinning..........да бе то ясно,че мъжете (не телетата)изневеряват....както и жените...... Peace

аз просто си питам newsm78 Peace

Но от моя скромен опит(с телето)......ако наистина е обвързан(емоционално,духовно,материално,платонически,умствено....и т.н)..... както и всеки човек(не мъж или жена).....не му е нужно да изневерява  Grinning
защото(лично мнение,а и на телето до мен) по този начин губи(достойнство,себеуважение....и т.н) лъже не само околните.....а най вече себе си Peace

Но хората са различни.....и знае ли човек...по това което чета(от опита на другите)....може пък телето наистина да е такова каквото го описват  Peace

.........
В този момент на Земята има много малко здрави връзки. Всички ние имаме неразрешени проблеми от детството си или от предишни животи, които влияят върху способността ни да отдаваме пълното си внимание на някое друго човешко същество. Ако позволим на тези проблеми да ни контролират и да ни попречат да общуваме с някой друг, ще заседнем завинаги в нефункционалните модели на взаимоотношения и поведение.
Като изхождам от личния си опит, ми се струва изключително важно това, че човек трябва да се научи как да бъде сам, преди да може да бъде близък с някой друг по един здрав и удовлетворяващ начин. Продължителността на това „изследване на душата” ще бъде различна при различните хора. Повечето от нас обаче се впускат в една от двете крайности. Или скачаме от връзка на връзка, без да си поемаме дъх между тях, или прекарваме по-голямата част от живота си сами, страхувайки се да скочим във водата.

Човек не може да чака, докато постигне състояние на „съвършенство”, преди да встъпи във връзка. В продължение на няколко години може да е нужно дадена душа да учи уроци за това как да бъде сама, но в крайна сметка тази душа ще има нужда от преживявания, които могат да се открият само във връзката с някой друг.

За да имаме една наистина просветлена връзка, е необходимо да престанем да проектираме собствените си проблеми върху другия. Трябва да поемем отговорност за собствените си чувства и да изразим тези чувства открито и честно. Ако човекът (или хората) в живота ни не може или не желае да ни приеме такива, каквито сме, ведно с нашите човешки чувства, това обикновено означава, че самите ние не можем или не желаем да се приемем такива, каквито сме.

Щом веднъж придобием достатъчно самоуважение, за да се приемем напълно, тогава можем да привлечем партньор, който напълно приема себе си. Възможно е обаче да не успеем веднага да привлечем подходящия партньор. Това е така, защото често пъти ние привличаме човек, който отразява проблемите, които току-що сме изчистили. Тази друга душа ще ни притегли в живота си, тъй като сме достатъчно напреднали в играта, за да ѝ подадем ръка за помощ в трудните моменти, но не сме чак толкова напреднали, че да сме напълно несъвместими.

Ако се вслушваме във висшия си аз, ние съзнателно ще сътворяваме връзки, които ни осигуряват най-голямо израстване, докато не бъдем излекувани в достатъчна степен, че да сътворим връзка, която е предназначена основно за съ-творчество и веселие.

Ключът към успешната връзка е в общуването. Естественото състояние на човешкото същество е да общува телепатично. Обаче докато се завърнем в естественото си състояние, трябва да престанем да предполагаме, че другият познава нашите нужди и потребности. За да можем да се изцелим, трябва да сме готови да бъдем уязвими и несъвършени. Трябва също така да сме готови да кажем „не” на онзи, който не е готов да приеме нашата уязвимост и несъвършенство. Трябва да имаме ясно усещане за собствените си граници и за границите на партньора си. В двойките трябва да има както индивидуалност, така и съюз. Да сте сами и да сте заедно са едновременни реалности, т.е. и двете се случват постоянно в зависимост от това върху кои измерения на реалността сме се фокусирали.
За взаимоотношенията са написани много добри книги и аз ви съветвам да прочетете колкото се може повече по въпроса. Също така би било добра идея да понаучите нещо за управляването на времето, тъй като изискванията на съвременния живот може да оставят на двойките малко време, през което да бъдат заедно и да си отделят внимание. Ако обаче действително сте се посветили на създаването на една здрава връзка, вие ще намерите време за нея и ще направите всичко необходимо, за да излекувате раните от миналото, които ви държат изолирани и отделени, дори когато споделяте един и същи дом и легло с някой друг. Ако изцелим взаимоотношенията си, ще изцелим нашия свят. Тъй като в действителност ние сме в отношения с над седем милиарда души. И да, любовта е ключът.

Из книгата Живот на предела

Пожелавам ви от сърце днешният ден да е изпълнен с прекрасни пролетни емоции и най вече много,много усмивки smile3525

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 09:07 от Ani Ta

# 416

ееее.....чак пък паднала.... Joy.....аз все си мисля,че тя би намерила вариант да...... newsm78 Thinking
Скрит текст:

hahaha

Peace

EloraE .....мога ли теб да те питам нещо....лично...(ако не искаш не ми отг) Grinning Peace

каза,че си била или си обвързана с теле....(ако не съм се объркала) newsm78.......та  Animal Cow на теб изневерявло ли ти е?

oops
hit

hahaha
не видях писаното по горе....Peace

Хаха, това с лопатата мн ми хареса! Още не ми се е качил достатъчно на главата и не ми е кипнало, иначе като нищо през сълзи с лопатата по главата ще има! Но за сега ми е трудно да играя игрички с него, прекалено много държа на него. Ще видя до къде ще стигнем. Вчера се видяхме за малко, случайно, но ще има и по-дълги срещи, тогава времето ще покаже... Всшите съвети са ми един коз напред! Благодаря на всички!

# 417
Ами нещо, като емоционална шизофрения е...

Не е "емоционална шизофрения"
Това ситуация с няколко правилни/верни отговора Grinning
Новото винаги е интересно....Но старото е стабилно!
Изпускаш клапаните/парата и го приемаш, като интригуващо преживяване с рисуване на хубави картини. Спомените от тези моменти ще останат. Те са твой!
Знаеш КОЯ изневяра НЕ прощаваме!
Търси отговора ... от изхода.
Застани ТУК:

И се огледай..

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 13:10 от BIC

# 418
Иска ми се да продължа да вярвам, че има хора които се срещат и се обичат, и се вричат във вярност  и т.н. Четейки тук, а и виждайки доста познати и приятели си разбивам детски представи за любовта и брака.  Не е само до зодията,всеки човек си има пример за подражание около себе си. Моят е родителите ми, които са вече много години заедно и са минали през всевъзможни бури и  трудности заедно и са оцелели. Това искам да постигна и аз във връзката си.
Смятам, че ако си избрал погрешния човек е редно да го освободиш, за да може той да открие нещо по-истинско, както и ти самият. Самата идея да заспивам до някой, докато в мислите му и съзнанието му е някой друг ме отвращава. Свят голям, хора много. Намерете си истинските половинки, не залъгвайте хората до себе си, не бъдете лицемери. Познавам толкова много хора, които са нещастни във връзките си, че чак ми става мъчно. И не трябва да се оправдаваме с децата. Лицемерното щастие не е най-добрият пример, който може да се даде на дете. В крайна сметка те един ден ще пораснат и ще "отлетят", а вие ще трябва да живеете  с избора си.  Не искам да съм моралистката на групата, но все още ми се иска да вярвам, че любов има и тя съществува някъде около нас и в нас.  Преди време и аз съм правила глупости, но си намерих своя майстор (овне Simple Smile ) тогава ми просветна, че е по-добре да имаш някой, с който да имаш реални отношения, отколкото едни неспирни игри и флиртове.

# 419
Зарче.... Grinning нищо лично Wink

Общи условия

Активация на акаунт