червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 300
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
... а не прощавате,  като не ви изнесе прощавате и още как.  Какво е това чувство във вас за превъзходство не ми е ясно. Но точно това ви е най-слабото място, защото подценявате противника . Grinning

# 421
не чи нешто имаме против вас жените но поне с 1 ход сме напред преди вас пак вие си мислете кото ви душа сака

# 422
...  Какво е това чувство във вас за превъзходство не ми е ясно. Но точно това ви е най-слабото място, защото подценявате противника . Grinning

Противник!?
 Mr. Green

# 423
И аз мислех да мрънкам и да търся съвет за проблемите си с едно теле от службата, ама като позачетох преживелиците  ooooh! на другите дами, реших, че моето са бели кахъри.
Да сте живи и здрави, момичета, адмирации за търпението и всеотдайността в "укротяването на мулетата", дано ви се получат нещата   bouquet.

не чи нешто имаме против вас жените но поне с 1 ход сме напред преди вас пак вие си мислете кото ви душа сака

Ей т'ва го чух с ушите си тая седмица, как може да сте тоооолкова еднакви, ама толкова  #Cussing out
Ще има телешко задушено за обяд, гаранция  #2gunfire

# 424
...  Какво е това чувство във вас за превъзходство не ми е ясно. Но точно това ви е най-слабото място, защото подценявате противника . Grinning

Противник!?
 Mr. Green

Ако това е обекта, на който му държите ръцете и се търкаляте с него по леглата, - значи това е противника. Grinning

# 425
И аз мислех да мрънкам и да търся съвет за проблемите си с едно теле от службата, ама като позачетох преживелиците  ooooh!

Моме, слушай са: Wink
Не ти върви в готвенето... пък и с телетата ИЧ Mr. Green
Знам, че ти е стара мечтата да го правиш на телешко задушено.... Thinking Но се оглеждай! Той да не се оригва вече Mr. Green от тас- кебапа, който си е спретнал с теб.

Съветче:
Развърти се да струпаш една богата софра... Намери и блага ракийка... Пък му се обади и го покани...Ако си готина - може и да те уважи... за малко. Mr. Green
Така ще се отъркаш и ТИ в мъж от класа Peace
Няма да съжаляваш Grinning

# 426

Противник!?
 Mr. Green

Ако това е обекта, на който му държите ръцете и се търкаляте с него по леглата, - значи това е противника. Grinning

Кьорава си ти...
И себе си не виждаш.

# 427

Ами така ти изглежда, т.к ние се връщаме от там, накъдето ти си се запътил. И просто визуална илюзия , че си с един ход напред  Grinning

# 428
ако е така както казваш ко правиш в тази тема и за каде си се запатила като се оплакваш като монахиня а вабще не си стапвала в царква

# 429
И аз мислех да мрънкам и да търся съвет за проблемите си с едно теле от службата, ама като позачетох преживелиците  ooooh!

Моме, слушай са: Wink
Не ти върви в готвенето... пък и с телетата ИЧ Mr. Green
Знам, че ти е стара мечтата да го правиш на телешко задушено.... Thinking Но се оглеждай! Той да не се оригва вече Mr. Green от тас- кебапа, който си е спретнал с теб.

Съветче:
Развърти се да струпаш една богата софра... Намери и блага ракийка... Пък му се обади и го покани...Ако си готина - може и да те уважи... за малко. Mr. Green
Така ще се отъркаш и ТИ в мъж от класа Peace
Няма да съжаляваш Grinning

Бикче, имаш нереалистична представа за себе си. 

# 430
Aз пък даже съм вече убеден, че жените имат нереалистична представа за нас, мъжете Телци.

# 431

dolly, за последно ти обръщам внимание...
ТЕЛЕЦА е S-Class!
По високо нЕмА!
Над нас - господ!
Такава е реалността Peace

# 432

dolly, за последно ти обръщам внимание...
ТЕЛЕЦА е S-Class!
По високо нЕмА!
Над нас - господ!
Такава е реалността Peace

Боже, вие наистина си вярвате! Обичаме ви, но бъде сигурен че забиете ли ни нож в гърба, може да е с много мъка, но ще ви разрушим Wink Поне за себе си говоря!

# 433
Силни и горчиви думи говорят за слаба кауза  Whistling

# 434
Силни и горчиви думи говорят за слаба кауза  Whistling

Не, силни и горчиви думи говорят точно това: че сте наранили и огорчили една силна жена която би дала всичко за вас а вие предпочитате да си играете с чуствата и... Болката и любовта са на една тънка линийка една от друга...

Общи условия

Активация на акаунт