червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 367
  • 748
  •   1
Отговори
# 465

Ти си РАК newsm78
Нищо не знам.......не разбирам......... няма ме мен Mr. Green

# 466

Ти си РАК newsm78
Нищо не знам.......не разбирам......... няма ме мен Mr. Green

То пък оставаше и да си наясно  Grinning

# 467
Е те т'ва е!!!

Страх ви е Grinning...

# 468

Дадено  Wink.
Скрит текст:
Предлагам "Бьоф Строганов" за основно меню  Mr. Green
  chef моя милост  bowuu

bouquet

За малко да си пропусна софрата Mr. Green
Расейват ме Laughing
А-аа, нещо за пиене newsm78
С основно меню - твоя милост Party ще ни гони голяма ЖАЖДА Mr. Green
 Wink

# 469
Ееее, да уточня де не съм от типичните представители по описания!! Сменям настроениията само по 3 пъти на ден!!!!  newsm62

Асцедент лъв и ми казаха, че това било ужасно... е, около мен хората са още живи!

Разни други подробности от езотериката не разбирам и не знам, сигурна съм, че и не се вълнувате Grinning

Но защо така рязко аз с телета уш се разбирам Grinning

# 470
Е те т'ва е!!!

Страх ви е Grinning...

Не позна Wink
Истината.... ще те нарани Peace
Друга е Wink

# 471
Пробвай!!!

# 472
Е те т'ва е!!!

Страх ви е Grinning...

Не позна Wink
Друга е Wink

Според мен директност и истина са непознати разбирания за вас! newsm78

# 473
Чудя се, Той има РД утре...и няма да се видим, а така ми се искаше да го изненадам. Все пак това е неговия ден...
Но при евентуални конфузни ситуации, изненадата би била неприятна.
А и подарък още не съм му взела, следващите две седмици ще е невъзможно да се видим Sad
Но ако някой му хрумне идея, с радост ще взаимствам Wink

# 474
Чудя се, Той има РД утре...и няма да се видим, а така ми се искаше да го изненадам. Все пак това е неговия ден...
Но при евентуални конфузни ситуации, изненадата би била неприятна.
А и подарък още не съм му взела, следващите две седмици ще е невъзможно да се видим Sad
Но ако някой му хрумне идея, с радост ще взаимствам Wink

Ох, това са гадните моменти на такива истории. Знаеш ли аз какво направих. Купих му невероятен подарък, който може би никога няма да мога да му подаря. Стои в бюрото ми. Така символично му го подарявам в мислите си Simple Smile Може би някой ден ще имам възможността да му го подаря наистина. До тогава ми е сорт терапия: отварям бюрото, гледам го, представям си колко ще се зарадва и после грижовно го прибирам... Дълбоко в чекмеджето... За сега...

Друг начин незнам...

# 475
Една от тези жени, беше РАК - Близо 10год. ме преследваше... и не искаше да приеме - Отговора "НЕ"......

Joy Joy Joy Joy

Колко съм бърза а....., да досещаме се! Относно, че винаги сме прави... почти Grinning

Хапни си спокойно, отпий 2 глътки винце, и чети... хората не сме еднакви!!!
Това за мен е абсурд и двустранно наказание!
Аз г-н BIC си зарязах телето, защото започна да ме преценява дали ставам за негова жена... то от там и прословутата критика.
Девите и Козирозите жени са по уговорките за бракосъчетания... аз си искам самостоятелността и собствената фамилия, дори и за деца съм все още на етап "не съм сигурна"...

# 476
Е те т'ва е!!!

Страх ви е Grinning...

Не позна Wink
Друга е Wink

Не е съвсем така Wink по- скоро не умеят да са категорични. Менят се обстоятелствата, а с това и желанията.
Но веднъж взето решението, са последователни.
Според мен, много им е трудна първата крачка.
И малко лицемерно, но мразим лъжата. И мъжете и жените Simple Smile определено са за истината, но първо сами трябва да стигнат до нея Wink

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 22:33 от az sym si

# 477
Цитат на: az sym si link=topic=766917.msg28159758#msg28159758 date=
[/quote

Ох, това са гадните моменти на такива истории. Знаеш ли аз какво направих. Купих му невероятен подарък, който може би никога няма да мога да му подаря. Стои в бюрото ми. Така символично му го подарявам в мислите си Simple Smile Може би някой ден ще имам възможността да му го подаря наистина. До тогава ми е сорт терапия: отварям бюрото, гледам го, представям си колко ще се зарадва и после грижовно го прибирам... Дълбоко в чекмеджето... За сега...

Друг начин незнам...

Sad а аз дори не знам, какво да му взема...за да не му създам неприятности..а ми се иска да има нещо от мен.
Какво му взе Simple Smile прости ми за любопитството Simple Smile)

# 478
Е те т'ва е!!!

Страх ви е Grinning...

Не позна Wink
Друга е Wink

Не е съвсем така Wink по- скоро не умеят да са категорични. Менят се обстоятелствата а с това и желанията.
Но веднъж взето решението, са последовстелни.
Според мен, много им е трудна първата крачка.
И малко лицемерно, но мразим лъжата. И мъжете и жените Simple Smile определено са за истината, но първо сами трябва да стигнат до нея Wink

Като мрази лъжата а цени истината, защо тогава не оцени че аз му казах истината, а той след като го попитах директно за неговата истина, излъга... Или поне отбягна истината? Това ме яде мен. Аз не искам той да ми се обяснява в любов. Дори и да ми беше казал че го е правил за спорта, или за да види докъде може да стигне, или да ме вкара в леглото, дори и да ми каже че незнае, пак ще го уважа че ми каза истината. Но да се направиш на луд че нищо не е имало.... newsm78  #2gunfire

# 479
Аз г-н BIC си зарязах телето, защото започна да ме преценява дали ставам за негова жена...

Ъ newsm78 Ко newsm78
Маани,не ми разправяй Mr. Green
Ти си "избягала" Shocked  Да, бе, да! Кренвирши от месо!
При твоя вид процедурата е:
Беж, крачета да бягаме, че кожа да спасявам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт