червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 302
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Момичета Simple Smile  дано вашия ден е по хубав от моя....
Аз Rolling Eyes имах забава с eдно старче...Johnnie Walker... Mr. Green Иии Whistling Нещата от кеф стигнаха до кеч.. #Cussing out
Що не вземете да се напиете newsm78 - ще ви се видят песен душевните терзания Mr. Green МАЙТАПЯ се!
Не мога.... да рестартирам процесора ми... Обхванал го е духа на бутилката Rolling Eyes

# 121
Като че ли превърнахме темата в "лична драма".
 ooooh! Сега като се замисля аз от страна на жена телец как съм се държала преди, как не съм вдигала телефона, защото не съм била на кеф, как съм отрязвала или не съм търсила,защото не съм била в настроение или защото така ми е скимнало. Мисля си аз колко по-зле съм била и как съм се държала и винаги съм очаквала да тичат след мен да ми се доказват, а на когото не му изнасяше му показвах пътя! Боже как се връща всичко в тоя живот!  Thinking

Мернах на бързо...
На прав път си!
Точно това исках да ти покажа!
Човек не може да промени другите - може само себе си... Wink

# 122
Еххх...този пенчо...браво на него....хайде с усмивки от мен  Mr. Green

яяя вижте какво открих.... newsm78.....да се поучим от....експертите.. Wink Peace

"Добрият, щастливият човек е ликвидирал с кармата си, затова всеки го търси, иска да се скрие под неговата сянка. Какво по-хубаво от това да седнете под сянката на една круша, отрупана със сладки, хубави плодове? Седнете под сянката, позаспите малко, починете си, а като дойде вятърът, разлюлее клоните и наготово, без труд и усилие, пуска една-две круши направо в ръцетe ви. Под такава круша всеки би седял, но под круша без листа и плодове никой не би потърсил подслон."

Учителят Петър Дънов

Скрит текст:

нещо...се спомена за бране...на... Grinning Peace

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:24 от Ani Ta

# 123
 Peace хайде да раздрусам..... крушата Mr. Green

Ключове за анализ на ситуации, възникващи в живота

1. Външното е аналогично на вътрешното.

2. Подобното привлича подобното.

3. Започнете да обръщате внимание на това, което се случва около и вътре във вас.

4. Ако забелязвате нещо наоколо и това предизвиква определени мисли и емоции, следователно, то присъства във вас, и трябва да извлечете от ситуацията някакъв урок.

5. Ако нещо не ви харесва в другите, това е, защото присъства и в вас.

6. Ако избягвате нещо, зад него се крие болка и страх.

7. Когато правите нещо, правете го осъзнато, присъствайте когато го правите.

8. Попадайки във някаква ситуация, присъствайте на събитието. Ако имате желание да избягате, помислете, защо го правите.

9. Извършил си постъпка, не се обвинявай, а анализирай всичко, което се е случило преди, по време и след това, включително и вашите мисли, чувства и предчувствия, и извлечете от ситуацията урок.

10. Ситуациите са създадени или привлечени от вашите мисли и блокажи.

11. Блокажите ни са това, което трябва да научим и разберем за света.

12. Ако попадате в една и същата ситуация или постоянно боледувате, не трябва ли научите някакъв урок. Какво трябва да разберете от тази ситуация?

13. Вие сте причината, поради която нещо се случва с вас.

14. Не се опитвайте да промените света или хората около себе си, първо променете себе си. Когато промените себе си, променят се и хората около вас, а след това се променя светът.

15. Ако казвате на себе си и другите, че вече сте се променили, не сте се променили изобщо, това е поза.

16. Ако убеждавате себе си и околните, че нямате никакви проблеми, животът ви е пълна бъркотия. Това е маска. Точно затова трябва по-отблизо да се вгледате себе си.

17. Не разглеждайте даваните ви съвети и помощ като намек за вашите недостатъци и неспособност да решите проблема.

18. Когато ви липсва нещо, което искате да имате, това означава, че или не го искате или нямате сериозно намерение да го имате. За да получите нещо определено, ясно си представете, какво искате. Научете се, как да оформяте точно кристала на мисълта.

19. Никога не мислете, че хората могат да ви дадат нещо, или че желаете да получите нещо от тях. По този начин губите своята привлекателност.

20. Забравете за стремежа си да бъде силен. Истинската сила е в любовта и вниманието към себе си и околните.

21. Мъжът става свободен и способен да действа, когато жената обичайки го, отказва да го притежава.

22. Мислете за това, което искате да имате, а не, какво не искате.

23. Изобилието не идва от факта, че не ви харесва да живеете в недостиг.

24. Вниманието ви е канал, по който енергийните потоци подхранват мисълта ви. След мисълта следва творческата енергия.

25. Отрицателните емоции не водят до това, което очаквате, те носят само това, което не желаете.

26. Мечтите и фантазиите ви показват потенциала ви.

27. Въображението ви отвежда отвъд ограниченията и освобождава потенциала ви.

28. Ако си повтаряте постоянно, защо да не могат да бъдат реални мечтите ви, никога няма да ги постигнете. Започнете да си повтаряте, защо можете да имате това, което искате.

29. Разглеждайте парите и материалните обекти не от гледна точка на удовлетворение на собствените нужди, а като инструмент за самопознание, по-пълно самоизразяване и реализация на потенциала си.

30. Фокусирайте се върху това, което искате да имате, а не върху това, което не искате. Мнозина не знаят точно, какво искат, но точно знаят, какво не искат.

31. Ако не можете да повярвате във възможността за нещо, никога няма го имате.

32. Притежаването на благосъстоянието не е толкова важно, както самият процес на постигането му.

33. Научете се да създавате просперитет в живота си – това е процес на растежа ви.

34. Дошли сте на този свят за да разширявате съзнанието си, трупайки опит...

# 124

ТИ...К'во!
ли чакаш newsm78

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 13:38 от BIC

# 125
ПФФФ..... newsm62

можеш да се поклониш на аудиторията.... hahaha

Как да превключа монитора на огледало?

Здравейте. Някой знае ли дали има начин да превключа монитора си на огледало? Сканирането на огледало не става, пробвах го.

ка'чинк..... hahaha

# 126
Не знам какво работиш BIC, сигурно си психотерапевт!

# 127
Не знам какво работиш BIC, сигурно си психотерапевт!

Не. Mr. Green Нищо подобно или близко до това.
Всяко теле е добър психолог! Вродено ни е. Пък и  ние обичаме да човъркаме в тази материя Laughing
Виж нашия виртуален танц, който правим с Ani Ta (ТЯ разбира се, е НЕВЕРОЯТНО момиче и СТРАХОТЕН партньор в танците) - ние се забавляваме с нея, но и същевременно за "зрителите" има полза.... ако успеят да извлекат поуките.
Вижте динамиката, емоциите, закачките, шегата.... Начина по който го правим е важен! Не текста или думите ни - те за вас нямат полза...
Ние се закачаме,привличаме,отблъскваме,смеем се,ръмжим си,цупим се,викаме си, настъпваме се, пак се привличаме,усмихваме се,прегръща ме се....Това е танц за двама!
Такова представление ви изнасяме! Mr. Green
На живо не се познаваме. Никой не знае за другия, с какво се занимава, прави и т.н. Но този танц е РЕАЛЕН! Така е и в живота! Не се дръжте като гестаповец с камшик Mr. Green Дали ви звъннал или не, колко пъти, купил ли ви цвете... или не. Мълчал... аз кой съм ...той какво си мисли... Не става така! Така не може да се танцува... Сигурен съм,че сте страхотни момичета! Забавлявайте се! Смейте се! Шегувайте се! Може и да си "по ръмжите" малко Mr. Green
Телеца има богата емоционалност, и широка душевност. Дали ще стигнете до там за да я видите - до голяма степен зависи от вас, от държанието ви, от подхода, от качествата ви...
Давам  Mr. Green Wink думата на Ani Ta bowuu Сигурен съм, че тя отлично ще ме разбере, и ако иска, може да го довърши този разказ - от нейна, магична Wink гледна точка Wink

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 20:20 от BIC

# 128
Веднъж Буда пътувал от един град към друг, заедно с няколко от последователите си. По време на своето пътуване, те достигнали до едно езеро, което трябвало да пресекат. Спрели на брега и Буда казал на един от учениците си: “Жаден съм, ще ми дадеш ли малко вода от това езеро?”

Ученикът тръгнал към брега. Достигайки го, забелязал, че точно в този момент талига, теглена от вол, преминава през езерото. Поради тази причина, водата се размътила. Ученикът си помислил: “Как мога да дам на Буда да пие такава мътна вода!”

Затова то се върнал обратно с празни ръце и казал: “Водата там е много мътна. Не мисля, че става за пиене.” След половин час, Буда отново помолил същия ученик да се върне до езерото и да му донесе вода. Ученикът послушно тръгнал в указаната му посока.

Този път, водата отново била мътна. Той се върнал отново с празни ръце и същото оправдание. След известно време, Буда отново го помолил да отиде.

Ученикът се върнал и открил, че езерото е кристално бистро, с гладка повърхност, нарушавана единствено от вълните, които пораждал лекия ветрец. Калта се била утаила и водата над нея била годна за пиене. И така, той напълнил малко вода в една купа и се върнал при Буда.

Буда погледнал водата, след това погледнал ученика и казал: “Видя ли какво направи, за да стане водата чиста. Ти я остави… и калта се утаи на дъното от само себе си. А ти загреба чиста вода!

Мислите ти също са като това езеро. Когато се разбунтуват, просто ги остави. Дай им малко време. Те ще се успокоят от само себе си. Не е нужно да правиш никакви усилия, за да ускориш това. То ще се случи. Лесно е!”

# 129
Не ми остава нищо друго освен да почакам водата да се избистри, после се надявам ще мога да пия колкото искам от нея  Praynig

# 130
Скрит текст:
"И колкото повече не исках да я зная, толкова повече се влюбвах в нея. Беше точно както ти казвах прeди малко, като болест. Знаеш как става. Кихаш един път. Два пъти. Побиват те тръпки и готово. Вече е много късно."

# 131

Съкровището се привлича! То е на всички... и на никой!

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 13:34 от BIC

# 132
Моето теле си замина. Приказката свърши. До преди ден правихме планове да живеем заедно,да имаме дете.Да ме обикне семейството му. Да спя в прегръдките му. А след ден да каже,че е по-добре да не сме заедно,че иска да се върне при бившата си. Аз толкова много го обичам. И не можах да го спра,сякаш нищо нямаше значение.Сякаш не съществувах.Колко сълзи пролях за него,колко пъти умирах в себе си, колко пъти ме беше страх да не го изгубя.А той си тръгна сам, сякаш никога не съм имала значение за него. До петък искаше дете,не ме пускаше от дома си. А сега съм никоя.Дори не знам защо

# 133
анитке ко правиш душата домачнями за тебе от сарце  касами се душата без тебе стимолира ме

# 134
Като чета Zara_05 и july13 сякаш виждам себе си преди година-две. Много искам да помогна със съвет, но колкото и да си приличат телетата, все по нещо се и различават и не смея. А и не вярвам да има универсална тактика, която да действа при всички Телци.

Zara_05, как така си е заминал? (прегръщам те)

Общи условия

Активация на акаунт