червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 33 410
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
ЕЙЙЙ ОСВЕЖЕТЕ МАЛКО ПОЛОЖЕНИЕТО... ОТПУСНЕТЕ СЕ, А КАКВОТО ИМА ДА СТАВА ЩЕ СТАНЕ!

И аз скоро ще се видя с въпросната крава да си мерим инатите, не мислете, че и рачешкия е малък  Grinning
 ... какви гадове са.. ДААА такива са, умеят да ни карат да мислим за тях и да ги искаме. Кръшкат... аз лично не познавам много хора, които да не са го правили поне веднъж!
Принцове наистина няма, ако решите искате ли и заслужава ли си... действайте, ако не е тази крава ще е друга, може дори да не носи рога! 
Усмихвайте се и не изпадайте в депресии относно любовният живот, никой мъж няма да хареса жена, която се е вглъбила в него! Казвам го от опит, тази грешка няма да я повторя!!!

И се замислете, и на вас не ви е интересно, когато някой е неизменно до вас, винаги... диша около вас!

Предлагам да спечелим играта, всеки по своя конкретен въпрос!!!  sun

# 361
# 362
 Wink

Смешен и много философски поглед върху живота. Simple Smile))

http://dianadeleva.com/%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0% … D0%B5/2014/05/10/

# 363
Ето начин по който, е добре да се държите с телето. Grinning

http://dianadeleva.com/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%87%D0%B0-%D0% … D0%B0/2013/11/16/

# 364
 EloraE  Hug(и аз си мислех да пусна това  hahaha )

newsm62

много усмивки ви пожелавам..... smile3525

# 365

Страхотно е! Преди време го прочетох и ме грабна! Guess great minds think alike Wink

# 366

Моята грешка Sad но човек се учи докато е жив...

# 367
  bouquet,  момичета  на война и в любовта правила няма. Не може , да си винаги пресметлив и мнителен.  Направете го по начина, по който ви казва сърцето, ако стане то това е вашия човек, ако не поне сте опитали.  Искреността и честността са винаги една крачка пред подлостта и лъжата.
   Любовта не е нещо, което можеш да срещнеш всеки ден на тротоара, тя не е чувство от което трябва да се срамува човек, тя няма цена и  опаковка.  Тя може да бъде видяна само със сърцето.
    Всеки я търси, но не всеки я намира. Не съжалявам за нито един миг, когато любовта ме е карала да летя в ефира, пък изживяно неизживяно ... Grinning

# 368
  bouquet,  момичета  на война и в любовта правила няма. Не може , да си винаги пресметлив и мнителен.  Направете го по начина, по който ви казва сърцето, ако стане то това е вашия човек, ако не поне сте опитали.  Искреността и честността са винаги една крачка пред подлостта и лъжата.
   Любовта не е нещо, което можеш да срещнеш всеки ден на тротоара, тя не е чувство от което трябва да се срамува човек, тя няма цена и  опаковка.  Тя може да бъде видяна само със сърцето.
    Всеки я търси, но не всеки я намира. Не съжалявам за нито един миг, когато любовта ме е карала да летя в ефира, пък изживяно неизживяно ... Grinning

Така е, мила! Аз обаче се опасявам че с искреността ми загубих приятел, затова другия път ще помисля два пъти преди да си съблеча душата по този начин... А от тук нататък, времето ще покаже докъде ще я докараме, аз свалих моите карти, сега е негов ред. Ако не го направи, жалко... Но на сила не става... ❤️

# 369
Така е, мила! Аз обаче се опасявам че с искреността ми загубих приятел, затова другия път ще помисля два пъти преди да си съблеча душата по този начин... А от тук нататък, времето ще покаже докъде ще я докараме, аз свалих моите карти, сега е негов ред. Ако не го направи, жалко... Но на сила не става... ❤️

Никога не се отказвай от себе си и думите си..... Hug Всеки е свободен да приеме това което си казала или направила според собственото си виждане. Важното е да си себе си и да приемеш нещата такива каквито са....без окачествяване и лепене на етикети(кой какъв е...) И НАЙ ВАЖНОТО.....премести си го от единия крачол....в другия(както телето го прави) тогава....ще видиш.... hahaha  Animal Cow  bouquet Joy Joy Joy Joy Joy

Peace

# 370

Никога не се отказвай от себе си и думите си..... Hug Всеки е свободен да приеме това което си казала или направила според собственото си виждане. Важното е да си себе си и да приемеш нещата такива каквито са....без окачествяване и лепене на етикети(кой какъв е...) И НАЙ ВАЖНОТО.....премести си го от единия крачол....в другия(както телето го прави) тогава....ще видиш.... hahaha  bouquet Joy Joy Joy Joy Joy

Peace

Еми то аз друг избор нямам освен да оставя нещата както са, тоест да го преместя Wink Това което чуствах че трябва да направя, направих. Ако се отдръпне до такова ниво, че си развалим приятелството, негова загуба... Значи толкова е и било приятелство... Аз отказах следващите семейни срещи така че ще го видя чак след няколко седмици. Нека има време да си помисли... И аз да имам време да се взема в ръце и да погася малко огъня който той разпали в мен, че ако сега го видя направо незнам какво да му кажа....

# 371
Ами какво....държиш се най спокойно все едно имаш амнезия (само го следи с поглед) hahaha......тогава гледай  Animal Cow как се паникьосва и върши куп глупости...... Joy Joy Joy  Peace

# 372
Ами какво....държиш се най спокойно все едно имаш амнезия (само го следи с поглед) hahaha......тогава гледай  Animal Cow как се паникьосва и върши куп глупости...... Joy Joy Joy  Peace

Хахаха, дали? Той според мен е доста обигран, все пак зрял мъж е, няма да покаже паника според мен. Но аз ще съм deadcalm това вече реших. Колкото и да ми е трудно, ще се дъгжа все едно е въздух и ще му отговарям нормално но до тук Simple Smile интерсено ще бъде... Ще напиша тук как е минало, даже ако искате давайте да залагаме Grinning Grinning Grinning

# 373
Хахаха, дали? Той според мен е доста обигран, все пак зрял мъж е, няма да покаже паника според мен. Но аз ще съм deadcalm това вече реших. Колкото и да ми е трудно, ще се дъгжа все едно е въздух и ще му отговарям нормално но до тук Simple Smile интерсено ще бъде... Ще напиша тук как е минало, даже ако искате давайте да залагаме Grinning Grinning Grinning
Мммм....че ест,че ще се паникьоса(изпробвано.....действа Joy).... hahaha... +10 за теб(ще спечеля  JoyWink Peace

# 374
Мммм....че ест,че ще се паникьоса(изпробвано.....действа Joy).... hahaha... +10 за теб(ще спечеля  JoyWink Peace

Ок, сега вече ми стана весело! Знаеш ли, залагам 20на себе си Grinning smile3508

Общи условия

Активация на акаунт