червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 342
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
ножове не забиваме само целувки раздаваме от сарце и душа

# 436
ножове не забиваме само целувки раздаваме от сарце и душа

Харесвам мисленето ти, Маняче Simple Smile Ако бяха всички телеленца като теб...

# 437
Не, силни и горчиви думи говорят точно това: че сте наранили и огорчили една силна жена която би дала всичко за вас а вие предпочитате да си играете с чуствата и... Болката и любовта са на една тънка линийка една от друга...

Ти теле ли си!?
Я СЕ ХВАЩАЙ у ръце! И се стегни!
Кво си се разциврила...
Ние никой за нищо не КАРАМЕ на сила да прави!
Всички щуроотий, който изброяваш са - САМО В ТВОЯТА ГЛАВА!!!
Ти ги забъркваш тези каши и мъгли...
Твой продукт са!

И преди да ми беснееш на мен - седни и се самопрочети - и помисли! Peace

# 438
Не, силни и горчиви думи говорят точно това: че сте наранили и огорчили една силна жена която би дала всичко за вас а вие предпочитате да си играете с чуствата и... Болката и любовта са на една тънка линийка една от друга...

Ти теле ли си!?
Кво си се разциврила...
Твой продукт са!

Аз съм Дева и до момента в който телето ми нагази сърцето си бях много "в ръце" даже... А сега ближа рани, но ще ми мине де Simple Smile

# 439
Толкова убедително говорят за нас жените, че ще започна да се чувствам наистина специален мъж Simple Smile))

Grinning.....не го приемай толкова лично  Grinning Grinning Grinning Peace

АБСОЛЮТНО!!!

А какво сте се вкопчили тук в тия изневери??? Това е моментно състояние, на ВСЕКИ може да се случи, а и е доказано, че жените по - често прекрачваме прага!

Жени, много добре знаем, че мъж кръшка, когато му е омръзнал секса или им е малко, случаите на влюбване в т.нар. друга са по-рядко срещани!
Знаем, че ние изневеряваме дори по-често, не само когато ни липсва секс, а и когато липсва отношение, приемат ни за даденост и т.н.

Честно казано не съм забелязвала телетата около мен да са от типа Казанова!
Флирта го обичат много и го практикуват/стигат до секс за вечер ако не нямат сериозен партньор/, но до там, за останалото са сравнително моногамни!

# 440

Моме, слушай са: Wink
Не ти върви в готвенето... пък и с телетата ИЧ Mr. Green
Знам, че ти е стара мечтата да го правиш на телешко задушено.... Thinking Но се оглеждай! Той да не се оригва вече Mr. Green от тас- кебапа, който си е спретнал с теб.

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
BIC,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes, ей на признах си публично  Embarassed

Развърти се да струпаш една богата софра... - чек
Намери и блага ракийка... - чек
Пък му се обади и го покани... - чек
Ако си готина - може и да те уважи... - чек .....за малко. Mr. Green - ай ся, си имаме уважението  Naughty
Така ще се отъркаш и ТИ в мъж от класа Peace - аз съм службогонка, а не теле-гонка  Mr. Green
Няма да съжаляваш Grinning - убедена съм, ама ще изпробвам в некой друг живот  Whistling

BIC, наясно съм  Wink и да, прав си, но докато мога да го играя "и вълкът сит, и агнето цяло", ще го играя, после ще я мисля  Peace Пак благодаря за съвета   bouquet

# 441

Ти теле ли си!?
Кво си се разциврила...
Твой продукт са!

Аз съм Дева и до момента в който телето ми нагази сърцето си бях много "в ръце" даже... А сега ближа рани, но ще ми мине де Simple Smile

Не изпадай в самосъжаление мила, той е прав, сама си го  причиняваш!!!

Но ти го казва по телешки, като началник смяна: НИЕ СМЕ НЕВИННИ, ТИ СИ СИ ВИНОВНА, ЧЕ СИ ПО-ЧУВСТВИТЕЛНА... Grinning

Не се вглъбявай, нали знаеш, че всъщност любовните страдания са егоистична мания!!!! Всичко е за да се чувстваш ти добре, обичана, да не си сама в чувствата, пък то не става.. а ти искаш, нали са ти пуснали мухата.... и отиваме към посоченото по-горе САМОСЪЖАЛЕНИЕ
Давам ти пример, замисли се, когато искаш нещо силно, било то и да отидеш на едномесечна ексурзия на Бахамите, а то не става, но ти толкова много искаш, че започваш да се самосъжаляваш "защо точно на мен не ми се отдава тази възможност"... а всъщност тази ексурзия, ще ти бъде ли необходима, за да си щастлива, и ако да, колко време ще те държи щастието от нея???

Помисли и от тази гледна точка!

До BIC -  с някои хора по-нежно..., току виж са извадили матадорски дрехи и ви клъцнат някое ухо Stuck Out Tongue

# 442
Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
BIC,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes, ей на признах си публично  Embarassed

И аз обичам софри Mr. Green Peace

# 443
До BIC -  с някои хора по-нежно..., току виж са извадили матадорски дрехи и ви клъцнат някое ухо Stuck Out Tongue

Бе неам нерви.... вече Rolling Eyes
Казах го по директно - но детайлите са в нейният текст... думи, мисли и фантазми в главата и...

bouquet

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 19:03 от BIC

# 444
Охо, и Бик се завърнал- е, ха добре дошъл!  Peace

# 445
Иииих бе, как ме надуши Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма тайни за теб Party

# 446
Иииих бе, как ме надуши Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Няма тайни за теб Party
а, надушила аз... даже съм назад с материала  Mr. Green . От няколко страници се вихриш- аз чак сега казвам Хилоу  Mr. Green Но простено да ми е  Flutter .

# 447
Май някои хора, между които BIC ме разбират погрешно. Аз не се самосъжалявам. Аз просто се чуствам страшно предадена. Значи от година насам той не спира да ме сваля, флиртува, какво ли не, при положение че мъжа ми му е приятел. Аз от начало нямах тези чуства, но със сближаването ни и деленето на много теми, радост и сълзи се влюбих в него. И когато реших, че е време да му кажа че чуствата ми са истински, той се направи на луд! Чуствам се предадена. Нима не е човешко? Не исках нищо друго освен да ми каже защо го е правил: дали е имал чуства, да си чеше крастата или защото е искал да ме вкара в леглото. Дори му казах ме няма да чу се разсърдя което и да е, аз мога да го съдя, защото ми е мн близък и го обичам като приятел най-вече. Това е! И сега ме е яд, че се прави все едно нищо не съм му казала, а аз си излях душата пред него... А той дори не ми каза защо... Така че мили мой BIC, не съди другите, нямаш право!

# 448
До BIC -  с някои хора по-нежно..., току виж са извадили матадорски дрехи и ви клъцнат някое ухо Stuck Out Tongue

Бе неам нерви.... вече Rolling Eyes
Казах го по директно - но детайлите са в нейният текст... думи, мисли и фантазми в главата и...

bouquet

Аз винаги съм гледала и съдила само по фактите, такава ми е и професията... Wink

# 449
Май някои хора, между които BIC ме разбират погрешно. Аз не се самосъжалявам. Аз просто се чуствам страшно предадена. Значи от година насам той не спира да ме сваля, флиртува, какво ли не, при положение че мъжа ми му е приятел. Аз от начало нямах тези чуства, но със сближаването ни и деленето на много теми, радост и сълзи се влюбих в него. И когато реших, че е време да му кажа че чуствата ми са истински, той се направи на луд! Чуствам се предадена. Нима не е човешко? Не исках нищо друго освен да ми каже защо го е правил: дали е имал чуства, да си чеше крастата или защото е искал да ме вкара в леглото. Дори му казах ме няма да чу се разсърдя което и да е, аз мога да го съдя, защото ми е мн близък и го обичам като приятел най-вече. Това е! И сега ме е яд, че се прави все едно нищо не съм му казала, а аз си излях душата пред него... А той дори не ми каза защо... Така че мили мой BIC, не съди другите, нямаш право!

Тук исках да пиша че НЕ мога да го съдя, но НЕ-то ми е изчезнало Simple Smile Корекция дефакто Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт