червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 378
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
 Grinning лъжат, лъжат и прикриват , и употребяват двусмислени фрази. Тия са с диагноза.След малко ще напиша коя е.

# 481

Като мрази лъжата а цени истината, защо тогава не оцени че аз му казах истината, а той след като го попитах директно за неговата истина, излъга... Или поне отбягна истината? Това ме яде мен. Аз не искам той да ми се обяснява в любов. Дори и да ми беше казал че го е правил за спорта, или за да види докъде може да стигне, или да ме вкара в леглото, дори и да ми каже че незнае, пак ще го уважа че ми каза истината. Но да се направиш на луд че нищо не е имало.... newsm78  #2gunfire
[/quote]

Може би не е наясно, не е осъзнал, това е трудно му е да направи първата крачка.
Според мен изчаква...да узрее в него.

# 482
Аз г-н BIC си зарязах телето, защото започна да ме преценява дали ставам за негова жена...

Ъ newsm78 Ко newsm78
Маани,не ми разправяй Mr. Green
Ти си "избягала" Shocked  Да, бе, да! Кренвирши от месо!
При твоя вид процедурата е:
Беж, крачета да бягаме, че кожа да спасявам Whistling

Добре де, толкова ли никоя не те харесва, че си губиш времето тука ? Ако имаше опашка пред вратата ти, дали щеше да се занимаваш с нас ?

# 483

Като мрази лъжата а цени истината, защо тогава не оцени че аз му казах истината, а той след като го попитах директно за неговата истина, излъга... Или поне отбягна истината? Това ме яде мен. Аз не искам той да ми се обяснява в любов. Дори и да ми беше казал че го е правил за спорта, или за да види докъде може да стигне, или да ме вкара в леглото, дори и да ми каже че незнае, пак ще го уважа че ми каза истината. Но да се направиш на луд че нищо не е имало.... newsm78  #2gunfire

Може би не е наясно, не е осъзнал, това е трудно му е да направи първата крачка.
[/quote]

Изчаквал да се осъзнае  hahaha   - нищо такова , не знаят какво искат  и са за лечение.

# 484

Но ако някой му хрумне идея, с радост ще взаимствам Wink

Ако не те е поканил! Само по ГиСиЕм му честити Wink
А после..... за  Whistling Бьоф Строганов, четеш ли нещо в тази тема Mr. Green

# 485

Не и помагаш така....
Тя упорито не иска и да допусне мисълта, че това което си го проектира в нейното подсъзнание - по никакъв начин не кореспондира с това, което е в главата на телето за нея.

# 486

Расейват ме Laughing
А-аа, нещо за пиене newsm78

Много те моля, не се разсейвай  Mr. Green

Скрит текст:
Крехкото телешко върви с червено вино, изборът предоставям на теб   Mr. Green
Аз съм добра в десертите, така че десертът от мен  Sunglasses

Но ако някой му хрумне идея, с радост ще взаимствам Wink

Ако не те е поканил! Само по ГиСиЕм му честити Wink
А после..... за  Whistling Бьоф Строганов, четеш ли нещо в тази тема Mr. Green

Да кажа и аз нещо съществено - искате идеи за РД подарък, ами сгответе им, ама буквално, нещо за хапване, пийване, опаковано стилно, може и лично доставено от вас  Wink
Това от личен опит, работи с моето служебно теле  Laughing

# 487
дамите кротнете се малко може да имаме трески за дялане се пак не сме сложели вилата на врата и да сидите при нас а за да седите при нас има начи пречи да седите  освен ако не сте някои мазохиски

# 488

Не и помагаш така....
Тя упорито не иска и да допусне мисълта, че това което си го проектира в нейното подсъзнание - по никакъв начин не кореспондира с това, което е в главата на телето за нея.

Моля те не говори за мен в трети род единствено число, ако имаш мнение по моя въпрос, стреляй!  Аз не си въобразявам разни глупости, не съм някой пубертет! Аз знам как се усеща една гореща целувка по шията, как ръцете търсят тялото ми в тъмното или под масата! Аман от шизофрени!

# 489

Не и помагаш така....

Моля те не говори за мен в трети род единствено число, ако имаш мнение по моя въпрос, стреляй!  Аз не си въобразявам разни глупости, не съм някой пубертет! Аз знам как се усеща една гореща целувка по шията, как ръцете търсят тялото ми в тъмното или под масата! Аман от шизофрени!

Теб те тресе шизофренията....скъпа.
Мнение - имам.
Казах ти къде и в какво, ти е проблема с телето.
Време да се занимавам с теб - нямам.
Най добрия съвет - като за теб! Послушай го! Твоето теле - БУКВАЛНО го чуй, какво ти казва.

# 490

Много те моля, не се разсейвай  Mr. Green

Grinning
Утепаха ми.... апетита за днес Rolling Eyes
Ти си класа Peace

# 491

Не и помагаш така....

Теб те тресе шизофренията....скъпа.
Мнение - имам.
Казах ти къде и в какво, ти е проблема с телето.
Време да се занимавам с теб - нямам.
Най добрия съвет - като за теб! Послушай го! Твоето теле - БУКВАЛНО го чуй, какво ти казва.

Да, ти ми каза мнението ти, ясно, само че не се обоснова с нищо! Нито пък ме изслуша. Nevermind! А аз съм достатъчно голяма да разбера когато действията и думите на един човек си противоречат. Благодаря ти все пак, че се обърна лично към мен този път, че ми омръзна да реферираш към мен като "тя"... лека! И добър апетит!

# 492
Grinning лъжат, лъжат и прикриват , и употребяват двусмислени фрази. Тия са с диагноза.След малко ще напиша коя е.

EloraE много ти се радвам на коментарите, личи си, че си си патила от телец, ама си го надживяла и си се осъзнала Peace малко сме такива  smile3501...

# 493
Аз г-н BIC си зарязах телето, защото започна да ме преценява дали ставам за негова жена...

Ъ newsm78 Ко newsm78
Маани,не ми разправяй Mr. Green
Ти си "избягала" Shocked  Да, бе, да! Кренвирши от месо!
При твоя вид процедурата е:
Беж, крачета да бягаме, че кожа да спасявам Whistling

Оооо не... лъжа си по форумите ей така... иначе мечтая да се оженя, да готвя, пера, чистя, тренирам, гледам деца, правя салата за футболните момченца и дишам за някакъв мамин убавец! - както си го пишат по книгите!

ПРОЧЕТИ ЗАЩО ИЗОБЩО ПИША ТУК И СТИГА МИ ПИЛИ НА ГЛАВАТА, ЧЕ СЪМ ЗОДИЯ РАК!!!

ПРОБЛЕМ С ТЕЛЕ - СЛЕД 4 ГОДИНИ ТОРМОЗ ТОЙ ИСКА ДА СЕ  ВЪРНЕ...?????????

На 26г. съм, телето ме обичаше 1 година (поне тогава виждах любов в очите му), 2та година ме заливаше с критики и викове, 3тата бяхме уш само приятели, но винаги искаше секс от мен, сега на 4тата ме иска отново.... КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ??? РАЦИТЕ СМЕ БИЛИ ПСИХОПАТИ... Вероятно няма да е зле да преразгледат основите на езотериката!

Проблема е следния - има мъж близнак, който ме кара да се чувствам обожавана..., по малък е от мен с 3 години, което малко ме плаши, но си го обичам.

Обичам си и гадното говедо, което е 8 години по-голямо от мен, тегли ме сериозно към него, но не
знам дали не е решил че му е време за деца и затова да иска взаимоотношения.

Не знам дали ще се промени или ще ме тормози както преди и не знам дали искам и заслужава ли си да оставям другия, особено за човек който ми е разбивал и главата и сърцето...

МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ! ПИША ТУК ЗАЩОТО ИМА ХОРА С ПОВЕЧЕ ОПИТ /НЕ САМО ОТНОСНО ЗОДИИТЕ/
ЩЕ СЕ РАДВАМ НА НЯКОЛКО ЧУЖДИ МНЕНИЯ

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 03:24 от HOLD ON

# 494

Тук да коментирам ли...?

moresmile неееее  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт