червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 375
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Аа, това не съм го коментирала  Mr. Green Те си имат закачка  Sunglasses

# 526
Дадох ви "тон" за деня..
Представлението да започва Mr. Green

Лошотийо  Wink Mr. Green
Лош, лош, колко да си лош, хмм  Thinking

Passionate_virgo, доколкото те разбирам ти искаш изясняващ разговор, така ли е?
Е, точно това няма как да ти се случи, всъщност не, вече се е случило, той е казал това, което има да казва.
Моят опит с тази зодия е по роднинска и професионална линия.
Еми няма такова нещо като право куме в очи, трябва да четеш между редовете.
И аз предпочитам открита игра, но не става.
И откакто чета тази тема и се отнасям със служебното теле като с лично такова, нещата по ми се получават, демек со скротце со благо, и со некоя манджичка  Mr. Green.
Ръбя ли се, ме постига телешки игнор и равнодушие, демек чакат ме да ми мине и после пак си правят тяхната  #Cussing out.
Желая ти успех   bouquet

# 527
# 528
Дадох ви "тон" за деня..

Лошотийо  Wink Mr. Green

Passionate_virgo, доколкото те разбирам ти искаш изясняващ разговор, така ли е?
Е, точно това няма как да ти се случи, всъщност не, вече се е случило, той е казал това, което има да казва.
Моят опит с тази зодия е по роднинска и професионална линия.
Еми няма такова нещо като право куме в очи, трябва да четеш между редовете.
И аз предпочитам открита игра, но не става.
И откакто чета тази тема и се отнасям със служебното теле като с лично такова, нещата по ми се получават, демек со скротце со благо, и со некоя манджичка  Mr. Green.
Ръбя ли се, ме постига телешки игнор и равнодушие, демек чакат ме да ми мине и после пак си правят тяхната  #Cussing out.
Желая ти успех   bouquet

Хубаво, между редовете... А там само mixed massages Sad Затова съм толкова объркана. Но няма значение, времето ще покаже...

# 529
еххххааааа..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

БЛАГОДАРЯ!!!!........(спестихте ми някой финикиец.... Joy)

Popcorn
Скрит текст:

Hug  Peace

# 530
Маани,не ми разправяй Mr. Green

Оооо не... лъжа си по форумите ей така... иначе мечтая да се оженя, да готвя, пера, чистя, тренирам, гледам деца, правя салата за футболните момченца и дишам за някакъв мамин убавец! - както си го пишат по книгите!

ПРОЧЕТИ ЗАЩО ИЗОБЩО ПИША ТУК И СТИГА МИ ПИЛИ НА ГЛАВАТА, ЧЕ СЪМ ЗОДИЯ РАК!!!

Скаридке Mr. Green  Май си нямаш newsm78 кой да ти придадe смисъл, натоварен със съдържание и зададе енергиен импринт Whistling в скучното работно ежедневие....

# 531
Дадох ви "тон" за деня..

Лошотийо  Wink Mr. Green

До съвършенство Mr. Green

Хубав ден Peace

# 532
А, КАКВО НАМЕРИХ:
Телец-

Вие притежавате някаква тежест единствено заради вашата легендарна мудност. Гарнирана разбира се с (да не забравяме) с упоритостта на магаре. Вашият девиз никога няма да е: "Само идиотите не си променят мнението". Вие сте тлъсти материалисти и не можете да видите по-далеч от върха на носа си. Алчни сте за печалба, откъдето идва и вашата властна и дори стисната страна. "Нека да живеем за да ядем и да не ядем, за да живеем" - ето това вече би могло да ви е мотото в живота. Интелектуалните и абстрактни въпроси и размишления е добре да стоят по-далеч от вас, тъй като сте се закотвили твърдо за земята. На последно място - вие нямате никакви други интереси, различни от тези за храната и комфорта ви. Вие сте просто едно прасе и не сте в състояние да мислите за нищо друго.

# 533
Открития разговор и ясните позиции винаги са градивни в едни отношения. Всеки човек цени искренноста, включително телеца.
Нека Passionate_Virgo, постъпи така, както нейното сърце и казва.
Не изискващо и с претенции, а търсещо, нежно. Да го накара да погледне през нейните очи.
Макар че и аз съм на мнение, че той самия не знае какво иска.
Телеца е спонтанен, но и разумен. Вероятно я желае като жена, но не иска да я загуби, като приятел.
Понякога човек иска всичко, но е наясно че няма начин. Трудно му е да застане в ситуация, в която да прави избор.
А с телеца, наистина со благо, со кротце... И по себе си съдя. Притиснат ли ме, полудявам и се затварям. А ако някой си позволи да ме обвинява и агресивна ставам.Мразя да бъда ограничавана, да давам обяснения, кое-как- и защо,та колкото и да не си приличат мъжете и жените телец.

# 534
Нещо ми се скапа настроението Sad

Не слушай ВЪЛНОДАВАЩИ!

Колебаем се САМО, когато жената наистина си струва!
За блеещи и луди - колебания нямаме Wink
Благодаря Simple Smile усмихна ме.
Аз не се колебая дали ме иска Wink това го виждам в очите му. Но не искам да губя магията...оф вкарвам се сама в излишни драми.
Ще наблегна на виното и шоколада, ще ми светне Wink

# 535
Открития разговор и ясните позиции винаги са градивни в едни отношения. Всеки човек цени искренноста, включително телеца.
Телеца е спонтанен, но и разумен. Вероятно я желае като жена, но не иска да я загуби, като приятел.
Понякога човек иска всичко, но е наясно че няма начин. Трудно му е да застане в ситуация, в която да прави избор.
А с телеца, наистина со благо, со кротце... И по себе си съдя. Притиснат ли ме, полудявам и се затварям. А ако някой си позволи да ме обвинява и агресивна ставам.Мразя да бъда ограничавана, да давам обяснения, кое-как- и защо,та колкото и да не си приличат мъжете и жените телец.

newsm10

но това важи не само за телеца.....а и за всички останали... Wink

# 536
Телецът казва това, което искаш да чуеш, така че никога да не изкара себе си виновен. А жените да го съжаляват и оправдават, защото дават мило и драго за него. Всъщност важи и за жените, като знам какви съм ги говорила на някои и как съм се държала...пък те са ми прощавали и даже в повечето случаи са си мислили, че те са виновни...

# 537

Хубаво, между редовете... А там само mixed massages Sad Затова съм толкова объркана. Но няма значение, времето ще покаже...

На първи прочит чак ти завидях за mixed масажа, на мен такъв не ми се случвал  Wink  Laughing. Шегувам се  Peace
Не е mixed, даже си е pretty straightforward месиджа, твоят прочит е mixed.
Скрит текст:
"Искам те" - това ти казва, на едно първично, земно, чувствено ниво, но дотам  Stop
Емоцията в случая е ненужна задълбавка в невъзможното.

и зададе енергиен импринт Whistling

Само не ми казвай, че ще вземеш да импринтнеш сега  Mr. Green
Скрит текст:
Дами, ето ви нагледно доказателство, когато обектът си струва ( Embarassed  Heart Eyes  Blush) , няма колебания, и на импринт е готово телето  gydi

И ти винаги си с всички карти, свалени на масата  newsm78, дано да е така  Peace

Ако не друго, поне забавляваме Анита.
Приятен ден на всички   bouquet

# 538

На първи прочит чак ти завидях за mixed масажа, на мен такъв не ми се случвал  Wink  Laughing. Шегувам се  Peace
Не е mixed, даже си е pretty straightforward месиджа, твоят прочит е mixed.
Скрит текст:
"Искам те" - това ти казва, на едно първично, земно, чувствено ниво, но дотам  Stop
Емоцията в случая е ненужна задълбавка в невъзможното.

и зададе енергиен импринт Whistling

Само не и казвай, че ще вземеш да импринтнеш сега  Mr. Green
Скрит текст:
Дами, ето ви нагледно доказателство, когато обектът си струва ( Embarassed  Heart Eyes  Blush) , няма колебания, и на импринт е готово телето  gydi

И ти винаги си с всички карти, свалени на масата  newsm78, дано да е така  Peace

Ако не друго, поне забавляваме Анита.
Приятен ден на всички   bouquet

Хахаха, а той колко обича масажитееее  Mr. Green Грешка, сори. Разбра ме. А аз току що говорих с него и получих моя отговор.  Simple Smile Лек ден на всички!!!

# 539
А аз току що говорих с него и получих моя отговор.

newsm10
И сега вече звучиш добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт