червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 349
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
По високо от телето.... Mr. Green

За теб - на живо гледки от планетата Земя Wink
http://www.ustream.tv/channel/iss-hdev-payload

# 556
Маани,не ми разправяй Mr. Green

Оооо не... лъжа си по форумите ей така... иначе мечтая да се оженя, да готвя, пера, чистя, тренирам, гледам деца, правя салата за футболните момченца и дишам за някакъв мамин убавец! - както си го пишат по книгите!

ПРОЧЕТИ ЗАЩО ИЗОБЩО ПИША ТУК И СТИГА МИ ПИЛИ НА ГЛАВАТА, ЧЕ СЪМ ЗОДИЯ РАК!!!

Скаридке Mr. Green  Май си нямаш newsm78 кой да ти придадe смисъл, натоварен със съдържание и зададе енергиен импринт Whistling в скучното работно ежедневие....

И да хапеш и да не... тревопасно си Grinning, не се хаби!
Явно щипалката е успяла да пробие дупка и да сложи халка на носа ти, че така припалваш Animal Cow! Grinning

Я ми кажи, с колко по-малки от моите са първите две цифри в ЕГН-то ти... как така не си подел да ме пръвъзпитаваш newsm78  smile3522

Ммммм това  argue или  cheers?

# 557
Я ми кажи, с колко по-малки от моите са първите две цифри в ЕГН-то ти... как така не си подел да ме пръвъзпитаваш newsm78  smile3522

За ЕГН-то ша та цункам Grinning

За превъзпитанието  ooooh! ooooh! ooooh! А-аа,не! По умен съм от колкото си мислиш Laughing
Такова като теб не подлежи на НИКАКВО превъзпитание - все сте наопаки и на въпреки Whistling
Не съм ЧАК пък толкоз луд Mr. Green

# 558

За ЕГН-то ша та цункам Grinning

За превъзпитанието  ooooh! ooooh! ooooh! А-аа,не! По умен съм от колкото си мислиш Laughing
Такова като теб не подлежи на НИКАКВО превъзпитание - все сте наопаки и на въпреки Whistling
Не съм ЧАК пък толкоз луд Mr. Green

[/quote]

Че някой да е твърдял обратното  Mr. Green?... за бирата добре... MA НИ МЪ целувай, нИщЪ.. smile3534

# 559
https://www.youtube.com/watch?v=0JaY1KCZBZo&list=RD7lHqG3sj1Fw 

ПОЗДРАВ ЗА ЛЮБИТЕЛИ

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 21:40 от HOLD ON

# 560
Да паля ли огъня Mr. Green
Имам си рецепти и за такива случай..... Wink

Приготвяне на Скариди с лимон на шишчета

Накиснете нарязания чесън в зехтин за 3-4 часа. Почистените скариди мариновайте в сока от 1 лимон за 1-2 часа.
Останалите 3 лимона срежете първо на 2 по дължина, а после всяка половинка срежете на още 4 парчета, така че да получите общо 24 парчета лимонови резени.
Приготвяме шишчета от скариди и лимони като на всяко шишче поставяме по 2 скариди и 3 парчета лимон.
Загряваме овкусения зехтин и запържваме шишовете по 2-3 минути на страна.
Поднасяме веднага овкусени със сол, черен пипер и пресен босилек.

# 561
Охх, потекоха ми лигите. Ще се готви по нощите  Crazy добре че са вашите шантави отношения, та ние да хапнем  Mr. Green

# 562
Охх, потекоха ми лигите. Ще се готви по нощите  Crazy добре че са вашите шантави отношения, та ние да хапнем  Mr. Green

Де го чукаш, де се пука Mr. Green

Като за теб  Wink
Необходими Продукти

скариди - 16 бр.
зехтин - 5 с.л.
чесън - 4 скилидки
лимони - 4 бр.

босилек - пресен
черен пипер
сол

# 563
Без чесън, огън на плажа и бира...ЕКСТРА, пали... идвам! :d

БАБИНИ КЮФТЕНЦА ЗА ТЕЛЕНЦА:

Смилат се свинска и телешка мръвка на фини късчета, получената кайма се примесва с жълтък, лъжичка галета, по щипка сол, черен, червен и бял пипер, кимион, чубрица, пресен магданоз и малко ситно нарязан воден лук.
Оформят се на хапки, търкалят се в брашно (тип 500) и се пускат в тиганче с предварително загрято слънчогледово олио /винаги с 2 капки винен оцет в него/.

Поднасят се топли със сос / от 1 ситно нарязана кисела краставичка, чесън, 2 с.л. майонеза, 1 с.л. кис. мляко, черен пипер и сок от лимон/, нежно настанени в легло от маруля и чаша Каберне... Wink

# 564
Чекай малко Thinking
Твоята манджа.....развали.....моята манджа Twisted Evil
Ако ще ми ги правиш тези кюфтенца Grinning ще те ям по късно - теб Mr. Green
Това е рака! Все ще вземe ooooh! да обърка хубавата телешка програма Laughing

# 565
Охо, тука готвите.
И аз ще взема да им сготвя една хуубава манджа с грозде. Grinning

# 566
Чекай малко Thinking
Твоята манджа.....развали.....моята манджа Twisted Evil
Ако ще ми ги правиш тези кюфтенца Grinning ще те ям по късно - теб Mr. Green
Това е рака! Все ще вземe ooooh! да обърка хубавата телешка програма Laughing

За погребване на томаховката, предлагам моя вариант на твоята рецепта: скаридите небелени (само леко подстригваш мустаците), редиш в тавичка с малко зехтин на дъното и поръсваш с нарезан пресен босилек, кромид лук на ситно, чесън на ситно, червен пипер, прясно смелян черен пипер и морска сол. После отгоре съвсем леко напръсквам със зехтин и на 180 гр във фурната (heatoven). Сервираш с тайландски пандан ориз и едно хубаво Pinot Gris de Alcase! Bon appetit!

# 567
Охо, тука готвите.
И аз ще взема да им сготвя една хуубава манджа с грозде. Grinning

Ти си знаеш как и режеш прецизно и на място! С гроздето ще е забавно Grinning

# 568
Темата да се преименува в " Топла гозба за телето".

# 569
Темата да се преименува в " Топла гозба за телето".

Клъц, клъц... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт