На море в Гърция 2014 - II

• 72 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Търсачка на силни усещания!
Иначе аз снимах в същата поза пред същата гледка (е не в басейн, разбира се, а на перилата на калдерата) едно куче от порода улична превъзходна, трябва да го издиря сигурно Grinning

# 121
Не мога да схвана мацката що лежи на ръба мацката  Simple Smile Иначе гледката е много драматична!

Острова е като рязан , или по точно си е,от вулкан избухнал преди 5 000 години . Тя седи на ръба на басейна , не на пропастта . От морето къщите се виждат като в облаците, рано сутрин.

# 122
Аделинда,
Анабел е била там и познава особеностите на релефа Grinning

# 123
Аделинда,
Анабел е била там и познава особеностите на релефа Grinning

Хубу де, аз от къде да знам . Тогава какво се чуди  Laughing

# 124
 Тия дни ме напъдиха от една тема поради неразбиране на тъпото ми чувство за хумор. Тук съм нямала до сега такива проблеми... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 125
Някой да е ходил към Крит с автомобил? Не съм бил никога в Гърция, но от доста време ме блазни този остров. Интересува ме колко време се пътува и груби разходи за пътя, фериботи и др

# 126
  • София
Някой да е ходил към Крит с автомобил? Не съм бил никога в Гърция, но от доста време ме блазни този остров. Интересува ме колко време се пътува и груби разходи за пътя, фериботи и др
A защо държиш да стигнеш до Крит с автомобил? Смятам, че ще ти излезе доста по-скъпо отколкото например със самолет от Солун с Aegean и рент-а-кар на Крит. Като време за пътуване да не говорим.

# 127
  • на Мелмак
За Лефкада не трябва ферибот. До острова се стига през тунел, за който има малка такса.
Благодаря за инфото,тъкмо се бях заровила в търсачки,:)
Вече резервирах и за Евия през Септември:)
Сега за там ще търся инфо фериботно:)
Ммммм много съм доволнааа

# 128
Anna bel, на мен пък ми вземаш думите от клавиатурата напоследък  Laughing
Естествено, че е визуален ефект, но и на мен първата ми мисъл автоматично е "що на ръба лежи мацката", а после "от къде пък са решили точно такъв ефект да търсят". Някаква несигурност ми вдъхват тия снимки, не като за релакс и вдъхновение да отида точно там. А има много такива, за Санторини особено.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:40 от Mur

# 129
A защо държиш да стигнеш до Крит с автомобил? Смятам, че ще ти излезе доста по-скъпо отколкото например със самолет от Солун с Aegean и рент-а-кар на Крит. Като време за пътуване да не говорим.
Не държа, не знаех за самолетите. Трябва да проверя цените, както и на колите там, за да си направя сметката, кой от вариантите си струва.

# 130
Ами това му е уникалното на Санторини според мен . То реално погледнато други вю-та възможно ли е да има от сушата към морето  newsm78 , според мен не . Много е красиво от морето съм острова също . Иначе бели къщи със сини кепенци и Зокумени храсти като в цялата Елада и малки тесни улички  .По островите май все е такова .  Но всеки си има мнение .

# 131
Иначе бели къщи със сини кепенци и Зокумени храсти като в цялата Елада и малки тесни улички  .По островите май все е такова .  Но всеки си има мнение .

Моето скромно мнение от малкото острови, на които съм била. Различни са, много. Нищо общо няма, освен че са острови, между Санторини,Скиатос, Скопелос, Лимнос, Кефалония, Итака, Тасос, Евия...

# 132
Доста екстремно звучи, но не е невъзможно. Ето какво излезе на първо четене (София- Атина) 900 км. + ферибот
Сайт за ферибота http://www.ferries.gr/superfastferries/prices-piraeus-heraklion.htm с цената по мои сметки към 260 евра за кола + четворна кабина отиване и връщане. Със сигурност има и други фериботи и цени разбира се. Към ферибота трябва да се добавят и толтакси за магистралите, както и бензина и 9 часа път до Атина.  newsm78 Дали не е по-добре да си хванете самолет както беше обсъждано няколко страници по-назад?

# 133
Сградите и уличките са същите навсякъде . Поне аз разлика не виждам. Била съм на Иос, Миконос, и доста други чиито имена не помня. Всичките Кикладес + поне още 5 други .

Цените се променят в зависимост от сезона и фериботите зимата ги спират за Крит , или поне разреждат. От Атина май няколко часа беше с ферибот до Крит .

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:55 от adelinda

# 134
Доста екстремно звучи, но не е невъзможно. Ето какво излезе на първо четене (София- Атина) 900 км. + ферибот
Сайт за ферибота http://www.ferries.gr/superfastferries/prices-piraeus-heraklion.htm с цената по мои сметки към 260 евра за кола + четворна кабина отиване и връщане. Със сигурност има и други фериботи и цени разбира се. Към ферибота трябва да се добавят и толтакси за магистралите, както и бензина и 9 часа път до Атина.  newsm78 Дали не е по-добре да си хванете самолет както беше обсъждано няколко страници по-назад?
Пътуването с автомобил отпада в този случай, ще гледам варианти със самолет. Струва ли си, да се ходи до най-далечният им остров? Избирам го, понеже е най-голям и предполагам, че ще има най-много неща за гледане. Като цяло, не ходят много хора към Крит

Общи условия

Активация на акаунт