Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 353
  • 623
  •   1
Отговори
# 195
Девойки,една приятелка получи тези мокасинки Hush Puppies в черно номер 38,обаче са й малки. Взела ги е за 35 Е.
Отговарят си на номера  Peace

Ако някой си ги познае,ще дам телефона й на ЛС,тъй като тя не пише тук.

# 196
Gaastra отговарят ли си?

# 197
  • Пловдив
Змейковица, Бижy мацки много хубаво ви стоят Артките, аз пак къде съм бляла.
Абсолютно съгласна.Стоят ви страхотно на крачетата и тези драми за картинката да ги забравите Peace
Толкова ми хареса как ви стоят,че и аз искам такива пък  ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Деси, благодаря!
На Бижу по-хубаво й стоят

Дайте ся акъл като видни модни корифеи  Heart Eyes
С какво ще вървят мойте артки - по-широки крачоли, слим, дънки, с пола май доста груби идват или на мен така ми се струва... Трябва да взема да ги пробвам с повече неща като се постопли.

Бижу, ти в тоя студ къде ги разхождаш  Crazy

# 198
Бижу, Змейковица супер са обувките и страхотно Ви стоят Peace да ги носите със здраве!
 Аз съм почитател на марката, но последните ми техни сандали ми теснееха и ги пренебрегвах, ще се поправя Hug
Записах се накрая от склада и аз с боти http://www.amazon.de/gp/product/B00CW8Q93A/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 и сандали на Тамарис http://www.amazon.de/gp/product/B009TQCD2O/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 дано да няма неприятни изненади, защото са за сестра ми!

# 199

С какви размери е? Мога ли да попитам жената на снимката колко е висока  Blush
А, цвета наситено червен ли е или по-скоро коралов?
Наситено, ярко червено. На снимките, които съм направила навън цвета е съвсем реален, а вътре се вижда кораловия ми пуловер и червената чанта - с нереални цветове  Peace
Змейче, ще ти я дам да я поносиш - не си пълни излишно гардероба  Naughty То и аз нямах нужда, но в любимия, зарибяващ форум - току се подхлъзна  Joy
[/quote]

Друг цвят имаше ли? Дали да я дебна  Hug

# 200
Отдавна не бях пазарувала от някое от Джаваритата, влязох да разгледам и тези бяха на 17 евро:
http://www.javari.fr/dp/B002WQ0MJ4
Много хубави, не много високи, но леееко малки. Аз нося 38, но тук 38,5 щеше да е по-добре. Но няма да ги връщам, харесвам си ги.  Peace

# 201
Змейковица, Бижy мацки много хубаво ви стоят Артките, аз пак къде съм бляла. Колко ви излязаха?   bouquet
Благодаря, аз съм влюбена! Crazy Heart Eyes
EUR 45,86 платих аз. и 8 лв на Гъбите
Ето ги на дънки.

Змейче, и на теб ти стоят чудесно, защото просто са чудесни обущетата, не мрънкай! Laughing Hug
Разходих ги до Германския манатстир, нали е Задушница... и ги пробвах по пресечена местност Crazy жестоки са! И въобще не ми беше студено с тях.
И аз съм фен на Art още от първите сандали и направо ще си дебна техни обувки и боти на някое супер намаление, заслужават си всяка стотинка!

ahat, благодаря! Hug

# 202
Бижу, Змейковица супер са обувките и страхотно Ви стоят Peace да ги носите със здраве!

И на мен ми харесаха много, разкошни са!

# 203
Бижу честито, много са готини, а кракът ти изглежда малък и прибран!!
Аз реших да се зарадвам с това портмоне.
Пуснах много симпатични кецки за приятелка и ако са така симпатични на живо както на снимката ще си взема и аз.

# 204
Много хубави Артките, със здраве да си ги носите ! Много харесвам такива подметки  - удобни и гъвкави.
https://www.javari.fr/dp/B00DOC24MS
Получих това портмоне ,свикнала сам с тая форма,ама къде сам гледала - не съм обърнала внимание на размерите ,много е голямо. Днес гледах новите колекции  на  чанти предимно по магазините и такива чантета са напускали, ами викам си, то какво да сложиш вътре.....и идва куриера и ми носи почти подобно  ooooh!

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 19:16 от candela

# 205
Zvezdna, къде си? Кажи сега какъв тип обувки търсиш, покажи някои, които ти допадат, за да знаем какви модели да ти предложим, кой размер най-важното и до какви пари, цвят, височина на тока - ей такива неща. Hug

Бижу, честито! Страхотни  Heart Eyes Много са ви хубави Арт-ките, пък и им личи колко са удобни - завид  Mr. Green / Обаче само аз ли виждам тези снимки огромни  newsm78/
Мерси, Русалче Hug, ми не се сетих да ги намаля Blush  Кликни с десен бутон върху снимката и избери "преглед на изображението" ще ги видиш в нормален размер.

Хубавото е, че са идеалната височина за мен и подметката е дебела и мека, не се усеща нищо неравно и остро, на което се стъпва.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 19:18 от Бижy

# 206
  • София
Хубавото е, че са идеалната височина за мен и подметката е дебела и мека, не се усеща нищо неравно и остро, на което се стъпва.
Честити, мадам  Hug Страхотни са  Heart Eyes

# 207
  • някъде по морето
Бижу, тук съм...много ми харесаха твоите обувки как ти стоят с дънките, още веднъж със здраве да ги носиш Hug
Имам тези:
Скрит текст:
Обожавам ги, мн са удобни, Н 41
Имам и тези:
Скрит текст:
пак 41 номер
Искам нещо леко и удобно...пък и не много скъпо Embarassed
http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-24200-20-Damen-Pumps/dp/B0 … 1&discount=10
Тези много ми харесват, но не знам дали ще станат за широк крак...
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-2-2-24201-20-Damen-Slipper/dp/B … 1&discount=10
Благодаря ви момичета и теб Бижу, много сте мили...

# 208
И аз благодаря още веднъж на всички! Hug

Тези много ми харесват, но не знам дали ще станат за широк крак...
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-2-2-24201-20-Damen-Slipper/dp/B … 1&discount=10
Такива съм решила, да не купувам никога повече за себе си. Ще обясня защо. Такъв тип, шити отпред мокасини, не са за широк крак, дори и да са естествена кожа. Защото този едър бод е единственото, което държи горната част на обувката за страничната и цялото напрежение от ширината на стъпалото по принцип, а и при ходене в допълнение, се концентрира там и бързо, бързо кожата там ще се скъса защото опъва на редки точки на сравнително малка площ. Казвам го от опит с такъв модел обувки, макар крака ми да е широк, но пък не чак точкова, който успях да нося цели три дни, преди да зейне дупка от 2 см там където "езикът" се откъсна от обувката.
Но ти пък имаш почти същия модел и то на същата марка, които явно си носила достатъчно и си ги харесваш, и са ти удобни, така че можеш да разчиташ на късмет отново и да си вземеш и тези, които казваш, че харесваш много.

Иначе тези Jana са за широко стъпало и са с ластичета отстрани за да не притискат високия свод (и аз съм с такъв).
Тези са много симпатични и много женствени, според мен, не толкова спортно-елегантни като мокасините.
Ако пък толкова са ти на сърце като модел мокасините, ето тези Хъш пъпис са доста намалени и няма да пречат на високия свод, защото са плитки отпред.
Има и други модели, които са на качествени марки като Gabor, например, но са синтетика, затова не ги показвам.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 20:27 от Бижy

# 209
  • някъде по морето
Бижу, много ти благодаря  bouquet
При мен проблемът е , че кракът ми наподобява лапа Embarassed, пръстите ми са къси и никога не стигат докрай, защото сводът ги подпира...Наистина нямам обувки с проблем на пръстите.
Всички , които ми ги показа съм ги оглеждала, сега по лесно мога да взема решение Hug

Общи условия

Активация на акаунт