Украйна!

• 241 704
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 085
В тази война еднакво неприятно са ми намесата на Русия и на САЩ.

войната е Русия/Украйна ,
Русия е главно действащо лице - те пращат брадати наемници , вкарват оръжие , вече и директно обстрелват , трупат войска по границата , което е доста притеснително
Украйна сама би се справила отдавна със сепаратистите , но Русия инжектира  силно отвън ,
САЩ не са се намесили , на мен много ми се иска да се намесят , не директно , но с оръжие поне да им помогнат - все пак някой трябва да помогне на украинците с/у Путин , сами е доста трудно ....
Хайде бе, Гати циничното същество... Еднакво, но ти се иска САЩ... Пффф.
На Пламен, благодаря...въпреки

значи на едните да се помага , а на другите не?
На СССР нали помогнаха срещу Хитлер през ВСВ? Но тогава не беше цинично.

Ти пак не разбра. Без фалш имах предвид. И двете, но ми си иска САЩ... Да си каже направо. Тази не онази... Дреме ми за Хитлер, Сталин и внуците им. Всеки път, когато им повдигане костите ми се повръща.

Последна редакция: нд, 10 авг 2014, 20:51 от _silence_

# 5 086
  • София
Сега нещо старите съюзници се разсмър...яха. Що така?

Заради разни изкуфяли дъртофелници като Маккейн. Тоя човек продължава да си живее във времената на "студената война" и войната в Нам.

# 5 087

Заради разни изкуфяли дъртофелници като Маккейн. Тоя човек продължава да си живее във времената на "студената война" и войната в Нам.
Е нищо де. Маккейн не е вечен. Ще се сменят кадрите и пак ще станат приятели.. Wink

# 5 088

Този е най малкото зло. Щом Псаки изпраща кораби към Белоруссия и според нея газ постъпва от Европа към Русия смятай  познанията и за Украина.

# 5 089
Хах, знаех си, че Украйна е по-интересна от Марбея.

# 5 090
 Украйна ще бъде нападната от Русия ? :

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви днес, че име "голяма вероятност" Русия да извърши военна интервенция в Източна Украйна, предаде Ройтерс.
На въпрос на агенцията Рамсусен по време на интервю как оценява шансовете за руска инвазия Расмусен отговори: "Много голяма вероятност".

# 5 091
  • София
Украйна ще бъде нападната от Русия ? :

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен заяви днес, че име "голяма вероятност" Русия да извърши военна интервенция в Източна Украйна, предаде Ройтерс.
На въпрос на агенцията Рамсусен по време на интервю как оценява шансовете за руска инвазия Расмусен отговори: "Много голяма вероятност".

Иска да направи ,като в Грузия.Преоблечени в дрехи на украинската армия террористи ,ще разстрелят хуманитарен конвой.И това ,ще  даде на путин възможност,да започне истинска война.Той няма,какво да губи и как то се вижда,няма да отстъпи.Луд с ядерно оръжие.
Или да направи това

То, что сейчас пытается сделать Путин, на языке международного права называется легализацией агрессии
http://gordonua.com/publications/Illarionov-Soglasie-na-operacii … itorii-35975.html

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 00:17 от Natalia123

# 5 092
Коментари по новия закон в Украйна - къде е свободата на медиите и интернет. Надявам се Natalia123  (останах с впечатлението че е с украйнски произход) да може да коментира свободата на словото в Украйна и колко е истинска информацията, която циркулира из нета.

# 5 093
# 5 094
  • София
Коментари по новия закон в Украйна - къде е свободата на медиите и интернет. Надявам се Natalia123  (останах с впечатлението че е с украйнски произход) да може да коментира свободата на словото в Украйна и колко е истинска информацията, която циркулира из нета.

Не знам за какъв закон питаш,днес депутатчета трябваше да гласуват Закон за лустрация и разбира се не го направиха.Това са най големи врагове и предатели на страната ни,те са тези,които искат да остане как то преди.
Аз ако ти кажа,че в украински сайтове,пишат истина,ти ще ми повярваш?Специално за Украйна от къде научаваш,какво се случи там?Аз например,български сайтове не мога да чета,съжалям,но те ме отвращават.Как може да се пишат такива лъжи и измишльотини?От българи единственно Лилов го чета понякога.

Да,видях.Приет на първо четене.Това трябваше да го направят още преди няколко месяца.Благодарение на Россия 24,Лайфнюз хората в Донбасс ги плашеха с лъжи за фашисти,Правый сектор ,за разпети бебета.И те там наистина вярват.Разбира се,че всичко в закона трябва да бъде добре прописано,щом искаме да сме  демократична държава.Този закон е точно ,като за военно време.

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 21:51 от Natalia123

# 5 095
Коментари по новия закон в Украйна - къде е свободата на медиите и интернет. Надявам се Natalia123  (останах с впечатлението че е с украйнски произход) да може да коментира свободата на словото в Украйна и колко е истинска информацията, която циркулира из нета.

Не знам за какъв закон питаш,днес депутатчета трябваше да гласуват Закон за лустрация и разбира се не го направиха.Това са най големи врагове и предатели на страната ни,те са тези,които искат да остане как то преди.
Аз ако ти кажа,че в украински сайтове,пишат истина,ти ще ми повярваш?Специално за Украйна от къде научаваш,какво се случи там?Аз например,български сайтове не мога да чета,съжалям,но те ме отвращават.Как може да се пишат такива лъжи и измишльотини?От българи единственно Лилов го чета понякога.
Кой е този Лилов?
А по въпроса за лустрацията-Украйна има по-големи шансове от нашата задунайска губерния, уви..

# 5 096
  • София

Кой е този Лилов?
А по въпроса за лустрацията-Украйна има по-големи шансове от нашата задунайска губерния, уви..
[/quote]

Григор Лилов,статии за Украйна .Книгите му за мутри Борисов и други не знам,до колко са истина,но за моя страна е прав.

# 5 097

Кой е този Лилов?

Григор Лилов,статии за Украйна .Книгите му за мутри Борисов и други не знам,до колко са истина,но за моя страна е прав.
[/quote]
Ще го прегледам.
Интересно..

# 5 098
Да,видях.Приет на първо четене.Това трябваше да го направят още преди няколко месяца.Благодарение на Россия 24,Лайфнюз хората в Донбасс ги плашеха с лъжи за фашисти,Правый сектор ,за разпети бебета.И те там наистина вярват.Разбира се,че всичко в закона трябва да бъде добре прописано,щом искаме да сме  демократична държава.Този закон е точно ,като за военно време.
Грешката ти е, че четеш само украински.  Laughing Те са по-хард и от "Правда" по съветско време. Прочети пак ограниченията - интернет, чужда преса, предавания... Ако наистина украинската преса е толкова справедлива от какво се страхуват? Обясни ми. То е ясно защо го правят, но се учудвам, че има толкова "облъчени" да приемат това за нормално.
Да, "Правый сектор" е хуманитарна организация. Прочиства от "колорадски бръмбари", нали така казахте за изгорените живи в Одеса. Впрочем докъде стигна разследването на пожара в Дома на профсъюзите или то вече не е на дневен ред. А с боинга? САЩ имали сведения от социалните мрежи, а украинците откъде? Или и там е удобно да се мълчи.
Последно Украйна във война ли е и с кого?
Наталия, смяташ ли, че хуманитарна помощ от Русия не трябва да има за Луганск? Или може да има, но да я дадат на украинците на границата, а те на когото смятат и когато искат да я предадат?

# 5 099

Последно Украйна във война ли е и с кого?

Бря! С кого ли е във война Украйна!  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт