Украйна!

• 242 670
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 220
  • На земята, която е всъщност звезда.
https://www.youtube.com/watch?v=T6V-vLmshek
Наталия123, така ли изглежда независимостта в Украйна? Сашко Белия ли ти е пътеводната светлина?

Не мога да разбера това непрекъснато изтъкване на Десен сектор, Сашко и Машко и пр. като оправдание за намесата на Русия във вътрешните дела на съседна държава. И защо наличието им да означава, че всички украинци ги харесват?  newsm78   

# 5 221
Повечето украинци, с които контактувам - втори баща, доведен брат, множество братовчеди и приятели (населени места - Киев, Приморск, Мелитопол, Донецк) оправдават намесата на Русия в т.нар. "вътрешни дела" на Украйна. Аз, лично, като европейски гражданин, не смятам, че е редно Европейският съюз да отпусне "заем" в размер на 4 млр. евро, с уговорката да се платят задълженията към Русия, във връзка с газовите доставки. Последното не се изпълнява, щото видите ли, не били разбрали. Освен това, не смятам, че е редно троеродната сестра на майка ми да се радва, че дъщерите й са в Българяя, защото предната вечер, войници от редовната войска, разквартировани край тяхното населено място, след запой в местната дискотека (носили огнестрелно оръжие и се наливали както те си знаят), изнасилили 4 момичета, а при подаденото оплакване в милициятан - от там вдигали рамене и казвали "Ми, ко да прайм". Забележи, че въобще не говоря за Десен сектор.

# 5 222
Това е много ПОКАЗАТЕЛЕН постинг за руските ЛЪЖИ заливащи медиалното пространство във връзка със събитията/войната в Украйна. Така целенасочено се зомбира масата, която по исторически причини е отвикнала самостоятелно да мисли 
Список событий, которые не происходили в Украине   newsm10
http://uainfo.org/blognews/375545-post-dlya-rossiyskih-frendov-s … li-v-ukraine.html

парад на победата в Донецк .
1. Не ви ли умръзнаха  тези паради и победи.   Laughing
Култът към войната като културообразуващ елемент беше заложен в съветската идеология по подобие на юдейската Пасха. Сега теологията на Победата става основа на държавната идеология на рашизма.
Донецкият парад е проявление на "совковоста" , която е ориентирана към миналото вместо към бъдещето*.
Дори навремето комунистите не се показвали пленници. с вързани на гърба ръце.
* На 24. 11. 2004 Генералната Асамблея на ООН  обяви 8/9 май  за ден на почитане паметта на всички жертви на втората световна война.

2. Не ти ли хрумна че този "парад"  може да е театър на абсурда в който участват предимно преоблечени "революционни" активисти, имащ за цел да покаже превъзходството над всички "фашисти" обкръжили матушката ?
Припомни си "Бей жидов, спасай Росию!". Тогава пребиха евреите, но русия така и не спасиха.   Laughing

# 5 223
  • На земята, която е всъщност звезда.

Еми съжалявам, но супер елементарно ми звучи "Защо подкрепяте руската намеса?" "Защото няколко украински войници изнасилиха няколко момичета". Ако се поразровиш в нета ще откриеш доста подобни случаи и за пияни руски военни. Да не говорим, че по тази логика, ако мюсюлманското население у нас се оплаче, че е жертва на ромски издевателства по селата и родната полиция не ги пази, то е напълно оправдано Турция да се намеси и да ги защити.  #Crazy

Ако твоят втори баща, доведен брат, множество братовчеди и приятели не са доволни от обществото и реалността, която сами са създали, е по- добре да се мобилизират и да направят нещо по въпроса сами, а не да хленчат някой да им дойде отвън и така да стават пионки на олигархични руски интереси, маскирани като братска взимопомощ.

# 5 224
Вселена, как ти звучи на теб  - за мен няма никакво значение, още  повече, че никъде не съм посочила че одобрявам руската намеса, просто не одобрявам европейската, още по-малко - американската. Благодарение на доброто ми възпитание ще се въздържа да оценя твоят, иначе аналогичен, пример и вързаното към него, мъдро заключение.
Моят доведен брат е в България и не смята да се връща, поради страх от военна мобилизация (иначе има план - ако това се случи, първата му работа, ще е да се предаде на най-близките руски части).
Аз, ако се поразровя в нета ще открия и доказателства за нашествие на рептили, както и за нисколетящи, на метла, вещици, което, естествено, не мога да приравня към годно доказателство, мотивиращо ме да оформя своето убеждение. Хората, които живеят там, не вярват и не смятат, че майдановците могат да се справят, а на всичкото и отгоре - даже и не го искат. Явно самосъзнанието им е по-скоро руско.
Освен това личното ми мнение за "конфликта" е малко по-нетрадиционно от общоприетите полюси - "независима Украйна с-у агресора Русия" и "добре, че е Русия, за да ги спаси тез' украинци".

# 5 225
  • София
Повечето украинци, с които контактувам - втори баща, доведен брат, множество братовчеди и приятели (населени места - Киев, Приморск, Мелитопол, Донецк) оправдават намесата на Русия в т.нар. "вътрешни дела" на Украйна. Аз, лично, като европейски гражданин, не смятам, че е редно Европейският съюз да отпусне "заем" в размер на 4 млр. евро, с уговорката да се платят задълженията към Русия, във връзка с газовите доставки. Последното не се изпълнява, щото видите ли, не били разбрали. Освен това, не смятам, че е редно троеродната сестра на майка ми да се радва, че дъщерите й са в Българяя, защото предната вечер, войници от редовната войска, разквартировани край тяхното населено място, след запой в местната дискотека (носили огнестрелно оръжие и се наливали както те си знаят), изнасилили 4 момичета, а при подаденото оплакване в милициятан - от там вдигали рамене и казвали "Ми, ко да прайм". Забележи, че въобще не говоря за Десен сектор.

Никой не отрича,че има такива хора,видяхме ги вчера на така наречения парад в Донецк.Същите спираха украински войници,когато всичко можеше да мине без жертв.Сигурно на твоите близки в Украйна им е много трудно,на всякъде са враговете.И ще им бъде много по трудно,предатели никъде не обичат."Добре, че е Русия, за да ги спаси тез' украинци" Joy

# 5 226
Наталия123, отдавам твоето мнение и обидите ти на неумението ти да вникнеш в нюансите на българския език. Аз на 30 човека, които познавам, ли да вярвам или на една непозната, която е, хм как да се изразя по-меко.... а, да - леко изнервена и притеснена дама. В крайна сметка, те са там, а ти - къде си? И най-важното; кои са предателите се разбира в края, защото да не се окаже, че подкрепяш националсоциалистическа работническа партия  Laughing. Това, последното, е дадено като илюстрационен пример.
https://www.youtube.com/watch?v=pculDDRKHdg
след 11:40 м.

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 17:01 от milalena

# 5 227
  • София
Наталия123, отдавам твоето мнение и обидите ти на неумението ти да вникнеш в нюансите на българския език. Аз на 30 човека, които познавам, ли да вярвам или на една непозната, която е, хм как да се изразя по-меко.... а, да - леко изнервена и притеснена дама. В крайна сметка, те са там, а ти - къде си? И най-важното; кои са предателите се разбира в края, защото да не се окаже, че подкрепяш националсоциалистическа работническа партия  Laughing. Това, последното, е дадено като илюстрационен пример.

Шегаджийка  Joy

В Пскове прошли закрытые похороны местных десантников
http://slon.ru/fast/russia/v-pskove-proshli-zakrytye-pokhorony-m … kov-1147710.xhtml

Сега наред 98-й гвардейска дивизия 331-го парашютно-десантного полка РФ
http://censor.net.ua/news/299553/ukrainskie_voiny_zahvatili_v_pl … shyutnodesantnogo

Страшно помощ от русия.

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 17:05 от Natalia123

# 5 228
# 5 229
  • София

Как по поръчка,а сол?Нищо не чух за нея.Фарс е всичко това,ако наистина ги вълнуваха местни хора,нямаше да спират хуманитарку от Украйна,която беше храна,а не подправки.

# 5 230
 Оакал се от страх укроп .  hahaha

Обидно се получава ,Поросенко похарчи луди пари да прави парад .
Внимание никакво .

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 20:31 от Чубака

# 5 231
Донецкий перелом: ополченцы развернули масштабное контрнаступление

# 5 232
  • София
Донецкий перелом: ополченцы развернули масштабное контрнаступление

Те всеки ден ги правят тия контрнастъпления,днес 98-й гвардейска дивизия 331-го парашютно-десантного полка РФ също се пробвала.Ясно,че без помощта на путин,террористи са гола вода.280 хуманитарни камиони вече свършиха,айде нови.

# 5 233
  • София
Оакал се от страх укроп .  hahaha

Обидно се получава ,Поросенко похарчи луди пари да прави парад .
Внимание никакво .

Парад в Киев беше за наши военни-герои.А в Донецк нормални хора видяха това

Порошенко разпусна паразити от Рада,браво

# 5 234
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Парад в Киев беше за наши военни-герои.А в Донецк нормални хора видяха това
Наталия, подобни цветенца сринаха домовете на хората в Луганск и избиват народа на Източна Украйна.

Очень жаль, дочь Наташи, семилетняя Марина, умерла сегодня утром в 7:30 от ранения в результате обстрела украинской армией 22 августа центра Луганска. - Мир на душичката на детенцето.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт