Украйна!

• 242 385
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 445
По платежоспособна от Украйна определено.
А ти забравяш за Китай! И неплатежоспособната Белоруссия ви събира житото да не гладувате.
Да не гладуваме? Батката ни храни?
Силенс-ти колко ракии обърна?
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 5 446
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Предполагам че събитията в Украйна са режисирани и политически съгласувани със Запада.
Събитията в Украйна са резултат на политиката на Русия стремяща се да спре интеграцията на Украйна в европейските структури
Ти си противоречиш. Май ще излезе вярно ето това:

# 5 447
А ти забравяш за Китай! И неплатежоспособната Белоруссия ви събира житото да не гладувате.

Аз пък мисля, че ти на дърти години забравяш да си пиеш хапчетата, затова единственото което ти ражда болния мозък е да обиждаш всички, които не се на твоето мнение. А не толкова отдавна модератор напомни, че форума си има правила. Личните квалификации и обиди им противоречат!

# 5 448
Поредният представител на руската интелигенция, който напуска потъващия кораб:
http://clubz.bg/7784-pisatelqt_boris_akunin_se_maha_ot_rusiq

# 5 449

Аз пък мисля, че ти на дърти години забравяш да си пиеш хапчетата, затова единственото което ти ражда болния мозък е да обиждаш всички, които не се на твоето мнение. А не толкова отдавна модератор напомни, че форума си има правила. Личните квалификации и обиди им противоречат!
Че в пиенето на ракия къде е обидата? Аз лично обожавам ракията със салата.
Докато "болен мозък" и "дърти години" си е обида нали?
Хайде да не четем евангелието като комунисти, а?

# 5 450

Че в пиенето на ракия къде е обидата? Аз лично обожавам ракията със салата.

То си личи.
"...от останалите ме е гнус", "... пише глупост след глупост", "тролове".
Само за последните няколко страници...
Опитвам се да пиша по темата без да грубя, но виждам, че е невъзможно.
После съфорумка написа нещо подобно, че темата е "к.неф". Права е.
Не може ли просто да се споделя информация без нерви?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 15:47 от _silence_

# 5 451
Появи се видео с военна колона, която няма как да е пленена техника.
Не може да се разгледа хубаво, но то не е и нужно.
От 2 септември е, т.е. съвсем прясно, явно все по-малко ще се крият.
 Интересно ми е само в камионите какво има - хора или не. Предполагам само, че няма войници.

.

# 5 452

А също и страните от Южна Америка, с които сащ незнайно защо не намира община език. А Европа е марионетка или товарно магаре за сащ, с което явно се гордееш.

Какви са тези глупости? Америка прави търговски оборот за 650 милиарда долара със страните от Южна Америка.

# 5 453

А също и страните от Южна Америка, с които сащ незнайно защо не намира община език. А Европа е марионетка или товарно магаре за сащ, с което явно се гордееш.

Какви са тези глупости? Америка прави търговски оборот за 650 милиарда долара със страните от Южна Америка.

САЩ прави търговски оборот и с Русия, но това не им пречи да са "врагове". Помисли преди да се излагаш.

# 5 454

САЩ прави търговски оборот и с Русия, но това не им пречи да са "врагове". Помисли преди да се излагаш.

Ти се излагаш, защото не подкрепяш с никакви факти бомбастичните си твърдения.
Например ще ми бъде много интересно да поясниш защо трябва да не се гордеем, че сме част от Европа. И ако Европа за теб е срам, то кое ли ще да е моделът?
Какви са постиженията на модерна Русия в духовността, например. Можеш да трасираш всякакви цивилизационни паралели, касаещи култура, изкуство, свобода, наука, технически прогрес, здраве, демография и т.н.

Между другото, по отношение на Казахстан - Назърбаев тези дни обяви, че Казахстан може да преразгледа членството си в Евразийския съюз, ако някои от страните не си спазват уговорките и ако това застрашава независимостта на Казахстан. Това във връзка с изцепката на Путин, че нямало такава истинска държава като Казахстан.

За търговията на САЩ:

Прави оборот с Русия - ама друг път.

# 5 455
Под " не намират общ език" имах предвид, че нито една от държавите в Южна Америка не е членка на НАТО, например.
Санкциите на ЕС срещу Русия - хем им се иска, хем не им стиска
http://www.portmoneto.com/mobile/index.php?t=1847
Останалите ти въпроси не заслужават отговор.

# 5 456
Под " не намират общ език" имах предвид, че нито една от държавите в Южна Америка не е членка на НАТО, например.

Останалите ти въпроси не заслужават отговор.

Като гледам колко си невежа, едва ли си в състояние да дадеш отговор на каквото и да било извън наизустените лозунги.

НАТО = North Atlantic Treaty Organization - северноатлантическо е сътрудничеството... дано да успееш да си намериш карта и да се ориентираш къде е северната част на Атлантическия океан.  newsm78

# 5 457
  • София
Като гледам колко си невежа, едва ли си в състояние да дадеш отговор на каквото и да било извън наизустените лозунги.

НАТО = North Atlantic Treaty Organization - северноатлантическо е сътрудничеството... дано да успееш да си намериш карта и да се ориентираш къде е северната част на Атлантическия океан.  newsm78

Не знаех, че България е на северната част на Атлантическия океан. Голям пропуск, голямо невежество.  Sunglasses

# 5 458

НАТО = North Atlantic Treaty Organization - северноатлантическо е сътрудничеството... дано да успееш да си намериш карта и да се ориентираш къде е северната част на Атлантическия океан.  newsm78

Не знаех, че България е на северната част на Атлантическия океан. Голям пропуск, голямо невежество.  Sunglasses

Ако си в състояние да помислиш малко, сигурно ще се сетиш и сама защо България е към зоната на северната част на Атлантическия океан, а не Латинска Америка  Simple Smile

# 5 459
  • София
О да, защото България е на 3 морета и 5 океана.

Общи условия

Активация на акаунт