Украйна!

• 241 683
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 610
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
То на такива хора разчита и пропагандата, независимо откъде е. Докато има хора, които мислят единствено с "вестниците" или с "видеоклиповете" постнати от някой друг, вместо да мислят със собствените си глави, ще има и такива "достоверни" източници.
И защо трябва да ме итерисува американската политика пък било то и предизборната кампаия през незнам си коя година? Може и да съм я проспал, но доколкото си спомням тази госпожа освен кандидат за президент беше губератор и на Аляска - съответно и американски политик?

Кажи ми кои са достоверните източници?:
“Ди Велт”: Украинските медии пускат непроверени информации
Изданието дава няколко примера за “свободата” на украинските медии

В Украйна съществува проблем с правдивото отразяване на информацията в медиите, пише немският в. “Ди Велт” и отбелязва, че множество изявления на украински военни и политици се публикуват без никаква проверка на фактите. Изданието дава няколко примера за “свободата” на украинските медии.
“Ди Велт” припомня изненадалото Запада изявление на президента Петро Порошенко, който каза в началото на септември, че някои страни от НАТО (САЩ, Франция, Норвегия и Полша) ще доставят в Украйна “оръжие с голяма точност”. Това той направи в интервю за Би Би Си. Страните уточни в своята страница във Фейсбук Юри Луценко, съветник на Порошенко.

Само че натовските страни заеха друга позиция. Полша няма да изпрати оръжие на Киев, заяви премиерът Ева Копач. Но и Вашингтон няма да участва във въоръжаването на Украйна, даде да се разбере Барак Обама. Киевската преса твърдеше, че обещанията са били направени тайно, поради което явно няма да бъдат признати. Но защо, тогава, Порошенко си позволи да ги изрече гласно? Вероятно, защото украинският президент е искал да внуши увереност в своя народ и заплаха у Москва, пише “Ди Велт”.

Друг пример е казаното през август от военния говорител Андрей Лисенко, че украинската армия е унищожила “руски военен конвой”, без да предостави никакви доказателства на думите си.

В началото на септември пък сайтът Euromaidanpress написа, че Русия е анексирала Луганск, където са въведени руските паспорти и валута. Сайтът се позова на представител на Бундестага, с който се свърза “Велт ам зонтаг” за коментар. Само че той отговори така: “Аз никога не съм бил в Луганск”.

Преобладаващата част от медии в Украйна въобще не проверява съобщенията от украинската армия. Много от “информациите” за хода на бойните действия идват от Дмитрий Тимчук, бивш украински военен. “Но не е ясно той откъде разполага с тази информация. Има подозрения, че Киев използва Тимчук, за да влияе на общественото мнение”, коментира “Ди Велт”.

http://www.blitz.bg/news/article/292003

И още нещо - ако не си гледала филма "Да разлаем кучетата" ти го пепоръчвам да го гледаш.

# 5 611
Понякога се чудя във български форум ли пиша... ooooh! Сякаш сте друго измерение. Цъфнали та вързали, в границите на ЕС. Нищо, продължавайте...

# 5 612
  • Русе
Понякога се чудя във български форум ли пиша... ooooh! Сякаш сте друго измерение. Цъфнали та вързали, в границите на ЕС. Нищо, продължавайте...
  Ако бяхме в границите на Русия, повече ли щяхме да цъфтим. Румъния се поизмъкна, ама ние не. Айде познай защо.

# 5 613
анти ЕС настроения у нас няма ,
на евроизборите само един - ВоЛен Сидеров , си позвоЛи да има такъв укЛон на кампанията си и се провали , 
БСП и ДПС нарочно вкЛючиха думата ''Европа'' в сЛоганите си , да не си помислят хората , че комбината иска изЛизане от ЕС - това би вдигнаЛо с 10-тина % резуЛтатите на опонентите им ....

коЛкото по-даЛеч от Русия , тоЛкова по-добре ( само за посЛедните две години ни причинихте щети за миЛиарди ) ...

наЛи и тази тема е затова ....         

# 5 614
Т.е. Европа влива пари в Бг, Русия ги "излива". Путин с личен указ забрани повишаването на пенсиите в Бг? За последните две години България е ръководена от русофили? Thinking Какъв кошмар!
Заговорихте за Румъния. Преди време по новините в Испания коментираха, разни барчета и ресторанти слагаха надписи "кучета и румънци да не влизат"! Незнам колко са се оправили, но слава Богу за българи не споменаваха!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 22:10 от _silence_

# 5 615
  • На земята, която е всъщност звезда.
Т.е. Европа влива пари в Бг, Русия ги "излива". Путин с личен указ забрани повишаването на пенсиите в Бг? За последните две години България е ръководена от русофили? Thinking Какъв кошмар!
Заговорихте за Румъния. Преди време по новините в Испания коментираха, разни барчета и ресторанти слагаха надписи "кучета и румънци да не влизат"! Незнам колко са се оправили, но слава Богу за българи не споменаваха!

E, аз имам реална представа колко са се оправили. По- добре са и от нас, и от вас. Пък който каквото иска да си пише по барчета и ресторанти за румънските цигани.

Последното правителство беше проруско. Да започнем с това, че предишното беше свалено с помощта на руските служби /Варна, "сгрешени сметки" Wink, ТИМ, бригадите на Атака и пр., да не изброявам/, за да обслужи Газпром и Южен поток. Да добавим, че моментално всякакви западни инвестиции спряха, а на официалните срещи премиера-марионетка беше отбягван от всички европейски политици като чумав. Седеше си в едно ъгълче с Казхстан, аджикистан и т.н. И да завършим, че толкова циркове разиграха с този договор за ЮП, който обслужва изцяло руските олигарси, че се наложи от Вашингтон да идват и да му ударят един зад врата, та да се освести. Сама можеш да се сетиш дали нещо от това се е случвало в Полша, Чехия или Румъния.

# 5 616
Кажи ми помощите от " обичаните". До къде стигнахме? Не 1-2, а 7-8 години горди членки на ЕС!
Аз в Европа не видях българи на почивка в Испания! Нямаше и по магазините!
Европа страни от румънците.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 00:34 от _silence_

# 5 617
Естествено, че сме цъфнали и вързали в ЕС. ЕС е клуба на богатите в тоя свят, драга сайлънс и много добре се вижда, колко дръпна напред България откакто е член на ЕС и то въпреки цялата мафиотизация, която БСП„ ДПС и прочие сволач налагат с всички сили.

Ако не беше членството ни в ЕС  сега щяхме да сме нещо средно между Беларус и Молдова, да си видяла Испания през крив макарон и Путин да ни прилага подобни писма: http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/09/23/2386245_roiters_putin_e_z … na_da_ne_prilaga/

Не мога да разбера какво правите на почивка/работа/учене и тн. в Европа. За вас хотели в Сочи няма ли,  в Русия не се ли търсят специалисти да цъфнете и вържете най-после там и да оставите българите на мира в Европа, където им е мястото и да престанете да дърпате малоумно страната ми към крилото на Путин ooooh! Качвайте се на чинията и излитайте най-после, че да се отървем веднъж завинаги и да живеем нормално!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 00:41 от 10 c`s

# 5 618
10 стотинчице, баба ти и майкати закусват и обядват кисело мляко и не се оплакват от ЕС! А не идват на почивка в Италия, коята ти виждаш през прав макарон!

# 5 619
Кажи ми помощите от " обичаните". До къде стигнахме? Не 1-2, а 7-8 години горди членки на ЕС!
Аз в Европа не видях българи на почивка в Испания! Нямаше и по магазините!
Европа страни от румънците.

Е, май си забравила, че 1996-97 г. работехме масово за 200-300 лв. В София!

Аз в Испания не ходя на почивка, защото не обичам да пътувам със самолет, а не бих тръгнала с кола. Обаче в Гърция ходя последните няколко години и е пълно с българи. А преди 7-8 години можеха само да мечтаят за това.    

# 5 620
Не се оплакват, да. И не биха заменили живота си в европейска България независимо колко са 'цъфнали и вързали', като пенсионери,  защото мислят за децата и внуците си винаги и на първо място. И са против Южен поток , например. Но най-вече са против всякакви комунистически отрепки, които продължават да дъвчат едно и също за големия брат и лошата Европа с десетилетия, докато станаха милиардери и изкупиха Сардиния под носа на мега-ултра-малоумните си избиратели, които са оставили на чаша кисело мляко дневно и приказки колко беше хубаво едно време.  ooooh!

# 5 621
Да промени се България /не много/ промени се и Русия. Отвратително е да се пише с хора, "умряли" в СССР и то не руснаци!!!!!!!

# 5 622
Ти имаш много грешна логика: щом Бг е бедна, значи проблемът е в ЕС. Да, ама ако беше така, бедни щяха да са и Полша, Чехия, балтийските републики, Словения. Ама те не са. Е, щом само една/две държави са изоставащи, значи проблемът не е в цялото, а в "двойкаджията".  Да видим сега членовете на Евразийския съюз: Русия, Беларус, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Киргизия, а наблюдатели - Украйна, Молдова и Армения. Е как пък от всичките само Раша е малко по- напред икономически /за политически изобщо да не говорим/, а останалите са по- зле и от нас? Да са една/две, да кажем проблемът е в тях. Но не, всичките са на дъното. Ами ясно е, че тук проблемът е в цялостната политика на съюза, не в "единицата".

И тук идва странната логика на русофилите : щом сме изоставащи да отидем при другите двойкаджии /да не се комплексираме сигурно/, а не да се опитаме да настигнем по- напредналите.  ooooh!

# 5 623
За последните две години България е ръководена от русофили? Thinking Какъв кошмар!

да ти кажа кошмар си е , така ми опротивяха твоите сънародници с това , което направиха / и все още правят / , не знам даЛи ще има връщане назад ,
мечтата на Путин е да разруши ЕС и атакува където и какво може ,
у нас анти-ЕС настроенията не минаха , но той пък изпоЛзва продажни бг политици ,

интересен факт е как ''правосЛавният'' Путин се сдуши с ДПС , а не с БСП , както би се очаквало ,
с което разруши 20 годишната им коаЛиция , а направи твоите сънародници мега неприятни в моите очи ...

# 5 624
Абе вие що храните трола?
И водите смешния спор къде е по-добре?
За българите има ли смисъл да обясняваме къде е по-добре? То се вижда и от имбесилите накъде хукна нашего брата като падна желязната завеса. Как пък един не се обърка и да иде към Магучая?

Путинофили тук са само хора, които имат лична изгода да бъдат такива. Но на това ЕС скоро ще му тури края...

Парите свършват, рублата вече няма с какво да я крепят, Европа заменя ресурсите с алтернативни.
За товаришчите не виждам спасение. Само православния Господ трябва да слезе и да се намеси. Но според мен и той им е обиден, като се вземе в предвид как му рутиха храмовете и убиваха божиите служители само преди има-няма няколко десетилетия. И Господа, на който се уповават сега, преди са му плюли в сурата.

Нямат си ни един приятел, освен собственото си раздуто его.  В такова незавидно положение никой не е прокопсал. Имат земя, дето за нищо не могат да я ползват и голямата и част за нищо не става. Имат 120 милиона души, бедни и озлобени. Имат ръждясало оръжие и желание да го използват върху някой 100 пъти по-слаб и ...имат ядрени ракети.
Но ядрени ракети, за тяхно нещастие имат и всички останали.

Кофти ситуация.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 09:53 от Герри

Общи условия

Активация на акаунт