Украйна!

• 241 953
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 60
  • Costa Rica
Интересно, колко ли трябва да ти платят, за да жертваш живота си?
Тия да не би да плащат на Моника да им пише опорните точки newsm78 Реториката ми е удивително позната Mr. Green

# 61
Току-що по телевизията обявиха извънредна новина, че Янукович заявил пред западните представители, че ще се съгласи на предсрочни избори още тази година...
Защо беше нужно да мрат толкова хора, за да има предсрочни избори. ЗАЩО????

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 21:46 от Герри

# 62
Току-що по телевизията обявиха извънредна новина, че Янукович заявил пред западните представители, че ще се съгласи на предсрочни избори още тази година...
защо беше нужно да мрат хора, за да има предсрочни избори се чудя...ЗАЩО????

Защото са идиоти.

# 63
Интересно, колко ли трябва да ти платят, за да жертваш живота

Една полицейска заплата?
Украинците имат един милион основатерни причини да мразят ръшаните. Много повече от нас при всчки случаи. Не случайно са посрещали нацистите с хляб и сол. Но това се отнася за половината украинци. Другата половина са си с матерен език руски и вари ги, печи ги, все към Русия ще ги тегли. Дано един ден в Евросъюза постигнат най-накрая мир и любов, ама дотогава кой знае какво ще стане.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 21:41 от Анонимен

# 64
Интересно, колко ли трябва да ти платят, за да жертваш живота си?

от dir.bg

Най-малко 32 демонстранти и 3 полицаи са загинали днес при сблъсъците в Киев. Десетки войници са отвлечени. Опозицията обвини правителството за ситуацията.

Засрамете се малко, никой не би си жертвал живота за пари. Как може да вярвате на глупости за Сорос, морос и тем подобни. И престанете да четете Блиц и да гледате Пеевските медии.
Истината е една - комунист дава власт само с кръв.  Това не са хора...

# 65
Когато говорехме за Сирия, повечето хора се държаха сякаш на тях гражданска война не може да им се случи и не могат никога да изпаднат в такава ситуация.

Е, мислехте ли преди година, че в Украйна може да се случи това?

Аз мисля, че драмата на Украйна е вътрешното им разделение. Нормално е всяка страна да не разбира другата и разбира се, много лесно се обясняват нещата с "тия са платени". А всъщност мисля, че там обществото е твърде разделено в ценностите и стремежите си. Освен това, са си в орбитата на Русия, която е възродила имперските си апетити напоследък.

По повод опитите на Украйна да спазари нещо повече от ЕС преди няколко месеца, много ми хареса изказването на един от външните министри в ЕС (не помня кой, май австриецът) - "ние не сме търговци на килими, нашият съюз е обединение на ценности преди всичко" - което контрастира малко с милиардите, които Путин раздава на Янукович.

Няма да им е лесно на украинците... Sad

ПС Току-що прочетох, че Австрия не позволила на частен самолет със семейството на Янукович да кацне и го върнала в Украйна. Поне се усещат навреме...

# 66

ПС Току-що прочетох, че Австрия не позволила на частен самолет със семейството на Янукович да кацне и го върнала в Украйна. Поне се усещат навреме...

По новините съобщиха, че са замразени всички сметки в чужбина и са наложени ограничения за пътуване. Очакват ги рестрикции.

Те какво си мислят - окендзват всичко и с частните си самолети си дигат чукалата?

# 67
Не тази година , а веднага трябва да даде властта и хората да решат на предсрочни избори кой път да поемат.А тълкуването ,че протестиращите са банда платени ме изумява .
Това да не е Сирия с бандите .Това са хора част от народа.
Разбирам симпатията към Русия и аз я обичам , но до там .
И  борбата за влияние на власт на САЩ сигурно има капчица истина .
Но каквито и да са мотивите и причините , вече са си изцапали ръцете с кръв управляващите .

# 68
Това да не е Сирия с бандите .Това са хора част от народа.

Rolling Eyes

# 69
А всъщност мисля, че там обществото е твърде разделено в ценностите и стремежите си. Освен това, са си в орбитата на Русия, която е възродила имперските си апетити напоследък.

Не съм убедена, че повечето от руснаците в Украйна са против проевропейската  ориентация на страната. Смятам даже, че ако има референдум за и против ЕС много, ама много от тях ще са ЗА ЕС.
Също така не смятам, че войната в Украйна е гражданска. Не вярвам и Украйна да се разцепи. Самите Украинци не желаят това..

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 21:58 от Герри

# 70
Смятам даже, че ако има референдум за и против ЕС много, ама много от тях ще са ЗА ЕС.

И аз така мисля.

# 71
  • Варна
Янукович е един рецидивист, който като всеки комунист ще даде властта само с кръв. Това са варвари.

Варвари и убийци, за които човешкият живот не струва и пуканта пара! Sick

А на Янукович.....пожелавеам му съдбата на Чаушеску- доволно се постара да си я заслужи.

# 72
EС е "обединение на ценности преди всичко"? На какви ценности? Щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно.
Русия е с имперски интереси,а ЕС с какви?

# 73
Аз пък не разбирам защо все на Запад бягат тия 'ора. Няма ли коридор към Северна Корея, Куба, Русия бе, на един .. такова разстояние е! Все към 'соросоидите' ги влече да му се неввиди още от времето на Луканов тая Австрия им е като крайна спирка. ooooh! Иначе на ала-бала са много силни с/у този лош, лош запад, гадното ЕС, още по-гадните САЩ,  но когато трябва да отървават кожата никой не лети за Пхенян.

# 74
  • София
Голяма част тези "протестиращи" са платени. И не питайте "От кого?!  И на децата е ясно - баба Меркел, ЕС, САЩ, Сорос и вся такая сволоч, дето иска да граби за шепа жълтици . Нормалните украинци не одобряват простестърите
Айде спрете се бе.....
Платени били, такива били, онакива били - хайде стига бе хора, та кой и за какви пари ще рискува така живота си. Аз не мога да повярвам, че до такава степен са промити мозъците на хората, че си мислят, че човек би жертвал живота си за пари.  

Общи условия

Активация на акаунт