Украйна!

• 242 374
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 4 950
  • София
И като е имало примирие защо са убивали жени и деца преди два дни? Мозъкът ми отказва да възприеме горната картина, чудя се това ли е човешкия род..

# 4 951

Това пък сега какво е?
За обстрел с балистични ракети не съм срещала инфо никъде, нито от страна на сепаратистите, нито от Русия newsm78.

# 4 952
Интересно защо украинците когато са в чужбина говорят само на руски?

Като ме питаш на руски,ще ти отговарям на руски,питаш на украински и отговарям на украински.Двуезични сме,не разбирам,къде е проблема.В градовете в юго източна Украйна основно се говори на руски,по селата -украински.
Демек руснаците по градовете, селата на украински...
Хосподи...

# 4 953
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Това пък сега какво е?
За обстрел с балистични ракети не съм срещала инфо никъде, нито от страна на сепаратистите, нито от Русия newsm78.
Тези се чудят вече какво да измислят
emokey.
Ти от руски произход ли си? Използването на презрителни руски думи за украинците, както и забележката ти, по повод на която пиша, ме карат да мисля, че си.
Българин съм. Роден съм и съм живял в Русия
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2014/07/28/.1284667
От снощи не спирам да мисля за тази майка и бебето й... Някой знае ли нещо, имало е обстрел на мирни хора в неделя. Много цензура, страшно е.
Градът е горловка.
Никой няма и да ти каже в тази тема защото на повечето които пишат в нея не им изнася.

ПОСЛЕДСТВИЯ ОБСТРЕЛА ГОРЛОВКИ ИЗ ГРАДОВ КАРАТЕЛЯМИ ХУНТЫ. ФОТО 18+ #УКРАИНА #ГОРЛОВКА #ДНР

Украинская армия выпустила 72 снаряда «Град» по Горловке. Снаряды попали в роддом и здание Донбассэнерго, очевидцы говорили не менее чем о десяти погибших.

Украинската армия изстреля 72 снаряда "Град" по Горловка. Снарядите са попаднали в родилния дом и  в сградата на Доннбасенерго, по думи на очевидци има не по-малко от 10 загинали.

http://news-mail.by/2014/07/27/posledstviya-obstrela-gorlovki-iz … ina-gorlovka-dnr/

Ето това направиха мръсните  #2gunfire украински хохловци.

Скрит текст:

Коментирайте снимката Пламеняк, Гери, Наталия или както винаги като не ви изнася ще си премълчите както това стана с Профсъюзния дом в Одеса и избитите хора от педерсатчетата от Десен сектор.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 19:55 от emokey

# 4 954
  • София

Как може да се завзема своя территория?

Това наистина е уместна забележка. Районите, за които става дума, все още официално са в рамките на държавата Украйна. Това, че голяма част от руснаците смятат бившите републики от СССР за своя територия /а България за дистанцоинна такава/ не променя официалните граници, emokey.

Ти от руски произход ли си? Използването на презрителни руски думи за украинците, както и забележката ти, по повод на която пиша, ме карат да мисля, че си.

Ти кажи:имам украинска,полска,руска и немска кръв,родена съм в Украйна,значи съм украинка.
И защо ТИ и такива като тебе да имат повече права от източните украинци? Изтока не може да се оппредели заради полски мелези, като тебе? 

Стига де,  _silence_, всеки има право на самоопределение, а смесицата от гени не е порок. Със същата комбинация (това, което ти наричаш "полски мелез"), моята свекърва се самоопределя като рускиня. Лошо е не като какъв се самоопределя човек, а какво е отношението му към насилието и невинните жертви на база политически възгледи или етническа принадлежност.

# 4 955
Емо, не се издавай, тук всяка връзка с Русия е порок.
Jarrita, така е, съжалявам. Обикновенно полско-прибалтийското население е анти руско. Не искам да обиждам всички. Има и хора, които преди да подгъзуват на Европа не забравят славянските си корени.

# 4 956
Панславизма още ли го дъвчите?
Разпадането на Чехословакия миналия век показа, че тази идея е била политическо недоносче и с това се подписа смъртния му акт.
Ако няма какво да напишеш, по-добре не тикай този факт много напред, защото той е антиреклама на идеята ти.
Стига вече с тия клишета от учебниците по българо-съветска дружба. В днешно време звучат архаично, но теб това не те притеснява. А пък са ти и единствения аргумент.

# 4 957
  • София
Стига вече с тия клишета от учебниците по българо-съветска дружба. В днешно време звучат архаично, но теб това не те притеснява. А пък са ти и единствения аргумент.

Естествено, всичко що не е меркантилно, корпоративно, егоцентрично и антисоциално е архаично. В такъв случай, радвам се, че съм архаична.

# 4 958

Това пък сега какво е?

Форсират усилията да осигурят безопасен достъп на международните експерти до мястото на катастрофата?

# 4 959

Естествено, всичко що не е меркантилно, корпоративно, егоцентрично и антисоциално е архаично. В такъв случай, радвам се, че съм архаична.
Опа, нова дефиниция на панславизма  Mr. Green

# 4 960
  • София

Опа, нова дефиниция на панславизма  Mr. Green

Hug Grinning

Определено няма нищо панславистско в мен, тъкмо обратното. Но не му е мястото тук, както и изобщо в публичното пространство.

# 4 961
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Това пък сега какво е?

Форсират усилията да осигурят безопасен достъп на международните експерти до мястото на катастрофата?
Форсират края на фашистката хунта в Киев. Ти и hellimod коментирайте снимката от предния ми пост, а не така да подминавате. Twisted Evil

# 4 962
  • София

И защо ТИ и такива като тебе да имат повече права от източните украинци? Изтока не може да се оппредели заради полски мелези, като тебе? 
[/quote]

Аз съм от източна Украйна,от Луганск.За какви права говориш?В градовете има предприятия и хората навремето идваха от русия и след това останаха да живеят в Украйна.Надявам се,че разбра какво искам да кажа.Коренно население тук винаги било украинско ,това винаги се разбира по селата.За твое сведение всички сме мелези там,не се обиждам .Затова и успяхме толкова години да живеем в мир и тази война само ни объедини още повече.А предатели има навсякъде,даже и в България.

# 4 963
  • София
Не е зле преди да употребяват понятия като фашисти, хунта и т.н., да се запитаме какво означават тези понятия и къде да ги употребяваме.Професор Андрей Зубов отговаря за "хунтата" така:
"Беше създаден мит, че в Украйна управлява хунта, но може ли по-скоро хунта да бъде наречен режимът, който управлява в Русия?

Изборите ни са фалшифицирани и през 2007 г., и през 2008 г., 2011 г. и 2012 г. У нас управлява незаконен, нелегитимен режим, не спираме да го повтаряме.
Режимът, който дойде на власт при вас, естествено, е революционен. Той нямаше пълна легитимност. Но вие се постарахте възможно най-бързо да се върнете към пълната легитимност, провеждайки избори за президент при спазване на всички правила и норми.
"Хунта" бяха наречени украинските политици, които сега дойдоха на власт, само защото в Москва не искаха да си имат работа с тях. Ето с Янукович, които представляваше същия грабителски режим, както и в Русия, е хубаво да си имаш работа.
А да си имаш работа с политици, които са избрани от народа, и които смятат за своя задача да изградят в Украйна истинска демократична държава, е опасно за кремълския режим. Опасно е такава държава да бъде наоколо. Все пак това е другата Русия."
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2014/07/29/2352 … /?sp=2#storystart

# 4 964
Керри надеется, что украинцы осознают зависимость их будущего от прочных отношений с РФ

"То, что происходит на Украине, зашло слишком далеко", - считает госсекретарь США

Украинцы понимают, что дальнейшее будущее их страны зависит от прочных взаимоотношений с Россией. Надежду на это выразил госсекретарь США Джон Керри по итогам встречи с министром иностранных дел Украины Павлом Климкиным.
"То, что происходит на Украине, зашло слишком далеко", - считает Керри. "Насилие должно быть прекращено, и для украинцев должен наступить процесс восстановления их страны", продолжал госсекретарь США.
"Я думаю, что глава МИД Украины Климкин подтвердит сегодня, что мы не просим их (украинцев) выбирать между двумя (ЕС и РФ). И я думаю, что украинцы понимают, что у них сильные связи с Россией. Они понимают, что будущее Украины зависит от прочных отношений с РФ", - заявил госсекретарь США.

http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1348335

Общи условия

Активация на акаунт