Украйна!

• 242 752
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 235
 Още едно укропско "цветенце" .

Последна редакция: пн, 25 авг 2014, 23:25 от Чубака

# 5 236
  • София
Наталия, подобни цветенца сринаха домовете на хората в Луганск и избиват народа на Източна Украйна.

Очень жаль, дочь Наташи, семилетняя Марина, умерла сегодня утром в 7:30 от ранения в результате обстрела украинской армией 22 августа центра Луганска. - Мир на душичката на детенцето. 

А тези десантници,какво правят в Украйна?Имаш ли отговор?Сигурно на конете дойдоха в моята страна.
Обнародованы фото российских десантников, задержанных в Донбассе
http://news.liga.net/photo/politics/3056131-obnarodovany_foto_vo … _v_donbasse.htm#9

А защо кръвожадна украинска армия още не взе Луганск и Донецк,защо вчера не уничтожи всички колоради на площада?С един удар всички поддръжници на Лугандон и няма проблем,а?

# 5 237
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
А защо кръвожадна украинска армия още не взе Луганск и Донецк,защо вчера не уничтожи всички колоради на площада?
Значи всичките тези 10 000 човека които бяха на площада са "колоради" (каквото и да значи това)? Браво на теб. Та те по всякакъв начин се стремят да ги избият, ама не могат. Какво ще кажеш за избитите мирни жители на твоя град - Луганск. Погледни снимката и надписа към нея - много старателно ги избягваш.

# 5 238
  • София
А защо кръвожадна украинска армия още не взе Луганск и Донецк,защо вчера не уничтожи всички колоради на площада?
Значи всичките тези 10 000 човека които бяха на площада са "колоради" (каквото и да значи това)? Браво на теб. Та те по всякакъв начин се стремят да ги избият, ама не могат. Какво ще кажеш за избитите мирни жители на твоя град - Луганск. Погледни снимката и надписа към нея - много старателно ги избягваш.

Къде ги видя тези хиляди?Как разбра,че точно украинската армия направи това?Целият свят вече осъзна,че няма никакви опълченци,а има террористи.На тях не им пука  нито за хората,нито за инфраструктура.Те убиват,рушът,взимат заложници.Повярвал си в една лъжа  и убеждаваш другите.Искаш, аз да ти кажа за убити мирни,а ти що не отговориш,какво според теб търсят тези солдати,кадъровци,казаци в Украйна?Къде са местни борци срещу"фашизма",че се налага чужди граждани,да се бият вместо тях?

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 00:26 от Natalia123

# 5 239
  • София
Госпожо Наталия, успокойте се, менторския тон няма да ви направи по-убедителна. Дано поне сама да си вярвате, че агресорите са "терористите", които целия свят, разбирате ли, вече е осъзнал като такива. Нашата страна вече е направила своя избор, безропотно (за което честно казано се радвам), присъединявайки се към НАТО, но не спирам да се възхищавам на народи, които малко или много се опълчват на подмолни посегателства срещу суверенитета им. Тоя филм вече много държави са го играли, методите са сходни, резултатът - един и същ. Явно сте "макрополитически" неинформирана и заблудена.
И да напомня, че не сте Вие последна инстанция на украинския народ.

# 5 240
само че аз знам истината.
Това е твоята "истина". Говорил съм с няколко човека от Луганск и Славянск които са при роднини тук в Испания. Тия хора са избягали през гранницата с Русия и впоследствие са дошли тук при роднините си. Имам тяхната гледна точка - преживяли са нещо страшно. На мой приятел майка му е загинала след арт. обстрел от укр. армия в Славянск. Баща му отишъл до магазина за продукти и след като се върнал видял дома си разрушен, а жена си убита. Такава жал видях в очите му че и аз се разплаках с него  Sad. На друг мой приятел сестра му е загубила мъжа си след бомбардиране от укри изстребител. А ти как знаеш истината след като си в България?
солдати,кадъровци,казаци в Украйна?Къде са местни борци срещу"фашизма",че се налага чужди граждани,да се бият вместо тях?
А срещу тях какво има - укри, ляхи, естонци, американци, англичани и тем подобна сволоч - ИДИЛ 2.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 00:58 от emokey

# 5 241
  • София
Maidenly  Peace
Natalia123, мисля, че отдавна мина границата на добрия тон, още повече на нормалността. Аз определено съм на мнение, че си страшно афектирана и трябва да се прегледаш. И моля те, спри с поучителния тон. Имам приятели украинци, които са на противоположното от твоето мнение. Затова моля престани дА ни го натрапваш като единствено правилно!

# 5 242
Върховната Рада е разпусната. Що така? С интерес чакам мнението на Наталка.

# 5 243
  • София
Госпожо Наталия, успокойте се, менторския тон няма да ви направи по-убедителна. Дано поне сама да си вярвате, че агресорите са "терористите", които целия свят, разбирате ли, вече е осъзнал като такива. Нашата страна вече е направила своя избор, безропотно (за което честно казано се радвам), присъединявайки се към НАТО, но не спирам да се възхищавам на народи, които малко или много се опълчват на подмолни посегателства срещу суверенитета им. Тоя филм вече много държави са го играли, методите са сходни, резултатът - един и същ. Явно сте "макрополитически" неинформирана и заблудена.
И да напомня, че не сте Вие последна инстанция на украинския народ.

Предполагам,че със същото разбиране ще се отнесеш,ако един ден в България няколко области на юг решат да се самоопределят.Чуждите земли най лесно се подаряват.Сега на примера на Украйна всички могат да видят,кой и как ще им помогне,ако имат същия проблем.Нито НАТО,ще спаси,нито ЕС това е.

# 5 244
  • София
Ах, госпожа, с каква лекота за чужда гражданка нацелихте слабото ни място... Точно това имах предвид с, ще се самоцитирам:
"Нашата страна вече е направила своя избор, безропотно (за което честно казано се радвам), присъединявайки се към НАТО, но не спирам да се възхищавам на народи, които малко или много се опълчват на подмолни посегателства срещу суверенитета им."

# 5 245
  • София

С Наталка,ще се обръщаш към приятелките си.
Щом един месяц няма сформирана коалиция,Рада се  разпуска.

# 5 246
А защо няма сформирана коалиция, при условие, че има надвиснала такава голяма опасност, национална катастрофа, примерно, и целия украински народ, начело с теб, има единомислие?
С Наталка ще се обръщам към кого реша, дори и да се казва Иван. Да не говорим, че въпросът ми бе зададен към emokey  Laughing. И представа си нямам защо ти, Наталия123, реши да ми отговаряш.

# 5 247
  • София
Ах, госпожа, с каква лекота за чужда гражданка нацелихте слабото ни място... Точно това имах предвид с, ще се самоцитирам:
"Нашата страна вече е направила своя избор, безропотно (за което честно казано се радвам), присъединявайки се към НАТО, но не спирам да се възхищавам на народи, които малко или много се опълчват на подмолни посегателства срещу суверенитета им."

И какво от това?Кой ще спре Турция,ако тя реши да спаси малцинство?Ще изкажат голяма озабоченност и до там.Путин показа,че правилата вече не важат.Украйна имала подписан Будапештский меморандум,но това не попречи на русия да анексира нейните территории.

# 5 248
  • София
А защо няма сформирана коалиция, при условие, че има надвиснала такава голяма опасност, национална катастрофа, примерно, и целия украински народ, начело с теб, има единомислие?
С Наталка ще се обръщам към кого реша, дори и да се казва Иван. Да не говорим, че въпросът ми бе зададен към emokey  Laughing. И представа си нямам защо ти, Наталия123, реши да ми отговаряш.

Чудно,тогава той да ти каже.

# 5 249
Предполагам,че със същото разбиране ще се отнесеш,ако един ден в България няколко области на юг решат да се самоопределят.Чуждите земли най лесно се подаряват.Сега на примера на Украйна всички могат да видят,кой и как ще им помогне,ако имат същия проблем.Нито НАТО,ще спаси,нито ЕС това е.
Хайде върни се малко по-назад в историята и ще разбереш че двете неща никак не си приличат. Случайно да си чувала за Киевска Рус? Аз за София Турк не съм чувал.
Ще ти отговоря и аз. Защото в Украйна вече няма демокрация - царуват анархистите начело с "Десен сектор" и платените от украинските олигарси военни наемници.

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 01:58 от emokey

Общи условия

Активация на акаунт