Украйна!

• 242 547
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 5 370
... а Путин им дава възможност да се върнат при майки и жени.

Кликнете върху снимката за цял образ.

Без думи !

# 5 371
  • София

Без думи !

И какво му е без думите? Не видиш ли, че е фотошоп? newsm78

# 5 372
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou

Без думи !

И какво му е без думите? Не видиш ли, че е фотошоп? newsm78
Той го знае. Нали той я е направил.

# 5 373
 LaughingДа налея масло в огонь: Владимир Путин: Россия такая страна, которая ничего не боится.

Laughing Това, което за някои е ураган, за Русия е буря в чаша вода.
Польша отменила запрет на пролет самолета Сергея Шойгу
http://top.rbc.ru/politics/29/08/2014/946042.shtml
Освен това изпрати хуманитарна помощ за нац гвардията. Понятно защо.
После да не изпищят от ново руско вето, съвсем неочаквано... ooooh!
Русия не оцени еко зарзавата им. Laughing

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 23:06 от _silence_

# 5 374
# 5 375
Не ги прави Пламен, има ги в нета.
В украинските публикации има купища подобни.

# 5 376
# 5 377
И какво му е без думите?
А какво са думите за Него ?  Той за вас е "пътят, и истината, и животът;".   Laughing

Не видиш ли, че е фотошоп? newsm78
Не богохулствй - Той е !!!   Laughing

Политическта дислексия така ви е ударила мозъците, че едната в постингите ми вядя САМО Чехов, друга пък видя Путин като ангел хранител а трети подложи на съмнение автентичността на иконата.  Joy

Владимир Путин: Россия такая страна, которая ничего не боится.
Затова пък  "граждане России все больше боятся::  Laughing
http://www.novayagazeta.ru/columns/64914.html

Кругом одни враги:
"Солдатские матери Санкт-Петербурга" и "Институт развития свободы информации" - включены в список организаций, выполняющих функции иностранного агента.
http://www.bbc.co.uk/russian/russia/2014/08/140829_petersburg_fo … ers_mothers.shtml

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 23:52 от plamenhk

# 5 378
  • София
Пламене, направо си изтрещял, друже... hahaha

# 5 379
North Atlantic Treaty Organization

Обвинения России: расставим точки над «и»
http://www.nato.int/nato_static/assets/pdf/pdf_2014_07/140716-Fa … eet_Russia_ru.pdf

# 5 380
Единствено и само заради Пламен и Наталия овсе още чета тази тема. От останалите ме е гнус.

# 5 381
"Наркоман! Три месяца по блядям лазил, сука!" - уцелевшие бойцы 9-го батальона о своём командире

Укропски херои в пълния си блясък.

Информация от форум " Бойна слава "

Снощи Украинският посланик съобщи, че четирима етнически българи вече са загинали в конфликта. Не е ли време правителството и върховният главнокомандващ да проявят някаква активност относно спирането на военните действия?

Повече са загиналите, имам пряка информация. Лошото е, че мобилизират преимуществено етнически българи, включително и под 16 години.

оня ден дойде един от ръководителите на бесарабските българи да се оплаче от това. Никоя медия не пожела да му даде ефир...

Да не звуча като агенция Една жена каза. Човекът се казва Нико Стоянов, роден е в с. Нова Ивановка Българска, Одеска област. Издател на вестник "Родно слово".
http://bolgari.net/niko_stoianov*_izdava_20_godini_v__rodno_slov … oldova-h-317.html
Беше в България преди 3-4 дни, специално да потърси помощ. Той твърди, че от десетина дни се извърша масова, почти 100% мобилизация на малцинствените групи в района - българи и румънци основно. Не съм виждал другаде информация и се основавам само на неговите думи, но го познавам от има десетина години...

Интересно българската държава ще вземе ли отношение по използването на етнически българи като пушечно месо от киевската  хунта . Или ще караме като с медиците в Либия , години наред никакво внимание .
 Унгария излезе с позиция по повод мобилизирането на унгарското малцинство .

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 17:19 от Чубака

# 5 382
Мисля, че тези 4-мата са загиналите само от с. Нова Ивановка. Аз знам за още поне 7души, етнически българи, от Приморск (едното момче ми е много далечен роднина и сестричката му учи “Право“, тук в България). Пускали са ги пушечно месо напред, а обучената армия....след тях. Наталия123, пиши пак слава на украйна и на героите й, но знай, че в името на родината ти загиват българи, които не се чувстват украинци (само разговарялия с бесарбски българи, ще ме разбере) и чието мнение хич и не се припокрива с твоето. Хора, които не са били на Евромайдана (защото знаем от къде тръгна всичко), които не са искали да ходят на война и които смятат, че другата страна е права.
П.С. Ако някой журналист прояви интерес и иска да отрази историите им - мога да дам координати на близки на петима от седмината.

# 5 383
  • София
Мисля, че тези 4-мата са загиналите само от с. Нова Ивановка. Аз знам за още поне 7души, етнически българи, от Приморск (едното момче ми е много далечен роднина и сестричката му учи “Право“, тук в България). Пускали са ги пушечно месо напред, а обучената армия....след тях. Наталия123, пиши пак слава на украйна и на героите й, но знай, че в името на родината ти загиват българи, които не се чувстват украинци (само разговарялия с бесарбски българи, ще ме разбере) и чието мнение хич и не се припокрива с твоето. Хора, които не са били на Евромайдана (защото знаем от къде тръгна всичко), които не са искали да ходят на война и които смятат, че другата страна е права.
П.С. Ако някой журналист прояви интерес и иска да отрази историите им - мога да дам координати на близки на петима от седмината.

Маникюриската ми е украинка с руски произход и също подкрепя другата страна.

# 5 384
Единствено и само заради Пламен и Наталия овсе още чета тази тема. От останалите ме е гнус.
Останалите? В темата пишат и такива, които подкрепят Украина. Обиждаш просташки, както винаги.
Украина остава в историята и темата се обезсмисля, разбирам. Laughing

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 22:37 от _silence_

Общи условия

Активация на акаунт