ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 991
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • на морето
Всичко ще е мине както трябва ! Брук ще е се възстанови бързо !

Джемма - да хилядиш!

# 106
Честит рожден ден на Джемма!
Вече сме си у дома.Не е много адекватна,но е добре.Цялата се тресе от студ,раната леко сълзи,но било нормално.Утре ще я водим пак да я види вета и да махне абоката.
Тресе се от студ от упойката сложи я на топличко и ако лежи можеш да я завиеш, до утре ще е ок, може да я поканиш да хапне довечера и вода да пие.

# 107
    Asha, страхотна снимка Hug

ЧРД на Джемма! Много здраве, щастие и хубави моменти!

На Брук стискам палци Praynig

# 108
  • София
Да нормално е да има лека секреция от раната. Все пак там е рязано и то съвсем скоро.  От упойките им пата температурата, може да я завиеш. Само не я качвайте по легла и дивани да не падне.
Вода и предложи по малко, но за храна е рано - ще я повърне.

# 109
   Сега видях за Брук. При Тайра  нямаше сълзене от раната, нито абокат като я взехме. Но стоя в клиниката още 5-6 часа след операцията. Кастрацията беше сутринта, храна дадох вечерта, но половината доза за де не повърне. Хапна си я с апетит, но тя си е лакомия. Все гледаше да полегне и не мърдаше от леглото си. На следващият ден беше вече добре, но пак стоеше леко на страна и предимно полегнала. Като походеше малко посядаше у дома, а навън я свалях за по 15тина минутки и там се чувстваше чудесно, движеше се. При нас минаха 10 дни, вече конците започнаха да се разграждат и при отпускането на кожата снощи имаше малко слуз за първи път.

Успех и бързо възстановяване Hug

# 110
Благодаря ви Simple Smile Взе да се надига да посядва за няколко секунди.

# 111
Честит рожден ден Джемма! newsm59 newsm38

vivi75 Всичко ще е наред!  Hug

Вчера гледах филма Хачико. Страхотен е, препоръчвам го! (ще има сълзи, да кажа предварително  Wink)

# 112
  • на морето
Сиси , кой филм - щатския или японския ? Холивудският е "захарен памук" ,сръвнен с оригинала . Аз ти препоръчвам японския - може да служи за класически наръчник как едно куче,нежелано от никой ,  става бездомно. Версията с P. Гиър е толкова  лежерна и повърхностна ,съпоставена с японския , че ...
 Sick #Crazy  Ако събереш смелост изгледай го - няма да сгрешиш .Но сълзите са в пъти повече .

# 113
  • София
Сиси , кой филм - щатския или японския ? Холивудският е "захарен памук" ,сръвнен с оригинала . Аз ти препоръчвам японския - може да служи за класически наръчник как едно куче,нежелано от никой ,  става бездомно. Версията с P. Гиър е толкова  лежерна и повърхностна ,съпоставена с японския , че ...
 Sick #Crazy  Ако събереш смелост изгледай го - няма да сгрешиш .Но сълзите са в пъти повече .

Никой, ама никой не може да ме накара да гледам за втори път японската версия!  Simple Smile

Бързо възстановяване на Брук!  Hug

# 114
Американската версия гледах и много сълзи, много нещо... Ще събирам смелост за японската, че явно ще се реве  Laughing

Моето животно ме чака вкъщи, да го разхождам. Ще си хапне кокалчета тази нощ, много обича и въпреки, че не е полезно му давам..  Rolling Eyes

# 115
  • Пловдив
Честит рожден ден Джемма nbirthday
 vivi75 бързо оправяне на Брук Hug
стискам палци Praynig

# 116
Хей Здрасти за 1ви път пиша тук. Имам нужда от съвет. Скоро си взех 6 месечен мини пинчер - Джаро (Под прикритие) Много енергично и сладко животинче, но старите му собственици не са го учили явно къде да си върши работата.. Учим се на памперс който за съжаление рядко уцелваме. Не се отказвам. В момента имам по цял ден и цяла нощ време за него и го следя като ми дава знаци, че има нужда ... но кодато го сложа на памперса почва моментално да си играе с него и да го дъфче и не става. Не ме отразява, а аз съм страшно упорита. Пишка веднага щом отида до тоалетната или отместя за секунда погледа си. Не му се карам ,ползвам само сумата НЕ, която върши страхотна работа за всичко останало. Някакво предложение или някой да е имал подобен проблем Моля да даде съвет. П.С. - Не го разхождам още, защото тук във Варна има адски вятър и е доста студено . Това е Джарко. Animal Dog file:///C:/Users/Joana/Desktop/prodavalnik/1959467_10200841709758750_105043128_n.jpg

# 117
Здравейте, записвам се при вас с мини пинчер на 5 месеца, взех я, когато беше на 40 дни. Много любвеобилна и сладка ми е. Имаме обаче проблеми с пишкането и акането, не иска навън и това е... Вкъщи си върши работата на постелка по принцип, но често прави бели на други места. Как да я накарам да пишка навън?  Confused

# 118
Хей Здрасти за 1ви път пиша тук. Имам нужда от съвет. Скоро си взех 6 месечен мини пинчер - Джаро (Под прикритие) Много енергично и сладко животинче, но старите му собственици не са го учили явно къде да си върши работата.. Учим се на памперс който за съжаление рядко уцелваме. Не се отказвам. В момента имам по цял ден и цяла нощ време за него и го следя като ми дава знаци, че има нужда ... но кодато го сложа на памперса почва моментално да си играе с него и да го дъфче и не става. Не ме отразява, а аз съм страшно упорита. Пишка веднага щом отида до тоалетната или отместя за секунда погледа си. Не му се карам ,ползвам само сумата НЕ, която върши страхотна работа за всичко останало. Някакво предложение или някой да е имал подобен проблем Моля да даде съвет. П.С. - Не го разхождам още, защото тук във Варна има адски вятър и е доста студено . Това е Джарко. Animal Dog file:///C:/Users/Joana/Desktop/prodavalnik/1959467_10200841709758750_105043128_n.jpg

Добре дошла   bouquet.Попий пишнатто с памперса и го остави, по миризмата ще се ориентира къде да го прави.Когато уцели памперса по похвали и му дай лакомство.

# 119
Точно това правя Simple Smile и 2те предложения. Ту действа, ту не. Днес имаме 2 попадения  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт