ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Йоанче, и аз трябва да пробвам с моята пинчерка, имам една пелена, която не сме ползвали. А ти навън не се ли опитваш да го научиш твоя пакостник?

# 121
Пробвах веднъж, но застудя и има силен вятър и то милото след това кихна 2 3 пъти и изчаквам да се стопли мънинко Simple Smile

# 122
Е тези дни беше топло, но какво от това, не иска моето зверче. Имаме си и пуловер, но май по-скоро й пречи.

# 123
Крехки душици са, треперят и се свиват. Чувала съм, че разходки "на сухо" в къщи с каишката действа добре и наградка след това  Heart Eyes

# 124
Тя вкъщи непрекъснато тича, има една играчка свирещо прасе  hahaha , много я гони и я обича. Днес игра много, сега спи. Награди всякакви обича и всичко, което види яде, а гризините най не ги иска, явно й омръзват.

# 125
Джари беснее на почивки. Игра- почивка-игра- почивка .. Simple Smile има едни възелчета със гумени кръгчета и днеска ни подариха такова, голямо скачане и борба Simple Smile те сега си чешат зъбките дребосите. Твоята беба хапе ли те по ръцете.. ние се отучваме  Rolling Eyes

# 126
Lindie душата ми напълни това сладкишче, имам чувстовто, че всеки момент ще литне  Hug!
Гуш и цун на новите пинчета в темата  Heart Eyes! Аз съвет не мога дам за пишането, но с упоритост и търпение ще сеолучат нещата  Peace!
vivi стискам палци всичко да бъде добре след кастрацията  Praynig!
Ашка ееееех тази чаровна шоколадка! И пак да кажа завид завид за писанките  Blush, аз оставям храна на едни много сладки писанчета сивички, тигрово на двора, но оназ маймуна Чарка ходи се прави на лоша и ги гони  Crossing Arms! Сега съм решила да ги науча да идват да я ядат на терасата и ще види тя тогава  hahaha! Тоз филм няма фа го гледам  Crossing Arms! Не искам да ми е мъчно и са се сополивя!
Джема, мила,представям си каква трапеза си заформила  Crazy!   Gift цункЪм тЪ!
Тони, на последък нищо ново не разказваш за тримата мускетари   bouquet!
Да ви кажа тази вечер като се прибрах и гледам Чара накуцва с едното краче  newsm78 Sick! Обаче скача като луда, закача се с майка си и не спира да търчи накуцвайки.. Не скимти изобщо, опипвах и карачето, гледах лапките за осили или нещо друго, ми няма! Чудна работа, не я боли, а накуцва.. утре ММ ще я води на вет.

# 127
  • София
Идвам да споделям опит за малките пинчери  Simple Smile

Памперса/ чаршафа (аз го режа на две половинки) го залепвате с хартиено тиксо за пода, иначе мъкненето и разнасянето е неизбежно. Като започнете да излизате стабилно навън, си носите и памперса - слагате го на земята и обикаляте основно около него, рано или късно ще го свържат с пишкането навън  Peace

Маша, да не се е срязала или да се е забило трънче?  newsm78

Лиска за пишкането мога само да я похваля - няма пропуск извън памперса, обаче иска да е винаги чист, иначе не иска да пишка и да ака върху него  Simple Smile
За останалото... просто нямам думи. Откри, че може да лае, особено ѝ харесва нощем, затова започнахме да я затваряме да спи в другата стая. Онази вечер по абсолютно необясним начин се е качила на високия диван (тя дори на значително по-ниското легло не успява  ooooh!), легнала на една възглавница, а сутринта когато влязъл мъжът ми, така се панирала, че се напишкала от страх, скочила поне 2 метра напред и така си удари задния крак, че куцаше половин ден  ooooh!

# 128
хайде присъединявам се и аз с мопса Simple Smile

# 129
Йоанче, да, хапе ме, ама не й се карам много.

Деси, мерси за съвета, ще опитаме.

# 130
Ехеее, колко много новички  Heart Eyes Hug

Джема , честит рожден ден!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

За пишането понякога върши работа наелонова торбичка върху памперса.

Машка, като куца Чарка повдига ли глава? Предна или задна лапа?

Как е Брук? Съжалявам, че се включвам късно, но медец би я подсилил. Успех и пожелавам край на проблемите  Hug

За милата и благородна шоколадка с пухчето памук нямам думи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 131
Еййй много пинчерчета се събраха в темичката. Wink Добре дошли!  bouquet

С времето се учат, да не пишкат вкъщи. Аз мисля, че е добре, да се учат навън, да се изхождат. Давам храна и извеждам по 2 пъти на ден. Така той знае, че когато станем и хапне, ще излезем на разходка, същото е и вечер по едно и също време почти. Когато са палета, може и по 3 пъти на ден.
Те пинчерите си треперят по принцип, моя е с пуловер и пак зъзне, но няма начин.

Деси, много е сладка Лиска, представям си я как лае и се глези  Laughing

# 132
ние със зимата сме много скарани  Sad всяка зима- с цистит, че понякога и по два пъти... сега пак сме болни и вече втори АБ сменяме , пишкаме кръв и мирише урината, не пием мн мн вода, абе ужас  ooooh!

# 133
Малко помощ, за една организация да спечели пари за бездомни : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=707918799260345&set= … ype=1&theater

# 134
Добро утро на всички  Hug, гледам Машка питала за трите ми маймуни Joy ами...добре са сега по студеничко та все гледат да си турят дупетата на топло.Миналата седмица в нашата градинка срещнахме една чаровна кокерка, та собственика и хареса нашия младеж за зет и ще чакаме сега да стане мома та да правиме сватба  Joy кандидат- снахата е на 3 години Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт