ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 894
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • София
С най-голямо удоволствие се записвам в темичката  Simple Smile Благодарности на Аша, че включи Джесика и Лиска на първа страничка  Hug

# 16
Да се запиша и аз в новата темичка! Wink

Чета ви иначе,ама не ми се пишеше нещо тези дни,че грипът и кашлицата ни повториха. Sad

За малко куче и спокойно или йорки или пинчо си мисля аз.Хем обичат домашния уют,хем не им трябват часове разходки. Джак ръсел е много игриво куче според мен.

Сега бях да взема едни лекарства с кучо и малкия и един злобен идиот така ми вдигна нервите. Вървим по тротоара,детето е на 6 години,кучо е една шепа мръвка,вързан с повода и върви до нас. Та като подминахме въпросния мъж, Бари реши да джафне,представете си колко ли да е бил страшен за 50 годишен мъж и нито е тръгнало кучето към него,нито нещо е направило освен да джафне един път. Онова същество пък реши да се прави на мъж и взе  да тропа с крака по земята и да плаши кучето. Ведната го питах какво му е направило животно,че да се държи така. И казах на детето, че лоши хора има много и да се пази от такива,които им прави кеф да тормозят животни. Онзи пък се обиди,че обясних,че само лошите хора правят така,да плашат някого.  ooooh!

Честита първа годинка на Брук!  Hug
И торта има вкусна гледам. Laughing

Аз дето мрънках за двата реда зъби на Бари,онзи ден 5 му паднаха. Wink

И наистини как на едно куче операцията на крачето ще е 400 лв. Или пък на детето пръскало за комари и кърлежи е 10  -20 лв,а за кучето от 20 нагоре,та и до 50 лв за една каишка за бълхи.  newsm78

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 11:29 от ˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙

# 17
Малко сладко коте, това е заради снимките и информацията на първата страница Simple Smile Ако asha чете да кажа, че съм съгласна да махне на Лъки снимките и да остави само една, ако някой все пак се зачуди кое ми е кучето.  Wink

Мелина, милото Sad Скъсани връзки при хората доста боли, дано него не го боли много... Ако питаш мен, ако в 400те лева са включени консумативите, по-добре си ги дай тях. Доста пари са и мен ме изумява. Не знам какви са тия консумативи, знам при хората как е. Но мисля, че и при кучетата се слагат някакви пирони или винтове. Разпитай по-добре влиза ли нещо в тази цена или е само операцията. Но реално ако трябва да отидеш до Пловдив или Стара Загора да речем, то ще ти излезе горе долу на същата цена Simple Smile Успех!

Редактирам се, за да ти кажа да питаш ако се слагат пирони или нещо подобно дали трябва след време да се прави нова операция за премахването им или се разграждат сами...

Bed of Roses, правилно си му казала на детето според мен.  Peace Ние хората сами ще се затрием от злоба...  Tired

# 18
Мелина, все забравям да питам една приятелка за цената на операцията. Тя направи такава операция на кученцето си на едното краче. В нейния случай не се беше стигнало до скъсване на връзките просто имаше патела степен 1 и тя реши да я оперира, за да няма увеличаване на степентта с израстването. Доктора във Варна е супер внимателен и е даже приятно да се ходи при него и се уверих, че е наистина специалист понеже момичето ходи редовно на прегледи с кученцето и капачката е стабилна и не помръдва след операцията. Нашият лекар има право да издава сертификати за патела и определено се е интересувал повече от този проблем, което е много важно за правилното лечение!!

# 19
  • БГ
Здравейте,
Това е моето Рони, кръстоска между майка джак ръсел и баща неизвестен.
Скрит текст:
Учудващо козинката  му е много пухкава и мека и се скубе ужасно. Взех му този гребен
Скрит текст:
, но почти не помага. Има ли някаква хранителна добавка която да му дам. Започна да се скубе по интензивно от есента и така си е и до днес.

# 20
  • София
Здравейте,
Това е моето Рони, кръстоска между майка джак ръсел и баща неизвестен.
Скрит текст:
Учудващо козинката  му е много пухкава и мека и се скубе ужасно. Взех му този гребен
Скрит текст:
, но почти не помага. Има ли някаква хранителна добавка която да му дам. Започна да се скубе по интензивно от есента и така си е и до днес.

"Петнил" действа доста добре, освен това е вкусен и кучетата го харесват. Рони е много сладък  Hug

# 21
Моето животинче не иска да се доближи до себеподобните си и това е!:(
Не иска даже да се подушат,днес пак пробвах с едно йорки на 4 месеца,то не беше ръмжене,лаене,бягане от него. Не знам как ще почне да харесва кучета или поне да не го е страх и от по-малките от него.
Освен да го командировам при на Анчето бандата да се отрака малко! Wink

# 22
  • на морето
Не знам защо, но когато отворя първа страница на тази тема (всяка кучешка досега), и компа почва да забива... Чакам по 5-10 минути, докато успее да зареди и да мръдне страницата надолу...

Амииии newsm78 newsm78  ,вероятно е както казва Purple Peanut    от многото инфо и снимки в началото. Но  е идея да оставя само по една снимка -представяне в галерията .То ,тъй и тъй , тази е към края си - следващата /пролетната /ще я направим така . Аз до сега събирах всички снимки , постнати в темата . За следващата ,ако искате , вие може да казвате изрично да се включи ли снимката или не . За мене ,просто, всички кучовци и снимки са  прекрасни и достойни за галерията. Flutter Flutter Flutter

# 23
  • София
и ние сме с два реда зъби, не знам до кога да чакам да паднат сами

# 24
Олеле, две теми сте изписали, та и трета сте почнали... Кога успяхте?! Хич няма да имам време да се връщам назад и да чета.

При мен има доста промени, но тази, която пряко засяга кучешката тема е Беро.

Тестове доказаха, че ММ има алергия към котки и кучета, поради което бяхме принудени да дадем и Беро, и двете котки на други семейства.

Котките бяха "осиновени" заедно от млада двойка, която има 4 деца, две зайчета и два мопса.

Семейството за Беро намерихме измежду 30-тина кандидати, подали молби чрез организация, специализирана в настаняването на бобтейли. Вече повече от месец Пухълът живее в огромна ферма, с три котки и при семейство, което обожава Беро. Той се аклиматизира завидно добре и бързо, защото хората стриктно спазваха напътствията, които им дадох. Поддържаме редовна връзка с новото семейство на Беро, но не възнамерявам да им ходим на гости поне година, за да не объркваме емоционално добичето...

Аз така и не намерих сили да го закарам... Щеше да ми е ужасно трудно да се разделя с него, а това щеше да се отрази и върху неговото възприятие на ситуацията. А целта ми беше да минимизирам колкото се може повече стреса от тази радикална промяна.

Ето едни от последните ни снимки заедно:

Скрит текст:

Ще продължавам да навестявам темата, да помагам доколкото мога и да се радвам на вашите любимци и любимки.

# 25
  • Пловдив
Фея  Hug Hug Hugмного ми стана мъчно от твоя пост.Съжалявам много CryНе мога и да си представя какво си преживяла и как си се разделила с Беро...

# 26
  • София
Фея, много ми е мъчно  Sad Девойките как го понасят? Сигурно им е много трудно  Hug

# 27
Ех, Фея, ние така те чакахме. Браво за добре подбрания дом!!! И писанки и Беро ще се адаптират със сигурност щом ги обичат!!! Дано ти тъжиш по-малко и свикнеш бързо  Hug
Страхотен е Беро  Heart Eyes Heart Eyes Супер снимки!!!

Да кажа за операцията - ако се предприема "издълбаване" процедурата малко се оскъпява. На момичето са и взели 310лв с издъблаването, можело по-евтино ако е без него, но е добре да се направи особено ако е по-тежък случай(и като презастраховка пак е добре)

One_Love , добре дошли  Hug Тази чесалка не е за такива кучета, тя е за рошковци  Wink

# 28
Фея ,много съжалявам мила   bouquet

Аз вчера и днес ходих при моята красавица , има оформени голдънски гащички вече  Heart Eyes

Разхождахме се доста дълго,много ми липсва,но и там е щастлива,като изключим,че не сме заедно.

# 29
  • София
Феичка, знаех си че има нещо, за да не
се появяваш в темата...
Ситуацията е ужасна, много съжалявам и
силно те прегръщам!  hug
Дано всички се адаптирате бързо!

П.П. И на мен много ще ми липсва Беро.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт