ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 968
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1393174423l.jpg

Не знам дали ще се види...нямам много снимки на лаптопа.  Simple Smile

Много е сладък,разкажи ни повече и искаме още снимки! Hug

# 76
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1393174423l.jpg

Не знам дали ще се види...нямам много снимки на лаптопа.  Simple Smile

Много е сладък,разкажи ни повече и искаме още снимки! Hug
newsm10 Страхотен е! (прилича малко на моя пинчо)

Анчето, тези бебенца простооо са невероятно сладки  Two Hearts

Добре дошли на новите!   bouquet

Аз също съм против взимането от зоо магазин. Как пък може, да ги продават на по 20 дена, те още са сукалчета... ooooh!
Ние взехме нашето момченце от познати. Беше само на 3 дни, защото майка му нямаше кърма, да ги кърми и се хранеха с адаптирано мляко. На всеки 3 часа съм го хранила, беше един малък хамстер. Много е рисковано, когато кученцето е толкова малко. Слава богу, моето е добре, порасна, но 2 от братчетата му починали, явно поради липса на кърма и не добри грижи от стопаните... Confused Sad

Много родители вменяват страх на децата си от кучетата. #Cussing out За това толкова много дечица се страхуват, дори и от малки мишлета, като йорки и пинчовци.

# 77
Благодаря Ви!  Hug Като всички кученца е сладък и обичлив  Flutter
Писах малко по-нагоре как случайно се сдобих с него, но хубавите неща стават случайно и непринудено. Обожавам го, почти навсякъде сме заедно, никога не може да ми омръзне да се разхождаме заедно, дори и да сме само двамата, просто се допълваме идеално- визуално  и душевно си приличаме!  Grinning Heart Eyes

Наистина е чудесно за децата да свикнат с животни от малки, според мен това много помага за развитието им, а и със сигурност ще ги направи по-уверени, по-контактни и отворени към света.  Simple Smile

# 78
Като всички кученца е сладък и обичлив  Flutter
Писах малко по-нагоре как случайно се сдобих с него, но хубавите неща стават случайно и непринудено. Обожавам го, почти навсякъде сме заедно, никога не може да ми омръзне да се разхождаме заедно, дори и да сме само двамата, просто се допълваме идеално- визуално  и душевно си приличаме!  Grinning Heart Eyes

Това все едно аз съм го писала. Hug
Само визуално не си приличаме с моя звяр.  Wink

# 79
Като всички кученца е сладък и обичлив  Flutter

Това все едно аз съм го писала. Hug
Само визуално не си приличаме с моя звяр.  Wink

Е, да... И ние не сме като две капки вода, но си подхождаме  Mr. Green  Hug

# 80
  • София
Sisi , и моята Лола е отделена от майка си на петия ден и е хранена с изкуствено мляко. Дали това е предпоставка за недобро развитие?

# 81
Имунната система е по - слаба и е възможно, да се проявят проблеми в ранна възраст. И все пак, това не е задължително. Не се тревожи.  Hug
Има опасност, когато малкото пале не се гледа правилно. Едно 3 дневно или 5 дневно кученце, ако не се храни правилно, ако не е на достатъчно топло място и т.н. може, да не оцелее.

# 82
Lindie ,голямо сладурче   bouquet

# 83
Здравейте, чета ви от известно време и реших че вече е време да се представим Simple Smile
Аз съм Теди, а това е Ати (дого аржентино) на 4,5год. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1982970529101&set=a. … ype=3&theater

Mного е красива Ати, да ти е жива и здрава, радвам се да приветствм с  добре дошла една бъдеща мама и да и пожелая лека бременност и още по леко раждане    bouquet Hug
На малкия сладур на Lindie много  Hug Heart Eyes добре дошла  bouquet

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 09:43 от Тони-мама

# 84

Благодаря!  bouquet

Днес цял ден ще е с мен напред-назад по задачки милия. Но по-добре отколкото да седи самичък вкъщи.  Flutter Хубав ден от нас и успешна седмица!  Simple Smile

# 85
  • София
Благодарим за посрещането Simple Smile
Ще видим каква кака ще е Ати Simple Smile Много се надявам да не ревнува много. Това ще ни е първото човешко бебе, та не не знам какво да очаквам от нея Simple Smile С племенницата я запознахме още като я взехме, но и детето беше по-голямо, а не бебе.

# 86
Страхотни малки и големи кучета! Добре дошли на новичките и сладурски снимки на бебчетата! Hug Heart Eyes baby_neutral
Фея, много сила и мъдрост са нужни, за да се превърне трудна житейска ситуация в добра новина. Ако си съгласна, може би ще споделяш по някоя снимка на Беро, която получаваш от новите му стопани. Той и ти сте част от тази тема завинаги.
Днес няма да плащам данък, но реших да ви покажа едно куче за пример. Дългото е на светлинни години от това поведение. Не се лъжете по повода. Кучето можеше да схруска патенцата с едно разко дръпване.

# 87
 Joy Марта, представих си ви с Дългото на повод - тсй тича, а ти след него се носиш за повода и бух във водата на водни ски  Wink

Lindie, страхотна снимка!!!!! Прекрасни сте  Heart Eyes

А за бебчетата и дохранването мога да кажа, че няма значение дали бебо е с майка си или се храни с адаптирано мляко, важното е навреме да е нахранен добре, да му е топло, да е изпишан и да е на чистичко. Дори и да е с майка си ако бъде избутвано от събратятя си пак може да има проблеми даже по-големи от кученце на адаптирано мляко. За съжаление много собственици бързо решават, че майката няма мляко, а често това не е така и трябват само няколко часа, за да се влезе в ритъм. Има начини за стимулиране и за спокойното привикване на майката към бебетата. По-често вината е в стопаните и грижата за майката и бебетата. Дори и след секцио ( освен ако майката не е на много тежки антибиотици вредни за бебетата ) всички мами си хранят бебенцата без проблем.

# 88
  • София
Днес взех играчки за Бела и Лили от Лидл, както и един разтегателен повод 8м. Не ми харесва това, че е въже вътре, аз много държа да е лента, но за тези пари толкова. С 3г. гаранция е, така че съм доволна в това отношение. Ще чакам сега да си взема Лилянка, за да пробваме повода.
Добре дошли на новите Simple Smile

# 89
Фея, много сила и мъдрост са нужни, за да се превърне трудна житейска ситуация в добра новина. Ако си съгласна, може би ще споделяш по някоя снимка на Беро, която получаваш от новите му стопани. Той и ти сте част от тази тема завинаги.
Ах, Марта, толкова си мила! Благодаря ти от сърце!

С удоволствие ще споделям снимки, които новото семейство на Беро ми праща. Ето една:

Общи условия

Активация на акаунт