ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 47 900
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря на всички за съветите.   bouquet
За съжаление не съм се объркала. Казаха ми, че дават кученцата като са на 20тина дена, ако поръчам сега и го капарирам то може и още да не се е родило какво остава да го видя на снимка, дават ги с 1 ваксина и така нататък. Искренно се надявам продавачката да се е объркала и да ми е дала грешна информация, но се съмнявам. По-скоро това е начинът им на продажба на кученца.

# 61
Ох,Анче,какви са дуди  Heart Eyes

# 62
Ancheto, страхотни са! А малките са на половината на майка си, което е изумително качество на дребните породи- много бързо се развиват!  Simple Smile Поздравления за тези красотички!  Peace

Габриела- може би информацията не е била достоверна, няма как на 20дни- кученцето още няма да е захранено с нормална храна, няма как да има ваксини и каквото и да е...  Rolling Eyes

# 63
 Hug Благодаря ви  Hug
Lindie, за сега най-вече мамчетата имат заслуга за дебелаченцата, но те всички обикновено са шомбита до 30 ти - 40 ти ден.

Първата ваксина се поставя на 43-50 ти ден и не по-късно. Няма начин да ги дават на 20 дни. Първото обезпаразитяване обикновено се прави на 20 - 22 дни ( в рискови случаи доста по-рано).

# 64
Оооо , Анииииии, ... еми всички сладко-лигави думички съм използвала newsm78 Heart Eyes :hug:1! Искам да ги гушкам и целувам!
Ц ц ц.. как бебчета на 20 дена ще продават тез! Да ви кажа от от кратката си развъдна дейност стигнах до извода, че дори най-добре е кученцето да се взима на 3 - 4 месец. Това разбира се е нерентабилно за развъдчика, но така кучинки са порастанали достатъчно и що годе са се оформили с характер. Аз също съм много против купуване на кученце от зоомагазин.
Рапунци Shocked Shocked, тоз татко-олигофрен с кеф да го дадеш на йоркито да го изяде  hahaha! и после защо има деца, които ги е страх от кучета..
 Hugдобре дошли на всички в нашата темичка!
Мойто тийни даже  и не иска да излиза с мен, камо ли в зоомагазина, виж за нови дънки до МОЛ-а ще се пржали ама инак.. Племенника ми обаче си беше хапнал от храната на котето  Joy и понеже са на вълна взимане на малко кученце, което са в процес на търсене, майка му е обяснила така "Леля ти ще намери кученце, все още никоя мама куче не е родила". Та миличкото като ме види първо пита за Чара и после дали ня намерих вече куче дето е родило  Joy!
Вчера чистих ушите на Маша. Изтрая ме геройски да ги оскубя дълбоко в канала, почистих ги с тампонче с реванол и накрая сложихме капки! Доволна съм много, сефа ушите и миришат на свежо Simple Smile! Обаче онази малката лигла.. не можах да я оскубя и почистя. Ще трябва съпуга да благоволи да помага..

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 15:29 от Маша от долината

# 65
Аууу, Анчето, какви сладки тумбачета! Като Макс и Мориц спят - много са смешни Simple Smile

Рапунцел, има ги всякакви. Сигурна съм, че и този баща смята, че прави най-доброто за детето си.

А от зоо магазин аз бих купила само декоративна рибка и храна за нея. Безобразници! Ще ми продават палета на по 20 дни...

# 66
Малееее,Анчее,да ги изядешшшшш просто! Толкова са милинки и сладичкии! Heart Eyes

Ще пробвам идеята с женската,само да намеря де.  Grinning

Линди май не си е платила данъка тук!    bouquet

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:00 от ˙·٠●Bed●●of●●Roses●٠·˙

# 67
  • виртуално
    "Леля ти ще намери кученце, все още никоя мама куче не е родила". Та миличкото като ме види първо пита за Чара и после дали ня намерих вече куче дето е родило  Joy!

Предишният ми кокер беше с една година по-голям от щерката.
Когато тя поотрасна малко и стана говорещо човече ме беше питала: ти защо първо си родила Чарли, а чак после мене  Joy

Рапунцел, има ги всякакви. Сигурна съм, че и този баща смята, че прави най-доброто за детето си.

А аз съм сигурна, че ако насреща му не беше жена с йорки, а мъж с овчарка - нямаше да посмее и дума да каже.

Анче - обожавам ги твоите пижовци  Hug

# 68
Аз вчера като съм ги награбила да ги мачкотя и целувам и на бебетата обожавам тумбичките и както си ги мачкам и се кефя по едно време целувка и ..."ъъъъъъ, пи*леее" Joy

Една рускиня ми каза, че била много доволна от този препарат за вътрешно обезпаразитяване понеже бил много добър. Не знам дали го има у нас ама да ви го покажа все пак Milbemax

# 69
  • София
Тези от магазина на Солунска не продават кучета с родословие,
но ги рекламират за такива със... От преди години си го практикуват
тоя номер. Веднъж даже се спречкахме, защото на висок глас се
възмутих, че така лъжат хората...

Анче, разкошни бебета.  Heart Eyes

# 70
Рапунци  hahaha, така значи и кучета раждаш, да те чакам ли за малко кученце на племенника?
Лисе ха дано и без на дали  Peace Hug!

# 71
  • София
Анчето, разкошни са!  Hug Особено на последната снимка как са легнали съвсем еднакво...  Crazy

# 72
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1393174423l.jpg

Не знам дали ще се види...нямам много снимки на лаптопа.  Simple Smile

# 73
  • виртуално
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=opt1393174423l.jpg

Не знам дали ще се види...нямам много снимки на лаптопа.  Simple Smile

бял сладур на бял сняг  Hug

# 74
Здравейте от мен. Добре дошли на новите членове на глутницата  Hug

За Беро първо ми стана много мъчно, че е трябвало да се раздели със семейството си. Но после когато прочетох колко е щастлив с новото семейство ми стана много мило. Искрено се смях като прочетох как са се притеснили новите стопани, че не се качва на втория етаж  hahaha И все пак си представям колко трудна е била раздялата с него  Sad

Anche, бебоците са жестоки!  Heart Eyes

Моля ви се хора, не подпомагайте този бизнес с животинките по зоомагазините! Кученца могат да се намерят директно от семейства. Запозната съм с един случай свързан с бигълчета, при който една жена има две женски и един мъжки и на абсолютно всяко разгонване тя прави бебета и ги продава на зоомагазините. Отглежда ги в ужасни условия, в мръсотия, вързани на двора.... Не са чистокръвни бигълчета, а са кръстоска между бигъл и бигъл-хариер. Но това никой не го споменава и от зоомагазина ги продават за бигъли.

Общи условия

Активация на акаунт