ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
жгмъци, дори купените от чужбина ги вписват в племенната книга на клуба ни, но явно е или без родословие или не са искали да дава поколение. Каквото и да е дано се намери свестен стопанин за животното..

# 556
жгмъц , и аз много паля на тази тема, мен акон ме оставиш ще направя зоо парк в нас  hahaha

# 557
Ох, като взимахме Бен и той така е подарен, много се чудих защо го дават даже попитах но жената смотолеви нещо от рода на винаги най невините го отнасят, та и не попитах по вече, даже предложих ако искат да не прекъсват контактите си с него можеше да го водим да го виждат, а те казаха не даже малко се разстроиха и поплакаха  и  това беше, но на него му трябваха 2 месеца за да свикне с нас и дома ни, сега вече е друг много спокоен, а преди беше стреснат и свит.
Дано и този чернушко намери хубав дом Praynig

# 558
  • Пловдив
Да се запиша и аз при вас-скоро попаднах на темата. Горда собственичка на мопс на 2 г. и 2 мес.-АКСЕЛ. Не съм изчела цялата тема, но ще ви чета, за да се запозная с вашите любимци. Сега ще ви запозная накратко с моя- винаги съм имала куче, но такова като него досега-не. Той е абсолютен непукист. Прави каквото и когато си поиска-знае всичко, но не го интересува дали го викаш или му казваш нещо друго-той си е наумил нещо и си го прави и само ако е на кеф да те чуе ще изпълни каквото му казваш. Wink Абсолютно независим електрон. Иначе е най-кроткото куче на света- не знае какво е да ухапе някой, каквото и да му правиш , не прави никакви бели-изобщо кротан. Може по цял ден да спи и само да става да яде- а яденето-това му е страстта!!! Grinning-въпреки това не е дебел, а е доста добре сложен. Вкъщи е като цар-вечно е набутан в някой, по земята не може да лежи или спи-все наврян в на някой ръцете....изобщо царски живот. Единствен минус са космите, които са много и навсякъде... Twisted Evil

# 559
  • София
Carrie Bradshow^ точно на мопс съм взимала урина като я вдигнах, защото е ниска и нямаше как да пъхна чашката. Метода с памука не мисля, че е подходящ. Много готини снимки, страхотна е Simple Smile
Аз с разходките в дъжда имам голям проблем, виж на госпожицата не и дреме много, много освен ако не вали силно. Много обича да е кална, но не и много мокра Simple Smile
Аз също ползвам Скалибор и не сме имали проблем.
С белите при нас имаше проблем преди да я кастрираме. Не искам да се сещам колко книги си отидоха + диван и канапе и холната маса естествено.О ида не забравя няколко саксии от които едното беше дърво - китайска роза, която ми заемаше 1/3 от хола Simple Smile Сега когато е сама стои само в коридора, а като сме си в къщи е същинско ангелче  Hug
Маша то може да няма нищо общо с породата, това че са го написали не е гаранция, а може и да не е с родословие.
rrp добре дошли с Аксел Simple Smile Космите са неизбежни, но не са и болка за умиране Simple Smile

# 560
Да, Теди, така е
rrp  Hug искаме снимки, искаме снимки!!

# 561
Carrie Bradshow Страхотна е! На първата снимка е усмихната милата, а после след баня е голям бонбон. Heart Eyes

Tedi_Ati Мерси за отговора  Hug

Тони-мама Чак ми стана тъжно, като чух, че жената плакала и т.н.  Sad
Аз никога не бих си дала кучето!!!

rrp Добре дошла!  bouquet
И моя не лежи по земята, освен ако не му е много горещо, иначе е по дивани и легла.  Wink

# 562
Tedi_Ati ,успях да взема с една спринцовка, пълен цирк  Crazy

rrp , добре дошла , давай да го видим тоя мъж убавец  Hug

Благодаря ви, момичета, да, наистина все едно се усмихва  Flutter

# 563
  • София
Абе цирк или не важното е, че сте свършили работа  Mr. Green

# 564
  • Пловдив
Tedi_Ati ,успях да взема с една спринцовка, пълен цирк  Crazy

rrp , добре дошла , давай да го видим тоя мъж убавец  :h
Ако ми обясните как да кача снимки ще го покажа с удоволствие  Simple Smile
И искам вече да го пусна на женска поне веднъж--но все не мога да му намеря. Не е кастриран и искам поне веднъж....но много са кът момичетата наоколо  Cry

# 565
rrp ,  някъде малко по-назад в темата, може би около 13-15 страница ми обясняваха на мен за снимките, погледни там, доста е подробно   bouquet

# 566
  • Пловдив
Опитах да кача снимки както е обяснено по-напред но не успях. Значи влизам в сайта който  е даден,прикачвам снимките, давам качи и след това снимките изчезват и не знам къде да ги търся и кой линк да копирам. newsm78

# 567
Копираш най-десния линк ... и после тук слагаш линка между тези двете -->   

# 568
  • Пловдив
Копираш най-десния линк ... и после тук слагаш линка между тези двете -->   
но явно първо трябва да се регистрирам в този сайт

# 569
Не  Naughty  Някой назад беше показал със снимка кое, как... от него много лесно ще се ориентираш, не мога да търся сега, защото не съм у дома

Общи условия

Активация на акаунт