Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако кучето ми скъса кръстни връзки на задния крак?
Как мога да помогна на кучето си, което ходи само на три крака?
Как да се справя с куче, което е страхливо и проявява агресия към други кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако кучето ми скъса кръстни връзки на задния крак?
Ако вашето куче е скъсало кръстни връзки, важно е да се консултирате с ветеринарен лекар. Операцията за този проблем може да бъде скъпа, но е от съществено значение да осигурите необходимото лечение. Поискайте второ мнение от друг ветеринарен лекар и сравнете цените в различни клиники. Разпитайте за консумативите и възможните разходи в следоперативния период, за да вземете информирано решение.
-
Как мога да помогна на кучето си, което ходи само на три крака?
-
Как да се справя с куче, което е страхливо и проявява агресия към други кучета?
Ако вашето куче е страхливо и проявява агресия към други кучета, от съществено значение е да работите върху неговата социализация. Постепенно запознаване с други кучета, насърчаване на положителното поведение и избягване на ситуации, които могат да предизвикат страх, могат да помогнат. Важно е да подкрепите кучето си и да избягвате ситуации, които биха могли да го стреснат.
-
Какви са рисковете при закупуване на кученце от зоомагазин в Сърбия?
-
Кога е препоръчително да се вземе кученце?
Сигурно другия месец и аз ще го купя да видя що за чудо е това.
Май беше против правилата на форума...
, ако сте ограничени във времето и нямате такова за да му обръщате вниманието което то ще иска си вземете някое друго или не си взимайте.Куче не се взима за ден или месец то се взима за 15- 18 години, толкова живеят, кучето не е играчка то е живо същество, което има нужда от внимание, храна, разходка и най вече от любов.Добре го обмислете преди да направите тази крачка.
, а всичко на мястото си. Поглеждам и виждам как се поклаща единият райбер. Как за бога е скачал до там и как го е преметнал, за да се отвори вратата, идея нямам. Влизам, а той се разположил на дивана и ми се "хили" (шпицовете имат една такава специфична муцуна все едно се смеят), а стаята, стаята нямам думи - цветята всички бяха преобърнати и "пресадени" на нови места, дивана ...да не изброявам има нещо подобно на една от снимките. Втори случай в новия апартамент. На вратите към коридора от горната страна сложихме стъкла закалени, за да му е светло през деня. Все още на спалнята нямаше сложено стъкло. Този нашия една вечер решил и прескочил вътре. В резултат спахме на земята и тримата, а на другия ден си търсихме нов матрак.