ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 737
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник!

Розе, варира първата пролет, забравих защо, но понякога е на 21, понякога - на 22.

# 196
  • гр. София
И аз такъв спомен имах, та не бях сигурна  newsm78

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Ъ, не беше ли свързано с астрономическата? Астрономическата настъпва на 21ви май, а пък официалната, календарна, на 22ри newsm78

# 198
  • София
Имам доста сериозен философски проблем.
Защо се сещаме само на 3-ти март за величието на нашата държава?

# 199
Ъ, не беше ли свързано с астрономическата? Астрономическата настъпва на 21ви май, а пък официалната, календарна, на 22ри newsm78

Точно астрономическата варира, тя е същата като календарната, мисля.

Ване, сигурно имаш предвид категорично отминалото величие? Може би затуй.

# 200
  • София
Мъ не бе! Хора, които ежедневно плюят, хейтят, обиждат на трети март стават патриоти. Как тъй?

# 201
  • гр. София
Както на Великден всички нерелигиозни се юрват на църква.

# 202
  • София
точно! същата работа.

# 203
Аз не се. Не всички.  Naughty

Ми то затова са празниците, де. Хейтиш, хейтиш, един-два-три дни в годината почиваш.  Mr. Green Извинявайте, не ми е драматично днес, весело ми е.

# 204
  • София
Ти пък драматично!
Доста добра гледна точка даваш към проблема!

# 205
Внезапно получих силна доза мозъчност, благодарение на теб. Странно, а трябваше да ми изтече и наличния.  Mr. Green

# 206
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Joy Joy Joy
Цитат
ама нищо не разбираш бе мамо! нали мартеничката се слага за здраве? и гривничките за комари ми слагаш за здраве. гривничките имат трайност една седмица, а мартеничките с по-малки, значи по-малко от една седмица.нали?

Скрит текст:
и всичкото това за да му сложа още една мартеница от тези със сърдитите пилета  Laughing че има четири, а никак не иска да пропусне някое.

ooooh! я пак за камъка, че аз за камък вчера чух. аз си знам на плодно дръвче и там си ги връзваме.

# 207
  • гр. София
Като видиш щъркел, слагаш мартеничката под камък. След известно време (но не помня колко) отиваш и вдигаш камъка. Ако отдолу има мравки, годината ще е плодородна.

# 208
  • в сърцето на един мъж...
Моите са решили, че е като видят цъфнало дърво или разлистено, време е да ги махат. Седи щерката вчера пред прозореца, гледа кестена навън и ми вика - мамооо, това дърво, виж има листа, нали? Ама виж, какви хубави листа има. Викам няма, има само голи клони. Не бе, мамо, не виждаш ли, време е да си махаме мартеничките Mr. Green

# 209
 Laughing Ми да ги маха детето, потенциално има листа на кестена, кво!

Брютру ви!

Общи условия

Активация на акаунт