ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 799
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Мерсиии! Добре, че е още малка, а не е навъртяла двеста страници.

# 316
  • София
Мерси, хора, вече е почти окей. Мяч, чул те който трябва. Все пак се поласках (и постреснах) от изненадата на сестрата, че досега не е взимала антибиотици.
Как няма да се изненада, като сега ги изписват за щяло и нещяло  Twisted Evil
Моят големият (10 г.) тази година пи за първи път, с триста зора, плю, рева, чудеса бяха, половината сигурно отиде в мивката. Малката е пила веднъж, беше на 3.

Пуц  Hug да минава и да заминава бързо  Hug

# 317
  • София
Пуц, Атти ми е взела думите от устата. Браво на всички, които не дават антибиотик за щяло и нещяло.
Да се оправя ързо Кица.

Ники, интересна ти е темата. Браво за форулировката. Извини ме, но нямам желание да философствам.

# 318
Пуци, благодаря ти тук, защото в темата съм почнала да благодаря през три поста. Много точно си изказала това, което и аз мисля.
Скрит текст:
А съм се разблагодарила едно, защото различните гледни точки са наистина интересни, друго, че дори тези, които или не са разбрали на първо четене въпросите по начина, който съм имала предвид (което е проблем не непременно на четящия), или са разбрали, но искат да кажат още нещо, дават още детайли и гледни точки. Освен това виждам, че споделят хора, които имат какво да кажат, въпреки че темата им е болезнена, и хем го оценявам, хем ми е мъчно.

Ване, мерси много! Разписването там не е задължително! Аз почти перманентно нямам желание да философствам, днес е изключение.  hahaha

# 319
Ще ми се да предложа Айрън Мейдън, но ще излезе като заяждане.  Laughing

# 320
# 321
 hahaha

Браво, Атти! Моята амбиция беше до 3 да докара без отровки, ама като трябва -- трябва, ше живея, пък и тя, видимо. Докторката е печена, не трови за зачервено гърло просто така.

Колега, и на мен ми стана мъчно, но и се възхитих на една съфорумка, ще се сетиш коя. Да не забравя да ѝ кажа, като има повод пак да пиша в темата. Интересна е, много.

# 322
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
hahaha

Колега, и на мен ми стана мъчно, но и се възхитих на една съфорумка, ще се сетиш коя. Да не забравя да ѝ кажа, като има повод пак да пиша в темата. Интересна е, много.

МГМ?

питам си от любопитство  Confused а и имаме съвпадения Confused

празнично ли ви е?

# 323
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен ми е предпразнично, ама не конкретно заради женския празник, а защото имам утре среща със съфорумки от друга тема и винаги много весело си прекарваме времето заедно.
Сега просто съвпадна 8-ми март със съботата.

Да ви се оплача, нещо съм се повредила и не ми се пие. Преди с такова удоволствие дочаквах вечерта и изпивах почти ритуално чаша вино или бира, ММ си пие чаша ракия с хубава салата, аз си замезвам с френско сирене или нещо картофено (обожавам картофени кюфтенца и всякакви запеченки с нещо картофи), обменим по някоя и друга "гениална" мисъл.... А сега въобще не ми се пие, пък и на него. Не знам от кога не сме пили...всъщност, от миналата неделя, от Заговезни. И всеки се е забил в компютъра си...Алиенация, ви казвам.

# 324
  • Mars Hotel
Кой каза Мейдън?

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 00:11 от Светлица

# 325
Лошо, Светалчо, ло-шо! Взимайте мерки.

Ха добър ден, честит празник или нечестит празник, според както предпочитате. Аз си ви обичам всякак.  Hug

Добри, да.  Confused

# 326
Пуци  Hug И ний, таквоз, те обичаме, тоест, аз, искам да кажа, но съм сигурна, че и другите.

Честит празник  Mr. Green , на който каквото празнува. Grinning

# 327
 Confused

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 01:02 от Nickkie

# 328
  • гр. София
Честит и нечестит 8 март и от мен. И честит Тодоров ден на празнуващите!

Забравих, че не сме във форум, а в информационна платформа.  Confused
Повече теми няма да пускам.

Какво е станало? Да няма вече лимит на пусканите теми?  newsm78

# 329
Няма лимит, Розе, на мен не може да ми се угоди.  Laughing

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 00:37 от Nickkie

Общи условия

Активация на акаунт