ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 31

• 45 286
  • 324
  •   1
Отговори
# 270
Наско, изобщо не досаждаш. С удоволствие чета твоите постове, пълни с факти и добре обобщена информация. Така,  bouquet че голямо БЛАГОДАРЯ!

# 271
http://www.vlastta.com/displaynews/68329

Много любопитна статия от адвокат Екимджиев, на пръв поглед няма общо с ваксините сами по себе си, но обяснява много неща.
Адв. Михаил Екимджиев е достоен за уважение професионалист. Много хубава статия.
По-прозорливите са разбрали какво е ЕС. Фразата, с която започва "Манифест на Комунистическата партия", 1848 г., продължава да е актуална и днес: "Един призрак броди из Европа - призракът на комунизма. / A spectre is Haunting Europe – the spectre of Communism." Или пък обединение на меншевиките и болшивиките. От такава бюрократщина не може да се очаква нищо добро.
Наистина привидно няма общо с ваксините, но всъщност има.  Peace

# 272
Обещаните редактирани субтитри, ги пускам. Далеч са от идеалните, но е по-добре отпреди. Имаше груби грешки, които ги поправих. Превел съм почти изцяло видеото, но въпреки всичко е изрязано. Остават 2-3 минути накрая, с които няма да се занимавам. Изтрих видеото от стария линк и го пускам наново тук. При конвертирането на субтитрите, нещо запетаите бяха изядени и сега ги няма.

https://www.youtube.com/watch?v=KxO00YODVgQ

# 273
  • Стара Загора
Наско, няма субтитри Simple Smile

# 274
Наско, няма субтитри Simple Smile

Долу в дясно на видеото търси ето този бутон. Цъка се там и тръгват.

https://support.google.com/youtube/answer/100078?hl=en

http://i57.tinypic.com/2cyk0ax.png

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 15:27 от nasko_n_55

# 275
  • Стара Загора
ОК, благодаря Simple Smile

# 276
За пореден път ще пиша по темата. Всеки път се каня да дам всичко от себе си и като се поизчерчам, да си дам малко по-дълга почивка, за да не пълня темата само с мои мнения, но ровейки из нета, непрекъснато изникват нови неща, които просто не се сдържам да споделя.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Това е първотo и може би най-същественото нещо, което намерих:
http://www.bulgaria.utre.bg/2014/06/30/239525-vaksinite_li_vredy … ta_ili_lipsata_im

Среща, продължение на предишната пресконференция по темата за ваксините, в България.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В тази връзка, ми правят впечатление няколко основни момента. Единият е, този за създаването на компенсационна програма за жертвите на ваксинациите, което в статията са нарекли с гальовното "фондове за обезпечаване на нежеланите реакции". По-назад във форума тук, бе споделено мнение, че не е редно да се копира Американския модел с компенсациите. Както и това как трябва да се балансира личното задължение за това човек да бъде ваксиниран и общественото задължение на останалите да бъдат ваксинирани. Работата е такава, че борбата с ваксинациите, в контекста на цялата абсурдност на установените норми, трябва да се води по този унизителен начин - молейки се на здравните власти и посочвайки им един милион неща, които не са наред, та дано да се стигне до някакъв напредък. Защото, ако някой се изтипоса на такава пресконференция и постави примерно само едно искане - да бъде променен режима към препоръчителен, никой няма да го удовлетвори. Заради това презентацията от пресконференцията на 11 април беше направена изключително интелигентно - спазвайки добрия тон, и посочвайки само официални източници, бяха маркирани много проблеми като например това, че системата за докладване на странични реакции не работи и родителите нямат никаква информация относно процеса на ваксинацията.

Имам чувството, че сега може би най-силния им ход, би бил да създадат този фонд, с цел да затворят окончателно устата на всички туширайки напрежението, но не и да направят режима на т.нар. имунизации препоръчителен. И така, без да се задълбочавам много, какво ми направи прави впечатление и защо си мисля, че те НЯМА да искат да направят режима на имунизациите препоръчителен. В свои интервюта те твърдят, че ще направят режима на имунизациите препоръчителен, тогава, когато имат същото имунизационно покритие, каквото и сега. С една дума - "едно си баба знае, едно си баба бае". Въртят, сучат и накрая пак ще стане тяхното, но ако всички им се дадем доброволно - тогава от тях да мине, може и режимът на имунизации да стане препоръчителен.

Друга манипулация, която ми прави впечатление от статията е примерите, които дават за това как не сме дорасли като общество, едва ли не, затова режимът на имунизациите да бъде препоръчителен. Дава ни се пример с Холандия, където 75% от хората се ваксинират срещу грип. Това обаче е доста манипулативно сравнение, тъй като всеки знае, че противогрипните ваксини нямат нищо общо с останалите ваксини. Първо - болестта, за която са предназначени да предпазват е много по-лека отколкото някои болести в задължителния имунизационен календар. Второ - дори самите те признават, че ваксината не те предпазва на 100% от грипа, защото покрива само определени щамове. Имаше едно предаване - "Еко Арена" май беше, с Атанас Гълъбов, качено някъде из нета. Там интервюираха случайни хора по улиците за ваксините. Натъкнаха се на възрастна жена, която се оказа, че е медицинска сестра и естествено застъпи тезата, че с ваксините са спасили много животи. Но в последствие каза, че не се ваксинира срещу грип, защото там си е общо взето хвърляне на боб, с други думи - нацелване (перифразирам по смисъл). Това, че едва 4% се ваксинират срещу грип, не означава, че толкова биха се ваксинирали и срещу другите болести. Те биха имали имунизационно покритие от поне 60% или дори по-високо, но държат на всяка цена да е 90%. Всеизвестно е, че дори сред проваксинаторите има много скептични към противогрипната ваксина, защото тя просто няма нищо общо с останалите. И третото нещо - бях на 99,9% сигурен, че когато са посочили Холандия, са дали умишлено за пример държавата с най-високото имунизационно покритие в Европа (за противогрипните ваксини).

Очертан е и проблемът, че в някои училища, ваксинациите се правят поголовно. В този ред на мисли, бих искал да споделя какво е моето отношение към Хепатит Б ваксината и БЦЖ ваксината в родилното отделение. Това би трябвало да е престъпление. В тази лудост, наречена ваксинация, липсва методология, а има само решения вземани от хора, които се мислят за богове. Децата, които могат да проявят алергична реакция, би следвало да се освобождават от ваксина. Как може да се знае, дали някой е алергичен или не, като му се поставя ваксина още без да е прегледан, в първите няколко часа от живота му. Не желая да ви пращам графични снимки с това какво се е случвало по света, след ваксинация на някои бебета, с Хепатит Б ваксината или БЦЖ, въпреки че съм попадал на такива, защото ще премине напълно добрия тон и не е за всеки, да гледа такива неща.

Без да навлизам твърде много в детайли търсейки най-актуалните данни, с помощта на чичо Гугъл намирам ето тази информация от напълно официален източник:  http://www.eurosurveillance.org/ViewArticle.aspx?ArticleId=20780

Това проучване очевидно има някакви ограничения и не е дадено за цялото население на държавите, а само някакви рискови групи през 3 сезона.

"Vaccination coverage among older age groups ranged from 1% (Estonia) to 82% (the Netherlands) in 2008/09 influenza season. "

За сезон 2008/2009 се казва, че покритието варира между 1% и 82%, като Холандия, които нашите здравни власти дават за пример, са шампионите тук. Ето и някаква графика за възрастното население, през всичките три сезона взети заедно и Холандия, която ни дават за пример, отново е шампион:

http://www.eurosurveillance.org/images/dynamic/EE/V19N15/MERECKIENE_fig1.jpg
Ще е интересно също така да се види, по критерия задължителност и препоръчителност на имунизации, дали сме европейска или по-скоро африканска или азиатска държава, защото точно западноевропейските държави са с препоръчителни имунизационни календари. В Германия май дори и на детска градина може да ти пуснат детето без ваксини, в други държави - не може. У нас също не може, но въпреки това родителите биват глобявани и малтретирани по всевъзможни начини от властите у нас.
Нещо друго също ми направи впечатление от миналата пресконференция за ваксините. Желанието на колективистите да слагат всичко под общ знаменател. Бе ни заявено, че хигиената в ромската махала е много лоша и "това са реалностите". Заради това всички ще се ваксинираме. Всички били пиели от една обща тръба. Аз предлагам да направим благотворителна кампания със СМС-и, да съберем пари за тръбите на братята роми и да сформираме работна група, която да им монтира тръбите, ако наистина това е непреодолимият проблем за да може режимът на ваксинациите в България, да стане препоръчителен.

Понеже те обичат да се правят на Нострадамус и всяка година, преди още грипа да е дошъл, да предричат с точност, колко стотин хиляди ще се разболеят от грип, мисля и аз да се направя на Нострадамус и да направя едно, доста по-лесно за отгатване предсказание, от тяхното. А именно - че ваксините в България ще бъдат налагани изцяло по методите на медицинския фашизъм. Те играят тази двулична игра, разяснявайки ни колко са полезни ваксините, но в същия момент ги обвързват с детските. Лекари говорят за по-голяма глоба за непоставена ваксина. Който лекар говори, че глобата за непоставена ваксина трябва да се увеличи и, говори също така, че едно дете, което е неваксинирано, трябва да бъде изолирано от обществото, защото е опасно, аз го питам така - затова ли е давал Хипократова клетва - да извършва медицински процедури против волята на пациента и да го глобява. Права, които са гарантирани в Нюрнберския акт и Европейската конвеция. Това ли е начинът, по който иска да общува с пациентите? С какво едно дете е опасно за останалите - само заради факта, че се е родило на този свят и става автоматически заразоносител ли? Това са напълно извратени понятия, ако ги извадим от контекста на това, което са ни насадили да вярваме за ваксините. Да откажеш на дете да посещава училище, заради това, че не е ваксинирано е долно и гнусно деяние. Това означава, че ти му поставяш 2 избора - или буквално го захвърляш на боклука, защото без да си вземе дипломата от училище не може да се реализира в живота или го изпращаш на инвазивна интервенция, криеща риск за здравето и живота му и след това НЕ носиш никаква отговорност за последствията. Подобни изказвания ме отвращават и ако това е моя лекар, бих го сменил веднага и не бих ходил при него, дори от това да зависи живота ми.

Четох още една статия, където надлежно описваха как се прави имунизационния календар на Република България. Ваксините идвали тук, първо ставали препоръчителни, а след това - задължителни. Страшното е, че нови ваксини влизат, а нищо не излиза от там. Едно време е имало само 5 ваксини за цял живот, сега са над 30 дози и само една инжекция - 6 валентна съдържа повече антигена, отколкото хората са получавали за цял живот.

Както ви казах, нашите много обичат да копират новостите, за манипулиране на обществото, които идват от запад. Ето пак - прословутите 10 хиляди ваксини. Реплика казана за първи път от някакъв от CDC, в онова клипче, което преведох.
http://health.bg/19150/deteto-mojze-da-ponese-10-000-imunizacii

За подобни изказвания би трябвало да се понесе съдебна отговорност. Нека някой си ги сложи в ефир и да видим до коя ще стигне. Но дори не 10 хиляди, а само 30 и няколко, колкото са всичките в имунизационния календар и да видим как ще е после. Това е чудовищна лъжа и манипулация, целяща да демонстрира някаква пълна несъстоятелност на аргументите на всички, които се притесняват за сигурността на ваксините. Едва ли не, ние може да си слагаме хиляди ваксини една след друга и нищо няма да ни стане, какво остава от една-единствена. Това твърдение е безкрайно абсурдно, защото дори по тяхна информация, сериозни усложнения от ваксина, може да се появят горе-долу 1 към 500 хиляди. Ако увеличим този шанс 10 хиляди пъти, ще стане така, че шансът някой да остане инвалид примерно, ще е 1:50. Никой не би го изпробвал върху себе си. Реално, много по-голям, защото едно е да се дават ваксини на равни интервали от време или на различни хора, друго е - наведнъж. Никой не би оцелял при такова количество ваксини.

Друго изказване - http://www.zdravedae.com/news/dr-todor-kantardzhiev-to-refuse-va … -crime.aquasource В подобни медицински сайтове, трият и коментари по темата, които не им изнасят.

Значи, да отказваме ваксини, е престъпление. Това вече е последния аргумент, на пълното отчаяние в това да се убеди обществеността, че нещо е полезно за нея. Представяйки ни за престъпници, настройват останалата част от обществото срещу неваксинираните, защото така поддържат един определен процент на хора, които им вярват. Ако всички в даден момент, откажат да се имунизират, те не биха могли да провеждат ваксинациите насила. Няма никакъв диалог и има два варианта - или такива като мен, които са скептични (меко казано) към ваксините са престъпници или терористи, или техните действия (на здравните власти), с нищо не се отличават от тези на нацистите през Втората световна война, които са извършвали нелегални медицински експерименти върху живи хора, без тяхното съгласие, и това е причината да е написан акта за защита от Нюрнберг.

Дори и да има 0,0001% шанс да бъркат, във вярата си относно ваксините, трябва да се замислят добре. Трябва да се замислят добре, дали ако обидните понятия от рода на стаден имунитет, които са дефинирали, не са верни, то това, което правят, няма да е най-голямото престъпление срещу човечеството и най-голямата манипулация в медицинската история. Дали тяхната, модифицирана, имунна система, която предоставят на обществото е по-добра от тази, която Господ е създал, също така.

Понеже аз не се мисля за Господ, ще подчертая дебело, че на никого не желая да давам съвети за здравето му и да му казвам дали да се ваксинира или не. Не мога да поема такава отговорност, но те също не поемат отговорност, ваксинирайки голям брой хора всяка година, против волята им, без да имат после каквото и да било отношение към едни евентуални последствия. Огромният проблем тук е, че няма избор. Ако този проблем не съществуваше, не бих се ровил в темата, нямаше да съм в този форум и нямаше да си позволя да Ви казвам, дали да се ваксинирате или те. И сега не си позволявам, но проблемът, пак се повтарям, е липсата на избор и това човек да взема решения сам за собственото си здраве. И понеже темата е за вредата от ваксините, аз пиша точно по нея. Кои ваксини да си слагате и дали да си ги слагате, би трябвало да е само ваше решение.

Аз съм един много, много, лош човек. Защото според нашите здравни власти такива, които пишат, създавайки недоверие към ваксините, са най-лошите възможни от всички. И понеже съм много лош, вече знаете, че никой не трябва да ме слуша мен какво говоря или да ми вярва. Но въпреки това, аз държа много, да споделя собственото си мнение, така както всеки в този форум, има право. И понеже съм много лош, затова искам да има право на избор за всички, така съм възпитан, такова ми е мисленето и затова ще завърша мнението си, подчертавам - личното си мнение, което не го налагам на никой, с още няколко лошотии за финал, на моя коментар.

Намерих нещо, което ми изглежда много сериозно. Споделям го с вас, тук на тези линкове, необработено, за който знае английски език. Не би било лошо, подобни материали да се превеждат на български език.

https://www.youtube.com/watch?v=I5b9xsGZs1E

http://thinkingmomsrevolution.com/mrc-5-wi-38-vaccines/

http://www.vacfacts.info/vaccine-production-with---human-diploid … ell---tissue.html

http://soundchoice.org/fetalfree-certification/

Интересно видео, в което все пак говори жена с медицинско образование. Доколкото разбрах от видеото, което загледах оттук-оттам, става дума за ваксините с абортирани човешки тъкани в тях. Цели серии с такива, се произвеждат. Всичко това, звучи толкова невероятно, че когато подобни слухови тръгнат из нета, звучи като пълна конспирация и ответната реакция на повечето от властите е - пълно мълчание по темата. Някои сигурно го правят нарочно, а други - не. Убеден съм, че други дори не желаят да навлязат реално в темата, а си остават само със заучените мантри. Мантри, които звучат много силно, ако им повярваш и ако не погледнеш встрани от тях. Ето, че тук обаче, това се обсъжда съвсем на сериозно на някаква пресконференция.  Звучи, толкова невероятно, че чак не може да е истина, но сякаш се убеждавам, че много от нещата, които се говорят, може и да са верни.

Тези линкове, и по-специално информацията в тях, демонстрират, по мое лично, скромно мнение, зловещата същност на този бизнес с ваксините. Всичките тези неща, трябва да се атакуват сега, докато още не е твърде късно и човечеството (бъдещите поколения) не стане загубено завинаги. Ако сега последва мълчание и няма хора, които да вадят наяве всички тези факти, свързани с ваксините, то тяхната сигурност, необходимост и "чистота" няма да бъдат поставени под съмнение никога. Тогава ще има само един увеличаващ се нeпрекъснато брой ваксинации по света и нежеланиe на фармацевтичните компании, да усъвършенстват технологията си, ако никой не ги принуждава за това.

Доколкото разбирам се говори за възможността за отказ, по морални съображения, от ваксини съдържащи абортирани тъкани, както и за връзка между феталната ДНК в тези серии ваксини и автоимунни заболявания, в последствие. Това на последния линк е сайтът на тази лекарка, който е нещо като фондация, бореща се за това, на децата да се дават ваксини "свободни" от абортирани човешки тъкани.

Ето какво се казва на сайта и:

"The Need for FetalFree™ Certification

Informed Consent and Product Content Disclosure: We are all touched by the pervasive use of aborted fetal material. Almost 92% of our children have been given vaccines made using aborted fetal cell lines, which are contaminated with aborted fetal cell DNA and a retrovirus. This has happened without our knowledge or consent! By letting people know about these tainted vaccines, by working tirelessly for informed consent and full disclosure for consumers, and by working to develop alternative vaccines, Sound Choice is championing the interests of parents, grandparents, pediatricians, pharmacists, nurses, insurers, and all who are obliged to promote vaccines. Without knowing what is put into our vaccines we cannot make choices aligned with our values; and without alternative vaccines we cannot exercise our free choice as consumers."

Или казано накратко на български език - около 92% от децата, са получили ваксина, направена от линиите с абортирани човешки тъкани. Това става без знанието или съгласието на хората! Трябва да се работи за това, да се създадат алтернативни на тези ваксини.

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 00:58 от nasko_n_55

# 277
Наско, много ми е приятно да те чета. Имаш много подреден и разбираем изказ. Не спирай да ни говориш! Обикновено нямам търпение да изчета толкова дълги постове, но с твоите е различно. Не мога да се спра докато не стигна до край.

# 278
Ето откъде е почерпено вдъхновението за тези прословути 10 хиляди ваксини. http://health.bg/19150/deteto-mojze-da-ponese-10-000-imunizacii

На долния линк:
http://www.whale.to/vaccines/offit23.html

Пол Офит от CDC е направил това проучване, което у нас така гордо се цитира.

Забележете - снимка от журнала, където е било публикувано това. Първоначално са били 100 хиляди ваксините, но после се е поправил на 10 хиляди. Само някакви си 90 хиляди ваксини разлика.

Ето и първоаприлска шега, в тази връзка:
http://therefusers.com/refusers-newsroom/dr-paul-offit-is-admitt … lth/#.U-AJSPl_uwV

# 279
Включвам се по темата с поредния ъпдейт, от информационния поток на информацията и дезинформацията.

Като за начало - забелязах нещо, относно инфо, което и преди беше споделено във форума.

http://vaksiniistinata.ovo.bg/news/eksperti_zabluzhdavat_obshhes … ina/2014-05-17-24

Третия и петия линк с проучванията са неактивни. Тъй като не е хубаво, в 21-ви век да се крие информация, защото очевидно са били свалени в последствие от сайта, ще кажа, че първо имам бекъп на тях, но изглеждал е останал на другия ми компютър вкъщи. (сега съм с лаптопа на друго място). Щом са ги свалили, може да има защо. На първо време, Ви ги предоставям, както са от Гугъл кеша.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://nt-c … t-al_BMJ-4-08.pdf

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://nt-c … et-al_BMJ4-10.pdf

За съжаление, липсват картинките, но пък текста се чете, което не е малко. После, ще ги ъплоудна някъде в нета, тъй като имам оригинала. И ще сложа забележка с едни огромни, удебелени, червени букви, че са били изтрити преди това. Въпреки че не аз съм писал статията, реших да си дръпна файлчетата за всеки случай.

Тъй като и тези линкове, скоро ще станат неактивни (пази се в кеша няколко дена само), ще ги споделя и на още едно място същите.

https://drive.google.com/file/d/0B_KGhGztMY49Y1FTYm5qNzFtSmc/edit?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/0B_KGhGztMY49VG5jU2FsWkY1THM/edit?usp=sharing

Това е относно ефективността на БЦЖ ваксината и дали си струва да се рискува здравето на децата. http://www.edna.bg/zdravoslovno/syveti/pyrvi-sme-v-evropa-po-zab … berkuloza-4633509
Най-много реимунизации с БЦЖ, а въпреки това на едно от първите места по туберкулоза в Европа. Много преди държави, които не прилагат БЦЖ ваксината изобщо.

Всяка страница, която вече не е достъпна (например вече е офлайн от 3-4 дена), можете да я видите от тук: http://www.cachedpages.com/ Въвежда се адреса на страницата в търсачката и после Ви я показва, но обичайно липсват всички или част от картинките.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ровейки в нета, човек попада на какво ли не и се замислих за още нещо. Поправете ме, в случай, че греша или съм казал някоя глупост, но ето за какво се замислих.

Доктор Молдън, от Канада, който вече не е между живите.

https://www.youtube.com/watch?v=du2O4N58zRQ

Правил е снимки "преди" и "след" ваксината. Тези тънки черти под очите, според него са знак за увреждане и това има връзка с кръвния поток към мозъка. Събрал е огромно количество такива снимки. Но другото, което е интересно, че се говори за връзка между MMR ваксината и фебрилни гърчове. Ето го пълния скрипт от видеото, на англ. ез. https://drive.google.com/file/d/0B_KGhGztMY49N2tNaDFtUFZhekU/edit?usp=sharing

Понеже съм слушал и наши специалисти, да ни разясняват как било нормално едно 3-4% от всички деца, да получават фебрилни гърчове, през живота си, ми е интересно дали това не е начин да се замаскират вредите от ваксините, след като подобни усложнения са станали по-чести.

Попадам на голямо объркване по темата. Все статии, писани след това видео. Статия, където CDC за пръв път признават подобно нещо. http://healthimpactnews.com/2013/cdc-says-seizures-can-occur-after-vaccination/

Друга статия, където се твърди, че ваксините предпазват от това нещо:  http://www.cdc.gov/vaccinesafety/concerns/febrileseizures.html

Vaccines prevent many febrile seizures.

Отново затворени кръгови логики - ваксините може да го предизвикат при дадени обстоятелствата, но иначе предпазват, защото чрез тях ще развиеш имунитет, към вирусите, които го причиняват.

http://www.cdc.gov/vaccinesafety/vaccines/mmrv/studyfeature.html

Друг линк, от страницата на CDC, където се казва, че фебрилни гърчове, могат да бъдат предизвикани от ваксината, но става дума за точно определена ваксина - морбили, рубеола, заушка и варицела.

Ето още линкове: http://therefusers.com/refusers-newsroom/medical-mystery-seizure … ost/#.U-OwZ_l_uwV

http://therefusers.com/refusers-newsroom/cdc-says-seizures-can-o … ion/#.U-OxR_l_uwU

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/07/24/co … ile-seizures.aspx

http://www.rense.com/general87/avoid.htm

Ето и един цитат, на английски език:

Zeller was one of the first to prove his case in the Federal Vaccine Court. Last July, the court ruled his son would not have experienced the seizure if it weren't for the MMR vaccine. "We have thousands of cases and we can show all vaccines are causing the exact same problem," said Dr. Andrew Moulden, a Canadian physician gathering evidence to support a class action lawsuit.
Moulden is spending the next week in South Florida interviewing families like the Zeller's.

"To stop this from going on, we have to go to the courts," Moulden said. "They won't stop doing this until we hold them fiscally responsible." Moulden has gathered more than five thousand images of children's faces taken before and after the MMR vaccine to help prove his case. The photos highlight children's eyes turning in and out as well as the corner of their mouth dropping. "These are classic signs of a stroke and clearly a direct result of vaccines," Moulden said.

Установих, че такава ваксина, я има и с листовка на български език. Не знам дали се продава и кой я ползва, защото доскоро слушах, как у нас нямало ваксина срещу варицела, заради пропуски в законодателството и т.н.

http://www.ema.europa.eu/docs/bg_BG/document_library/EPAR_-_Prod … 2/WC500044070.pdf

Като за начало - пълен комплект и от двете линии с абортирани тъкани, че и пилешки ембриони, даже.

https://drive.google.com/file/d/0B_KGhGztMY49WGpCUk1IeTk5cHc/edit?usp=sharing

Иначе, възможността за фебрилни гърчове, е надлежно описана в листовката. Просто ми попадна случайно тази ваксина, докато се ровех в нета. Но страничните реакции, описани на всяка една ваксина, са смущаващи.

Като например астма и глухота в резултат на засягане на нерв с НЕИЗВЕСТНА ЧЕСТОТА. Лично са ми казвали за дете, оглушало от ваксина.

По отношение на абортираните тъкани във ваксините, ако трябва да съм максимално честен, открих и една друга информация, която не знам колко е вярна, но поне така твърдят тези, които защитават ваксините.

Твърдят, че клетъчните култури са получени, в резултат на легални аборти, през 1960 година и от тогава, досега, не са им необходими други абортирани тъкани, за да правят ваксините и не поощряват индустрията с абортите, в тази връзка. Тоест - може от тогава досега, да поддържат тези култури непрекъснато. Но това пак казвам, е тяхната позиция. Дали е вярно, отново никой не знае.

http://www.whale.to/v/vaccines_and_their_source_cell_l.htm

Така или иначе, онази инициатива с видеото, където говори тази докторка, която Ви пратих, не е лоша. Да се изисква "Fetal Free" сертификат. Това може и да е причина за отказ по религиозни причини (нещо, което нашето законодателство все още не позволява) и тя спомена, че именно тези ваксини са една от главните причини за откази. Понеже, това е и морален въпрос, би било интересно някой да напише писмо до Българска Православна Църква и да се вземе отношение по темата.

Другото, което ми е интересно, дали всички тези, които сме срещу ваксините, има начин да се преброим. Защото ми се струва, че сме страшно много, а се прикрива за мащабите на недоволството срещу ваксините, в България. Здравните ни власти, например твърдят, че глобите, които налагат и случаите на отказ от ваксини, са единични и не са много. Аз на прима виста, само обикаляйки едно-единствено училище, веднага разбрах за поне две такива майки. Ако хората, които са срещу ваксините, не са разединени и не се оставят да ги мачкат поотделно, а изведнъж дадат някакъв отказ или по-сериозен социален натиск, би могло да има и по-голям ефект.

Макар и в малко хаотичен ред, ровейки из темата, непрекъснато се натъквам на нови и нови неща, които ме карат да се замисля по някои въпроси. Убеден съм, че нашите здравни власти много искат да вкарат ваксината срещу варицела в България и да ни представят и варицелата като страшна болест, изискваща имунизиране. Не знам дали има вече внесена такава ваксина в България, но преди нямаше. Самите те, си признаха, че са допуснали някакви законодателни пропуски, които им пречат. И понеже фирмите, които внасят ваксините, ги интересува единствено печалбата, поради липса на голям интерес, те просто не ги внасят и така и хората, които искат да си поставят ваксината - не могат (въпреки че според мен е напълно ненужна, но все пак правото на личен избор трябва да се уважава и в обратната посока). Тези фирми не ги интересува нито дали човек ще умре от ваксината, нито дали ще умре заради липсата и (ако приемем, че е много полезна). Интересува ги да получат пари.

За варицелата мога да кажа само, че наистина е заразна и съм я карал като малък. За други болести не бих посмял да коментирам, но тази съм я карал и мога да кажа, че от 30 човека клас, сигурно 20 се разболяха, всички я изкараха, но никой не помня да се е оплакал, че е имал някакви тежки последствия.

Ето какво пише в този сайт:
http://www.arsmedica.bg/zabolyavaniya/infektsii/varitsela-leshtenka

Имуногенеза: След преболедуване от варицела се създава пожизнен имунитет.

Статия със заглавие: "Лека варицела? Шанс като печалба от тотото" - http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1640908

Винаги, при подобни дебати, трябва да видим какво пишат МАС МЕДИИТЕ У НАС. Между другото прави чест, най-вече на някои телевизионни предавания, че дадоха гласност на темата, по нетенденциозен начин, канейки и двете страни. Но доста голяма част от медиите, както е и по света, пускат поръчкови статии в полза на здравните власти.

Ето какво се твърди в статията: "Българчетата все още боледуват от варицела, защото сме една от малкото страни в Европа, където не се прави ваксина срещу това заболяване по чисто административни причини, обясни доц. Мангъров. По думите му тя е трябвало да се регистрира в края на 90-те години на миналия век. Ако такава ваксина се сложи, децата няма да се разболяват, твърди експертът."

Обаче има и едно друго интересно изречение от статията: "Сред пациентите в лечебното заведение има и такива на повече от 50 г. Това се случва макар и рядко, защото почти няма как през целия си живот човек да не се е срещнал с вируса на варицелата. На стари години обаче болестта се кара по-тежко."

Това, което не се отбелязва е, че процентът на провал на ваксината, ако се въведе такава, ще е много по-голям, отколкото на пожизнения ефект като имунитет, който дава преболедуването на заболяването. Имам предвид, че нетрайния имунитет, който създава ваксината, може да попречи на хората да се разболеят като малки и да си осигурят пожизнен такъв, но в последствие да развият болестта на по-късна възраст. Много от болестите, които сега изискват реимунизации през 10 години, преди за тях се е вярвало, че ваксината осигурява доживотен имунитет. Тогава, броят на възрастните хора, които ще го карат като големи и по-тежко, ще е по-голям. А в същия момент, не се знае колко деца ще са се разболели от страничните ефекти от ваксината. Специално за варицелата се знае, че е силно заразна. Но за тетануса и дифтерията, както ще спомена по-натам, почти никой от хората, които познавам, не ходи на реимунизации.

И изобщо, никъде никой не споменава за подсилване на собствения имунитет, а само ни се рекламират ваксини. А и другото нещо, заради което съм още повече, против ваксините е това, че на практика няма ваксина срещу морбили, ваксина срещу дифтерия или срещу каквото и да било друго. Има един буламач от всякакви болести, сложени на едно място, който никой не може да каже как ще подействат на организма. Навремето е имало 5 ваксини за цял живот и всичките са били в една доза. Ако сега трябваше да се поставят по отделно, щяха да са над 30 ходения до лекаря. Но като са комбинирани, се намалява броя на убожданията. Това е най-умопомрачителния аргумент, който съм чувал, в защита на многовалентните ваксини. При положение, че заразяване с няколко болести наведнъж е нещо напълно неестествено, което не може да стане по нормален път и никой не знае как това действа на организма, и при всичките описани странични реакции след ваксина, те да дават като аргумент убождането. Иначе, просто би им се наложило да признаят, че ваксините са твърде много. И другият аргумент - по-бърза защита. Да, много е спешно да не се губи нито един ден и да сме защитени срещу всички възможни болести. Само, че ако малко дете остане увредено на тази възраст, за цял живот, от ваксината, това не го споменават.

Има случаи, когато ваксината не е най-доброто решение и някои хора трябва просто да се замислят върху това. Ако за тези, които отричат напълно ваксините, някой казва, че били крайни, то здравните власти, са в другата крайност. "Колкото повече, толкова повече", както е казал Мечо Пух. Това е тяхното мото, когато става дума за ваксините и това създава недоверие. Имунизационния календар не може да се разширява безкрайно, въпреки лафовете с хилядите ваксини, които можело да си сложим наведнъж.

Аз се съмнявам много във всичко свързано с ваксините, но дори и да приемем, че действат, то биха имали смисъл за ограничен кръг, от сериозни заболявания, а не за всичките тези, които са сега. Фанатизмът да налагат повече ваксини, предизвиква и ответна реакция.

Иронично, но заради административен пропуск, се опитват да ни плашат сега с варицелата, от която никой не го е страх, понеже от години няма ваксина и никакви апокалиптични последствия не са се случили. Скептичен съм и към тетануса и дифтерията, понеже е всеизвестен факт, че поне 1/3 от възрастното население, не ходи на реимунизации, но въпреки това няма много такива случаи. Начинът, по който се отразява всеки един отделен случай от някои медии, е напълно непропорционален на фона на огромното население и на времевия период, за който това се е случило. Скептичен съм и към Хепатит Б ваксината, защото съм от поколението, което няма поставена такава и от нищо не съм се разболял. В същия момент съм виждал снимки на това какви поражения, може да предизвика върху някои бебета.

Ако изобщо тези ваксини действат, единствената, от която има смисъл, би била тази за паралича, но там пък, има риск, самата ваксина да предизвика заболяването.

Относно стадния имунитет - попаднах на една колекция от линкове, към peer-reviewеd журнали за епидемии възникнали при 70-80 до 100% ваксинирано население и ще я споделя някъде в нета, после може и тук - в този форум.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Другото, което сега ми е интересно, е да наблюдавам, как чрез вирусите на MERS и ебола, където вероятно всичко се прави умишлено, ще се пробват да създадат световни пандемии и да вкарат и ваксини в Европа, когато бъдат създадени такива. Поне това е целта, мисля, но засега алтернативни медиите, до известна степен удържат нещата и те чакат подходящия момент за това. Ако бъде направена експериментална ваксина, ще бъде тествана първо в Африка, както винаги. Другата цел е глобален контрол и страх - карантини по летищата, ограничаване правата на гражданите и т.н. Лекарствата и ваксините, се тестват най-напред в Африка, още нелицензирани, по особено нехуманен начин, предизвиквайки големи трагедии. Чрез Гугъл, можете да намерите за случая с ваксината MenAfriVac в република Чад, както и за това, какво е причинила оралната полио ваксина в Уганда.
И за финал се сетих още нещо интересно, което винаги съм си го мислел, но сега намерих потвърждение. Защо чак сега започна да се шуми по въпроса с ваксините? Както казва д-р Александър Коток, в своята книга - "Ваксините: Въпроси и отговори за мислещи родители", това се дължи основно на популярността на интернет. Родителите разбират, че страничните реакции може съвсем да не са едно на един милион, както ги уверяват здравните власти, както и факта, че ако някой ваксиниран се разболее срещу същото нещо, за което уж е предпазен от ваксината, това не означава, че заболяването ще протече "по-леко". Просто с интернет светът стана едно голямо село. Да, трябва да се отсява много информацията, но страшно много неща излизат наяве.

Последна редакция: пт, 08 авг 2014, 13:43 от nasko_n_55

# 280
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
вчера гледах едно предаване за редки заболявания и трудното им диагностициране и разбрах, че има постполио.
деца, които през 50-60-те години са били болни от полио могат след 30-35-4ог. да получат т.нар. постполио...

та споделиха, че в днешно време лекарите въобще не могат да разпознаят полиото или постполиото, като гледам лечение също няма  Rolling Eyes
само ваксината предлагат. т.е. имат интерес само ваксината да продават.

# 281
Здравейте извинявайте, че така нахълтвам, но не знам какво да правя преди няколко часа се ободох на нещо в джапанката си не видях точно какво, ободеното място е на ходилото точно под пръстите, потече малко кръв като от игла, но аз веднага промих раничката с кислородна вода, сега обаче усещам няккаво боцкане около мястото,последнта имунизация не ми е правена защото получих алергии (не от ваксини) и в момента ме е страх да си правя имунизация за тетанус защото и лекарите не знаят как ще реагира организма ми преди време пак бях изправена пред същата дилема след едно охлузване, но  не ми биха тап защото не беше сериозно сега обаче си беше прободено местото и съм доста притеснена , а не знам и от какво , най вериятно или стъкълце или някакво камъче ,но знам ли, другото, което ме притеснява е, че е на ходилото(а това са меки тъкани или бъркам простете, но не съм много много наясно newsm78), гледала съм клипчета четох и тук ,но не зам какво да правя,раничката е много малка като от игла но дали не е било дълбоко това няма как да го преценя .Нормално ли е да има бодежи около раничката която вече едва се забелязва , а и аз веднага промих с кислородна вода?Много се притеснявам Sad Praynig моля за съвет

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 13:47 от belladonna86

# 282
  • гр.София
Здравей belladonna86! Виждам, че доста си се притеснила от случилото се и макар тук да не се обсъжда точно това, мисля че нямаш повод за големи притеснения.
Аз също съм имала подобни убождания и наистина мястото боцка известно време 2-3 дни и после минава. Също може да е останало парченце от това, на което си стъпила (стъкалце или някакво трънче). Огледай хубаво мястото.
Според мен е достатъчно, че си промила с кислородна вода. Тетанус знам, че е възможно да се хване при убождания на ръждиви пирони, железа, ламарини и т.н. Все пак ако болката продължи дълго или мястото се зачерви и боли повече се посъветвай с лекар.
Това е според мен, но ако има някой с медицинско образование нека даде по-компетентно мнение.

# 283
Мерси Тиа Мария за бързия отговор  Hug  bouquet аз пак огледах мястото и сега дори вече не се забелязва, доста бързо се  е затворило, не  е подуто, не е зачервено, няма и остатък от нищо ,температура нямам, но продължава да ме боде поскоро ми се струва да съм засегнала някакъв нерв поне такава ми се струва болката newsm78.Искам да попита защото видях че тук има доста хора които разбират отностно тетанус , зная че се бие тап при дълбоки рани , малко тъп въпрос, но как се рабира една рана че  е дълбока някъде четох, че трябва да е поне един пръст ?И другия ми въпрос е въпросния тап може ли да предизвика алергична реакция все пак не е ваксина, но как се процедира в случай, че алергичен човек се нарани не дай Боже по дълбоко?

# 284
Здравейте извинявайте, че така нахълтвам, но не знам какво да правя преди няколко часа се ободох на нещо в джапанката си не видях точно какво, ободеното място е на ходилото точно под пръстите, потече малко кръв като от игла, но аз веднага промих раничката с кислородна вода, сега обаче усещам няккаво боцкане около мястото,последнта имунизация не ми е правена защото получих алергии (не от ваксини) и в момента ме е страх да си правя имунизация за тетанус защото и лекарите не знаят как ще реагира организма ми преди време пак бях изправена пред същата дилема след едно охлузване, но  не ми биха тап защото не беше сериозно сега обаче си беше прободено местото и съм доста притеснена , а не знам и от какво , най вериятно или стъкълце или някакво камъче ,но знам ли, другото, което ме притеснява е, че е на ходилото(а това са меки тъкани или бъркам простете, но не съм много много наясно newsm78), гледала съм клипчета четох и тук ,но не зам какво да правя,раничката е много малка като от игла но дали не е било дълбоко това няма как да го преценя .Нормално ли е да има бодежи около раничката която вече едва се забелязва , а и аз веднага промих с кислородна вода?Много се притеснявам Sad Praynig моля за съвет

Нещо интересно, ще споделя в отговор на този коментар, въпреки че се отделяме малко от темата.  Първото нещо - http://apteka.framar.bg/19001395/%D1%82%D0%B0%D0%BF-%D0%B0%D0%BC … -5-%D0%BC%D0%BB-1  Това ТАП си излиза, че е ваксина.

Използвам един уред, който се нарича запер и видях, че софтуеъра към него, поддържа какви ли не болести, включително и тетанус (това не съм го пробвал). Биорезонансна терапия се нарича. Ползвали сме го за болки в костите, болки в сърцето, ниско кръвно (даде веднага резултат, след премерването се бяха раздалечили границите). Но най-бруталния случай беше, когато майка ми я ухапа някакъв паяк. След преглед в Гугъл на снимки с паяци, беше убедена, че е точно този - https://www.google.bg/search?q=black+widow+spider&newwindow= … =1920&bih=979 Един оказа се, много отровен паяк, който го има и в България. На въпросния софтуеър имаше и програма за ухапване от точно такъв паяк. Близо час се чудехме какво да правим, започна да я тресе и да се завива с одеяла, да и се спи и не беше много адекватна. Мястото се беше подуло. Точно симптомите като при отравяне. Иначе, въпросното боцкане, го имаше и при нея. И между впрочем съм убеден, че ако бяхме отишли на лекар, щяха да и бият тетанус.

Сетих се, че на запера може да има такава програма, намерих я, и и я пуснах, след което още на втората минута ми каза, че я е отпуснало сърцето и крака. Явно от отровата е почнало да я стяга. Пуснах и два пъти поред програмата и се оправи.

На никого не искам да правя реклама, даже може да прозвучи малко егоистично, но гледам да не ги споделям много тези неща, да не почнат после да им обявят война и да ги забраняват, ако повече хора ги научат и видят, че помагат. Естествено, не е 100% панацея за всичко, за някои болести вероятно има доста по-ниска ефективност, отколкото за други. Лично имам намерение, да го пробвам върху себе си за доста неща и да видя какъв ще е резултата.

Не съм експерт, но доколкото знам, най-общото казано теорията тук е, че всички болести се причиняват от бактерии и всяка една болест може да бъде унищожена, когато се вкара слаб ток в тялото, с определена честота, която да влезе в резонанс с честотата на болестотворните бактерии.

Моят запер е същият като този, от линка - първата картинка, най-отгоре - http://zaper-pc.alle.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1% … 0%B5%D1%80%D0%B8/

Софтуеърът, който се полза е Frex 16. Оттук може да изтеглите безплатната версия - http://www.frex.com.au/about.html Не мога да намеря никъде crack за нея, някои хора имат такъв crack, но мисля, че умишлено го пазят и не искат да го споделят в нета.

Всъщност, това устройство се свързва към компютъра, чрез аудио жака и софтуеърът е този, който подава сигнал към него. Самото устройство има някакви базови програми (ако се ползва без компютъра), но в софтуеъра има стотици болести, подредени по азбучен ред.

Единствения недостатък на безплатната версия на програмата е следния - умишлено е направена да прекъсва през определено време и да трябва да се подновява ръчно от някой. Примерно има някаква програма с 12 честоти, по 5 минути всяка. Те си следват една след друга, но за това време ще прекъсне поне 10 пъти. Умишлено е направено така, с цел да се стимулират хората, да ползват платената версия, но иначе това с нищо не пречи на лечението.

Пише, че програмата може да се полза и без уред - акустична терапия, но това не ми изглежда много сериозно.

https://www.youtube.com/watch?v=Gkl5omXwVYc

Когато се пусне без уред, става ето това - честотите излизат под формата на звук от колонките. Долу човекът, качил видеото твърди, че да се ползва уреда по този начин - през аудио жака, е пълна безсмислица, но според мен дава някакъв ефект. Всичките тези уреди са може би някакво подобие на оригинала на д-р Райф.

Някои купуват дори специални усилватели за целта, ако ще се полза акустично, но както казах - не ми изглежда сериозно. Пробвал съм го върху себе си, само чрез слаб ток в тялото, с металните пластини.

Това вече е много сложна физика и не разбирам достатъчно. Само знам, че когато се полза през аудио жака на компютъра, наистина има някакви ограничения. Някои от най-високите честоти не може да ги изведе изобщо, но това става в много редки случаи. Почти всичко, за което съм го ползвал - тръгва. Темата за всички плюсове и минуси, на различните уреди, се дискутира надълго и нашироко и има изписани десетки страници по форуми, на които съм попадал от хора, които разбират повече от мен, включително такива, които имат техническите умения сами да си сглобят уреда.

Ето тук например, намерих друг уред - който поддържа пълния честотен диапазон.

http://zappers.hit.bg/

Но ми се струва страшно скъп, освен това не може да работи със софтуеър, а за да се вкара нова честота за някаква програма за лечение, изисква препрограмиране, което трябва да се направи от човек, който разбира или пък да се доплати 10 лв. за услугата, което не ми харесва като идея.

Заперът, който поддържа употребата на софтуеър - Frex16, ми се струва най-практичен за домашни условия.

Иначе този сайт е брутален - www.whale.to Въпреки че изглежда малко конспиративен, може да се открият интересни неща, не само по темата за ваксините, но и за здравословен начин на живот. На някои от страниците дава грешка - "Request timeout", но после с упорито помпане на бутона за презареждане, всичко тръгва и работи.

Относно уреда и програмката, ако случайно някой ги има или пък мисли да ги закупи, може да дам инструкции как се борави с тях, ако го интересува.

P.S. Скептичността ми към някои аспекти на съвременната медицина, датира много отдавна. Имам вкъщи една много интересна аудиограма, която показва 90% загуба на слуха, когато бях на 12 години. Имах насрочен час за някаква оперативна процедура - парацентеза, ако не се лъжа, по спомен. Час, на който не отидох, защото преди това се излекувах по друг начин. Ако някой не ми вярва, мога да пусна аудиограмата във форума.

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 01:41 от nasko_n_55

Общи условия

Активация на акаунт