Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 346
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Аз си продължавам с Recovery Week.
Днес обаче реших след тренировката да направя и един час каланетика. Уникаааааално се чувствам сега. Смятам да я правя по 3-4 пъти в седмицата, защото и без друго стречинга на Инсенити е много, много кратък, даже ме е яд защо не се сетих още първия месец  ooooh!

# 661
  • Пловдив
Fantasy, би ли споделила по кое видео правиш каланетиката?
Аз цяла седмица си правя програмата на Руми за начинаещи. Добре ме раздвижва и започнах леко да задобрявам.

# 662
Linkata каланетиката е на Калан Пинкни, ето ти линк http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3951270
Ако нямаш регистрация в сайта, на първа страница има дадени потребителско име и парола   Simple Smile

# 663
Отчет с 25мин горна част + 5мин Румитка за горна част  Crazy

# 664
Днес силова - Michelle Dozois PeakFit Challenge D.03 Pure Strength 2, 52мин.
Доволна съм, добре се раздадох  Mr. Green

# 665
Вики, ако не можеш да издържиш на Лизиното темпо от ден 15, прави почивки, намаляй килограми, модифицирай кардиото. Защото се оказа, че и ден 23 е много сходен на ден 15 - пак има същата разбиваща структура, но упражненията са различни. Един час е “само“. Но го преборих и следващите дни ще са по-кратки тренировките, да видим дали и не толкова интензивни.

# 666
  • Stavanger,Norway/ Varna
TDI, Danito:) , тренировката за която споделих - Cathe Friedrich's Cross Fire я изтеглих ето от тук, заповядайте - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4137208
Лично на мен ми е една от любимите в дни, когато имам сила и време да се натренирам добре  Grinning
Също така силно я препоръчвам на Бобченка, сигурна съм че много ще и допадне  Hug
Свалих я, ще с пробва  Peace

Отчитам със загрявка от 1000 скока с въже в протокол 100/100 средно/ бързо темпо
После 5 рунда от това

Добавих и 20 скачащи напада към компилацията, а джъмпинг джакс правих 100, 50 малко ми се видяха  Rolling Eyes
Довърших с 1000 скока като в загрявката.
Добре се раздвижих, тренировката от снимката, още повече в повече рундове си я бива  Peace

# 667
Бобченка, за твоето ниво какви са тези 5 рунда... излагаш се  Laughing Харесах си я, запаметявам и утре може да я метна  Heart Eyes

# 668
  • Пловдив
Linkata каланетиката е на Калан Пинкни, ето ти линк http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3951270
Ако нямаш регистрация в сайта, на първа страница има дадени потребителско име и парола   Simple Smile
Благодаря ти много!

# 669
  • Пловдив
Записах си и аз тренировката на Билянка и тази на Бобченка. Определено ще се пробват  Hug.
Искам да се стопли вече, за да излезна на терасата да си тренирам без да мисля дали тропам. Постоянно модифицирам упражненията и определено не ме натоварват така както искам  Sad.
Единственото ми свободно време е сутрин до към 7.

# 670
Айа аз и почивки правих и модифицирах, но много ми дойде. Вчера вторник вече се сринах физически и реших да не правя нищо Confused. Толкова ми взе силиците Ден 15 в неделя. Днес се чувствам възстановена и ще продължа с Ден 18. А тези дивашките тренировки ще си ги глася или въртя за почивните дни Tired. Абсурд ще е да се справя през делничните дни след 18:00ч. с тях, а да се кривуцам накъде да е не ми се ще нещо.

А иначе браво на теб, младото си е младо Peace.

# 671
  • София
Ейй, ти пък старата    Laughing

# 672
Бобченка, жива да си  Hug Точно навреме ми дойде този Гладиатор  Party Тук смениха времето и сега ходя по-рано в залата и все се чудя откъде да я почна преди клас. И аз не се разделям с въженцето  Heart Eyes. Запазих тренировката, утре принтирам листчето, слагам в джоба и това ще ми е загрявката  Peace Все любими движения събрани. Благодаря ти още веднъж   bouquet

Игги още не съм пробвала госпожа Фрайтаг  Blush, но петък идва и този път обещавам да и го посветя   Grinning

Вики стегни се  Laughing

# 673

И какво, ако си трето ниво ти се събира около час и половина почивка между сериите Simple Smile От тъмно до тъмно бичиш кардио...

# 674
Лидси, 20 мин.  Peace А първите няколко кръга не мисля, че ще имаш нужда от 2 мин почивка. По-напред може, но едва ли ще са 2 мин също. По-скоро 30сек-1мин.

Общи условия

Активация на акаунт