Тренировки в домашни условия: Тема 44

• 39 386
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
TDI .....същия съм..ако трябва отново ще тръгне "Как тренирах"..както и още поне 10 мои теми..но не виждам смисъл..тук се справяте много добре  Hug Hug Hug Нали се сещаш за поговорката..японска май беше...Не давай на човек риба за да го нахрани,а го научи как да си я лови Wink Е..аз доста години прекарах тук..все един от сто,се е научил покрай мен,как се лови риба Laughing
И с голяма радост констатирам..че темата ви се чете и хората публикуват в нея  Peace Това е важно Grinning Браво и успехи в тренировките Hug Hug Hug

# 646
  • Stavanger,Norway/ Varna
Не мисля, че е до храната. Ленено семе ям всяка сутрин, храня се като преди, вода пия много. Просто, докато преди бях редовна всяка сутрин, сега имам чувството, че от цялото бягане през деня и липсата на време, немога да се отпусна, а организма ми не е свикнал вечер да ги прави тези работи и цялото нещо ми носи дискомфорт. В дни, когато не съм на работа проблема го няма  Rolling Eyes. Май, трябва да спечеля от тотото и да не работя  Crazy

# 647
Вземи си пълния вариант на Витамин-Б...като добавка!Както цинк и магнезий....и няма да имаш проблем  Wink

# 648
Разбирам те Бобченка  Hug Първо за това си помислих, затова и първия съвет беше много силно еспресо с много вода. Аз ставам много рано, но заради същото ставам вече с 15мин по-рано правя си кафето и изпивам поне чаша, две вода. Толкова рано не мога да ям, но пък това при мен подейства и организма ми си изгради сам режим.

Поци може и да има право. Ти спортуваш много усилено + стреса и може и да изпитваш недостиг на витамини.

За тотото и аз ще се наредя  Mr. Green Ще разпределим джакпота в темата и си правим общ домашен фитнес  Laughing Ще каним треньори и треньорки на гастроли  hahaha Joy

# 649
Не мисля, че е до храната. Ленено семе ям всяка сутрин, храня се като преди, вода пия много. Просто, докато преди бях редовна всяка сутрин, сега имам чувството, че от цялото бягане през деня и липсата на време, немога да се отпусна, а организма ми не е свикнал вечер да ги прави тези работи и цялото нещо ми носи дискомфорт. В дни, когато не съм на работа проблема го няма  Rolling Eyes. Май, трябва да спечеля от тотото и да не работя  Crazy
A овесени ядки с мед?
Или киви? Круши, на гладно - топла вода с мед и лимон или само с лимон. Друго- зелен чай на гладно. Все нещо трябва да подейства.  Thinking
При мен е кафето сутрин с мляко. Но и от зеления чай Peace

Отчет- 25 мин. от Next Challenge  на Синди и 4 км  ходене.

# 650
отчитам HIIT 20  Simple Smile

# 651
  • Stavanger,Norway/ Varna
Благодаря. Ще пробвам с един курс витамини, да видим.

# 652
  • в света на неограничените измерения
Бобче, когато усетя дискомфорт като твоя и нямам време от предната вечер взимам от това. Действа страхотно. И това е добро за тази цел, имам го и него но все още не съм го пробвала.  Peace

За отчета -  YogaX от P90X3 и после 3х30 суинг с пудовката.

# 653
  • София
Момичета, колко време преди тренировка е най-добре да се взема течният Л карнитин?
От днес го включвам и него малко, да видим. Досега не съм ползвала течен, само на капсули и не съм наясно с него  Embarassed

# 654
Момичета, колко време преди тренировка е най-добре да се взема течният Л карнитин?
От днес го включвам и него малко, да видим. Досега не съм ползвала течен, само на капсули и не съм наясно с него  Embarassed

На опаковката трябва да има препоръка.
Аз го взимам 30-40 мин. преди да вляза в залата - тръгвам от вкъщи, пия си добавките и докато стигна времето минава. После правя 10 мин. кардио, за да разгрея ставите и да вдигна пулса.

Л-карнитин може да се взима сутрин на гладно, както и вечер преди лягане. Идеята е, обаче д не се яде в следващите няколко часа.

Успех!

# 655
  • София
Благодаря Смоуки   Heart Eyes
Да, на опаковката пише, но тънкостите не ги пише  Wink а аз точно от тях се интересувам. Пише стандартното - сутрин и вечер.
А това за неяденето не го знаех, например.
Аз така или иначе не ям след тренировка, защото не ми се яде, изчаквам да огладнея и тогава ям, но като теория ми беше ново. Благодаря, че сподели   bouquet

# 656
Благодаря Смоуки   Heart Eyes
Да, на опаковката пише, но тънкостите не ги пише  Wink а аз точно от тях се интересувам. Пише стандартното - сутрин и вечер.
А това за неяденето не го знаех, например.
Аз така или иначе не ям след тренировка, защото не ми се яде, изчаквам да огладнея и тогава ям, но като теория ми беше ново. Благодаря, че сподели   bouquet

Не, не, след тренировка няма да го пиеш, а преди нея. Иначе в нетренировъчни дни сутрин/вечер също може. Но да знаеш, че тялото бързо привиква към карнитина и общо взето след 3 седмици е добре да направиш една почивка.
Аз затова го взимам само преди физическо натоварване и много рядко сутрин на гладно или вечер преди сън  Peace
Взимала съм го и преди голямо чистене вкъщи, щото то си е тренировка направо.

Карнитините и бърнърите са катализатори. Сами по себе си те не инициират процес на горене, но при наличен такъв, го подпомагат. Карнитинът е като автобусче, което превозва мазнините до митохондриите, където те се ползват като енергия. Оф, много смотано го обясних, но горе-долу това е логиката.
След тренировка аз взимам ВСАА - верижно разклонени аминокиселини, които пазят мускулите и намаляват/предотвратяват тежка мускулна треска. С тях не можеш да предозираш никога, защото реално се съдържат в храните и са чисто и просто добавка.

# 657
TDI, Danito:) , тренировката за която споделих - Cathe Friedrich's Cross Fire я изтеглих ето от тук, заповядайте - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4137208
Лично на мен ми е една от любимите в дни, когато имам сила и време да се натренирам добре  Grinning
Също така силно я препоръчвам на Бобченка, сигурна съм че много ще и допадне  Hug

# 658
  • София
Любо Иванов имаше страхотна статия за карнитина, но нещо не мога да я намеря.
Благодаря Смоуки отново. Общо взето досега, когато съм взимала Л карнитин на капсули, съм го взимала около час и половина - два преди тренировката. Ефект честно казано не съм забелязала, при мен мазнините намаляват наистина безобразно трудно, защото съм стигнала до онези мазнини, които си имам откакто се помня. А те ниво, което трудно се преодолява.
За първи път ще експериментирам с течен карнитин, да видим дали ще има по-голям ефект от капсулования, макар че отзивите за този, който взех (на Нау) не са особено добри.
Абе ще си го пия 1 месец, пък каквото стане.

Отчитам Лоуър фокус. Днес няма абсолютно никакво желание за тренировка, снощи жестоко преядох и още ми е тежко  Embarassed

# 659
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Билянка, много ти благодаря! Аз си свалям тук и си къткам някакви тренировки за когато задобрея  Mr. Green   А табата обожавам- имах един период, в който започвах всеки ден с табата - сутрин по тъмно  Party

Пуци, баш ми е драго в такъв случай!  Hug  Знаех си аз, че си ми познат  Peace

Бобченка, аз също мога да ти препоръчам магнезии, при мен от него се получава силно слабителен ефект, а аз по принцип го уважавам магнезия - идеален е при крампи, МТ, без да те кара да се чувстваш в безтегловност като някой мускулен релаксант  Rolling Eyes Оказа се, че АБ, който пи действа по този начин...направо ужасно  Sad

И да отчета за днес дупе за милиони понеже тренирам в на малкия стаята, а до там интернета никакъв го няма (рутера ни е слаб) само чета упражненията и действам по спомен от мин. седмица, но съм забравила, а и никъде не видях колко кръга трябва да правя, затова реших да са 4 и завърших със 100 скока на въже. Мисля, че добре ми се получи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт