Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 346
  • 363
  •   1
Отговори
# 180
Виктория, добре доШла при нас. Не се притеснявай, че не е станалао от първия път. Има време. Спокойствие и любов му е цаката Wink

Такааа, да дърпам ли чертата zа днес или Ще имаме оЩе иzненади newsm78
Какви сте такива потайни newsm78  #2gunfire Та zа протокола= станаха 6 потайнички, влюбени и бременни Crazy.  Направо ме хваЩа Шубето да повторя zаканата ми от темата zа Хера и Кукуто Confused Кой zнае колко Ще наискочат ooooh! Да сте zдрави момичата и да гуШкате скоро бебоците Hug

# 181
Даре, ми вземи и мене ма предчувствай вътрешно, де Mr. Green

Виктория, добре дошла! Моля те, пиши на кирилица!

# 182
  • Някъде там...
Тедсан вярно цели 6 станаха Simple Smile Дано по-често да има такива дни като днешния. Както е тръгнало ще се обезлюди форума  Joy
Хайдееее ако има и други признавайте си веднагически  Hug

Виктория
добре дошла и да не се задържаш много Wink

Дара
и мене, и мене  Laughing

# 183
Да бе tedsan,
А аз се отчаях, че никой от форума не забременява. Имам пред вид от по-старите потребители, мислех си край-безнадеждни сме.
А то какво се оказа. Grinning

Ами май трябва да ми дойде музата, но съм сигурно, че скоро ще стане работата, Сънчи и Жабче. И този път ако имам предчувствие за някого директно ще му го тръсна. Wink

Хера обеща, че това ще е годината на форумските бебоци и си повлича крака.

Последна редакция: чт, 16 фев 2006, 22:13 от Дара

# 184
Как така"безнадаждни" бе Даре!  LaughingТи го каз- това си е Бейби бум PartyТази година е годината на този форум! Казах ви!
Аз обаче съм голяма блейка:ooooh:Уж ета,уж гледам,а съм пропуснала брменлийките BlushСамо Хера видях.Останалите - да ме извинят( то вече ми стана диагноза Embarassed).Искам да ви поздравя с едно голямо ЧЕСТИТО   bouquetЖелая ви само хубави емоции,леко бременеене и много щастие през идните вълнуващи месеци HugПрегръщам ви силно!И ....много ви обичам!Наистина! А останалите-не се ослушвайте ,а следвайте примера и бързо наваксвайте!Ей- днес сте ми най-хубавото в деня! Heart Eyes

# 185
  • София
ЧЕСТИТО IRINII!!! Лека бременост ти желая love001

# 186
  • Варна
Да бе tedsan,
А аз се отчаях, че никой от форума не забременява. Имам пред вид от по-старите потребители, мислех си край-безнадеждни сме.
А то какво се оказа. Grinning

Ами май трябва да ми дойде музата, но съм сигурно, че скоро ще стане работата, Сънчи и Жабче. И този път ако имам предчувствие за някого директно ще му го тръсна. Wink
Хера обеща, че това ще е годината на форумските бебоци и си повлича крака.

Ама разрешавам ти да бъдеш мнооого директана, и с мен,  Mr. Green, м/у другото до какъв извод стигна с тестовете за ову?

# 187
Миленка, правих всеки ден и се оказва, че докато съм в М. се мотае нещо като черта. Според мен става оплождане, но после ми идва и докато се оправят хормоните я има бледичка и нещастна. От 4 до 6 ден няма нищо, после се появяват бледи. Истинската черта я видях днес -- по-тъмна от контролната, появи се веднага.
Изобщо мина година, докато се науча да правя тестовете за ову като хората, добре, че си усещам овулацията.

# 188
  • Стара Загора
Даре пиеш ли някакъв прогестерон...щом мислиш, че става оплождане а не се задържа.

# 189
Да пия `Утрогестан`/не всеки месец, а когато съм на кеф, защото ми разбърква хормоните и ставам нервна като го спра/`,  но трябва да ти кажа Херич, че днес се убедих, че всичко става, когато е писано. Е, разбира се, ако няма нещо много сериозно, като пречка.

Иначе, съм почти сигурна, че става оплождане, даже и бледи чертички имам на 13-14 ден от ову/не винаги, но често/ и после ми идва с пълна пара. Нещо матката ми не ще да приема зародиш, щото сигурно не се е появил читавият. Mr. Green

# 190
  • Варна
Даре пиеш ли някакъв прогестерон...щом мислиш, че става оплождане а не се задържа.
Ко нямаш ко да прайш, що не са вяснеш в чата, заформили сме си една скромна групичка, да те кръстосаме малко  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
Честито на всички бременлийки!  smile3525

Мълчаливки... сега за наказание бързо се разписвайте в "Първи признаци" Simple Smile. И непременно пишете от кой ден сте започнали тестовете, кога са били първите положителни и кога наблягахте на маврудеца - преди или след бебеправенето  Mr. Green

Ех, момичета, изпълнихте ми душата... Бях се зарекла, че ако стане веднага бебока при Леа отивам и аз. Сега... мисля си да поизчакам с инсето няколко месеца, и без това ще са напрегнати и стресови.

Желая ви ден, изпълнен с аромата на кафе и мечти!

# 192
Здравейте, момичета. Добро утро. Желая на всички усмивки и добро настроение днес. Аз почти не съм спала. Имахме какво да си кажем със скъпия. Запланувахме сватба през юли месец. Wink Кръстница ще ми е най-добрата приятелка. Снощи официално я поканихме за кръстница, а кръстник ще бъде нейния съпруг. Много съм щастлива Simple Smile  Hug Харесвам ви всичките. Такива мили същества не съм срещала другаде.   bouquet

# 193
  • Някъде там...
Муцка ти не спиш ли бе джанъм  Laughing .
Честит ви петък момичета!    bouquet
Радвам се че доживях до петъка тази седмица, толкова работа имам че не мога да спя спокойно даже... а какви кошмари сънувах тази нощ  #Crazy

# 194
Честито и на ИринииbouquetПу-пу, хаиде дано всяка седмица да има по толкова нови бременлийки.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт