Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 342
  • 363
  •   1
Отговори
# 195
Лелее - страхотни новини! Ей така най-обичам да ми почне деня.
Весе - ти ще излезеш пророк - не останахме тука!
Честито момичета, искрено се радвам за вас Simple Smile Мисля да ползвам метода с каноколит за палците, че за толкоз народ... Херка и Ирини искам лично да поздравя, щото от най-дълго се "познаваме"

Айде другия месец да се стягат Дара, Леа (щото не иска скорпион), аз(щото съм скорпион и ми се пада по право), една от модераторките по избор (че не различавам добре на бобените зърна), Лали, Милена и един от чужденеция по желание. Да видим сега дали пък аз ще позная Simple Smile

# 196
Ланфеър, добави в списъка и Теди Wink

# 197
Добро утро Grinning

Голям съм zаплес zна4и.. SickПропуснала съм на иринито да и 4еститя.4естито,мила. Blush
В4ера ве4ерта като про4етох теzи многобройни хубави новини zа двете 4ерти4ки на вси4ки ви и така се zарадвах,4е и мене не ме хвана сън.. WinkДори ме иЗку6ихте моми4ета да стана преЗ но6а да си направя и аЗ едно тест4е..Рекох си,днес трябва да е 6астлив ден.Да ама не.Не zа всеки 6астлив..Та на мене ми покаЗа една 4ерти4ка само.Но да ви кажа не съм тъжна.. NaughtyВие ме иЗпълнихте с радост о6е в4ера и имам страхотно настроение.  bouquet
Приятен ден и приятен уикенд на вси4ки.
А на небременните като мене,другия път 6е сме ние,моми4ета..Няма да опускаме фронта. baby_neutral Joy

# 198
Леле тя каква стана, колко са бременните бе хора, изгубих им бройката  Simple Smile
Вече бях започнала да се отчайвам. Подвизавам се във форума от няколко седмици, ни една не се похвали за това време. Първоначално си мислех, че забременяването е най-лесното нещо за една жена....четох,четох и единственото, за което четях бяха отрицателни тестове и рзочарование. Вчерашния ден ме изпълни с оптимизъм!

Честито отново на всички бременни, радвайте се на леки и безпроблемни 9 месеца. Пазете се и бъдете красиви мачета с красиви бебчета!!!

Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 09:43 от shrew

# 199
Муцка, айде честито и за предстоящата сватба!  bouquet

Весе, вече ми харесваш как разсъждаваш Peace

Честит ви петък, момичета!

Аз пък да ви кажа вчера как успях да направя деня на моя мъж щастлив и да му скофтя вечерта Confused Пуснах на Куки в чата линк към един положителен тест (от онези дето ги сложиш във Важно! Прочети преди да попиташ) и първо шашнах нея Laughing, обаче после вместо линк към един сайт съм пуснала на мъжо по кю-то същия тоя линк с положителния тест ooooh! Връща се той милия вечерта някакъв странно щастлив и ми вика "какви бяха онез чертички?" Flutter И аз седя и се  #Crazy newsm78 и като зацепихххх ooooh! ужис! Обясних му, че по погрешка съм му го пуснала, а той така се зарадвал! Крещял от кеф във офиса, показвал теста на колежките си... щастлив бил... до вечерта, докато не се разбра каква е историята... Та така, внимавайте какво пращате Confused

# 200
аз се сещам, че миналата година по това  време излязохме оттук доста бременни - Гея, Никси, рони, ме4ето, аз и т.н. Ей на как се повтраят нещата - малки везни и скорпиончета ще мътите Simple Smile

# 201
  • Варна
Добрютро!

Ама как се радвам за всички, ей  Party
Опуста ни форумчетоооо, опустя  Mr. Green
Аз още не съм се отказала да се махам, щото още няма лелка, ама пустият корем все ме боли  Thinking затова ме съмнява, че пак ще цъфне  Crossing Arms
Снощи тържествено обещах на половинката да не правя тест до понеделник сутрин. Той настоява да не си тровя мозъка авансово, щото и двамата знаем как цикълът ми обича да си закъснява с 3-4 дни ей така.

Я сега да видим днес има ли още някой потаен  Whistling
Леа, нещо да кажеш?

# 202
Здравейте!
Мога ли да помоля момичетата с предчувствия да запазят едно и за мен? Зер и аз си изчаках чакането Wink

Съни, тая случка с грешния линк по кюто е хем тъжна, хем трогателна и красива! Аз мисля, че такива неща са малко като предзнаменования - нищо случайно няма в живота Naughty

А бременните всъщност са се събрали толкоз много, щото повечето не ни казаха веднага, ами си затраяха и сега вкупом си признаха Wink Но и периодът явно е "плодовит". Даж Боже да се позадържи Praynig

# 203
Здравейте, милички. Как сте..? Как е настроението днес?  newsm78 Една бъдеща майка ме наплаши, че има вероятност плода да не се развива..и да не се радвам предварително, за да не се разочаровам. Това много ме натъжи. И да ви попитам нещо..малко ме е срам, но ще питам. Знаете ли на какво се дължи честото ходене до тоалетна по голяма нужда. Ходя по-малко, но често. Да не би да е от обмяната на веществата? Сутринта хапнах малко и после често посещавах тоалетната. Кажете ми.

# 204
  • София
абе, получих удар!  Laughing Laughing Laughing Явно студеното време си казва думата! Браво момичета! И да  ви е лека бременността!!!

# 205
Честит петък, момичета и бъдещи мамчета.
Голям ден беше вчера. Аз бях толкова опулена Shocked, че разправях чак на половинката, а той се смее и мъдро вика`Хубаво, хубаво`. после му метнах един кекс, ама не се пукна фоликула и днес му казах пак да се стяга. Wink

Весе, браво за самообладанието.
Не помня кой ми пожела скорпионче, но не си падам много по скорпионите. Я, който е скорпион да каже нещо за скорпионите.

Иначе имам предчуствие, че скоро Лали ще се похвали и някой от модераторите. До тук с гадаенето.

И НЕПРЕМЕННО, бременните да напишат нещо в съответните теми, че ще ги подгоним, а няма как да избягат. Wink Hug

# 206
  • Стара Загора
Кво правите бе момичета Party
Вчера съм ефекта...уауаааа Shocked толкоз бремени....тътрузим яко краката за вас.

# 207
Милички мен ме интересува някой отговор на моя постинг Simple Smile)

# 208
  • София
Ама страхотен петък, а? Grinning Цели 7 бремелинки!!! Докато успея да честитя на всички... Давайте насам от тоя бременен вирус, моля! Откога чакам да го прихвана и аз Wink
Сънчо, какво си направила с горкия ти мъж ooooh! Внимавай следващият път като му пуснеш тест искам да е твоя, истинския!
Гризка, снощи те сънувах! Бяхме някъде в чужбина и се черпехме в много готино заведенийце...супер беше!
Аз да ви кажа моят мъж съвсем се е побъркал Crazy Каза ми, че можем направо да правим ин витро, за да е сигурно, че ще стане Crazy Ама как? - казвам- Това е в най-краен случай! Нещо май е станал доста нетърпелив .... newsm78
Ха така, Херко! Хванах те! Трайкаш, а? Я черпи кака си един Маврудец по случая!

# 209
  • BABYLAND
E KAKВО ПО ПРЕКРАСНО ОТ ТОВА??? ЩЯХ ДА ПАДНА КАТО ПРОчЕТОХ КОЛКО СТЕ МНОГООООООО! сУПЕР ПОЛЗОТВОРЕН МЕСЕЦ....БРАВО! ЧЕСТИТО НА ВСИчКИ ВИ, А СЕГА ОТИВАМ ДА ВИДЯ ИМАТЕ ЛИ СИ ПУСНАТИ ТЕМИЧКИ ЗА ДА ВИ ПОЗДРАВЯ ЛИЧНО!
  ХЕРКА, ПЪРВО ЗА ТВОЕТО ЩАСТИЕ ПРОЧЕТОХ....ГЛЕДАХ, ЧЕТОХ НА ГЛАС И МИ ЕДВАШЕ ДА СИ УДАРЯ ГЪЗЕТО  В ТАВАН ОТ ЩАСТИЕ!
   Е КАОЛКО МНОГО ТЕ ПРЕГРЪЩАМ И ЦЕЛУВАМ.....ЩЕ ТЕ ЗАДУША ОТ ЛЮБОФФФФФФФФФ.
ЗА ВСИЧКИ ВИ СЕ РАДВАМ БЕЗУМНО МНОГО!

Общи условия

Активация на акаунт