Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 338
  • 363
  •   1
Отговори
# 225
абе Голдън роуз е страшно светъл човек. Абе розке от къде толкова положителна енергия към всички:))  Hug

# 226
  • София
 newsm51ЗДРАВЕЙТЕ МАЦКИ newsm51Има ли още спотайващи се бременлийки? newsm53Как се зарадвах вчера,а и днес още една се похвали,дано всеки ден да е така и най-накрая и аз за се похваля newsm53Хайде разказвайте как стана,какво чувствате и т.н. newsm53На новите ни бременни желая лека бременност,на чакащите успех, а на всички останали един много хубав слънчев ден newsm51 newsm51 newsm51

# 227
Здравейте Мацки, не пиша вече често защото бебеправенето е в застой  Embarassed, но тази седмица като прочетох колко хубави новини има и ми стана едно такова мило, особено за тези които са отдавна тук, това е страхотно  Simple Smile   bouquet Много се радвам за всички Ви  Simple Smile

# 228
Леле, колко нови бременни Grinning На всичките се радвам,да знаете, нищо,че ме няма и научавам клюките последна Hug Иначе искам аз с друго да се похваля - от вчера си имам още един братовчед и целия род сме много радотсни! Леа, казва се Борис Mr. Green Място не мога да си намеря от кеф - хем сесията свърши, хем ново бебе на леля ми  baby_neutral Laughing

# 229
  • София
Еовин честито,да ти е живо и здраво  братовчедчето  bouquet  bouquet  bouquet 

# 230
  • София
Ео, честито ти братовчедче! Щом е Борис, няма начин да не е готин пич! Айде и ти да се отчиташ сега....стига си била все малка Wink

# 231
  • BABYLAND
абе Голдън роуз е страшно светъл човек. Абе розке от къде толкова положителна енергия към всички:))  Hug
   Ох милинко, де да знам и аз! Чувствителна съм до безумие.  Embarassed Когато някой тъгува мен това ме смазва, а радостта на хората ме кара да летя и ме зарежда! От зодията ли е...не знам, но е факт!

# 232
Ама страхотен петък, а? Grinning Цели 7 бремелинки!!!

Как 7 бе, аз 8 преброих: Хера, Куки, Вилияна, Марлийс, Клара, Ирини, Вили и Мишка82 Laughing

Гризка, снощи те сънувах! Бяхме някъде в чужбина и се черпехме в много готино заведенийце...супер беше!

Еей, страхотно звучи, давай да го изпълняваме тоя сън, макар и в България, не чужбина cheers

Ео, честито братовчедче  bouquet

# 233
  • BABYLAND
Сървъра ще ги поеме ли всичките 8? ХАХАХАХАХА
   Голяма еуфория за всички ни   bouquet

# 234
Тази нощ сънувах, че ми идва на гости Жабче и тя потайно бременна в 10 г.с., беше малко понапълняла от снимчиците, но много сладка бременелка!
ВЛАЧА СИ КРАКАТА! Няма да ви изброявам поимено, искам ви ВСИЧКИТЕ в отчетни!

Marliis, da ti pratia foto na li4ni, a  newsm78 Thinking Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Wink

3draweite, az ne iskah da pi6a, 4e sam bez kredor, no ne se strapiah Embarassed

Wesel den. PETAK E !!!!!!!!!!! Mr. Green Hug

# 235
Айде и ти да се отчиташ сега....стига си била все малка Wink
Е, аз вчера тъкмо ревях по тоя повод,че "не трябва", а много искам и майка ми се обади да каже хубавата новина Grinning После пак проведохме един полууспокояващ, полустресиращ разговор, от който излезе истината - не съм аз малка, ами той Mr. Green Не сме ли били много млади за деца...Ми млади сме, ама той като стане на 30 още ще е млад и "няма да му е времето" ,пък аз...ще са ми изтекли очите по хорските бебета #Crazy Както и да е, няма да се тюхкам още. Има някаквъ шанс - можело да му се прище , като ме видел с Борисчо на ръце.  Whistling А познайте сега къде ще висим по цял ден Mr. Green

# 236
Ео, ти кажи как мина изпита Laughing Laughing Laughing

# 237
  • Варна
Светли,
А в началото обикновено си боли като за мензис. Друг тип болка е пробождащата - ту в центъра на матката, ту в яйчниците. Това ли имаш предвид?

Да, имах предвид болките като мензис. Много ми беше чудно, когато кръстницата ми забременя, почти 3 месеца се оплакваше от болки ниско долу, които били "сякаш всеки момент ще й дойде"  Thinking Даже се притесняваше дали е нормално, но лекарят я успокои.
Та се сетих да питам дали и при вас е така.

И още нещо, само да не ви досадя  Blush Преди няколко дни мярнах пак темата за бабешкия тест за бременност - оня със содата в урината, сещате ли се бремелинки? Какво ще кажете да направите леко проучване по въпроса - дали е вярно  Flutter

P.S. Леа, какво става? Да не си още при мен в клуба на чакащите  Flutter

# 238
  • София
Светли, не съм в клуба нито на чакащите, нито на очакващите. Лелката ме посети вчера, днес показва пълната си сила....а идващия месец ще почивам от бебеправене Grinning

# 239
Абе, Светли, ти не разбра ли, че туй със содата е тинтири-минтири Mr. Green Щом на мъж урината е шупнала като е сложил сода вътре, смятай колко е показателно Tired

Общи условия

Активация на акаунт