Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 338
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
VVenkova, ti test pravi li dnes  Flutter

# 241
Леле, каква съм блейка. при толкова бременни съм изпуснала някои момичета ,ето защо сега казвам ЧЕСТИТО и на тях

Венкова, душице стискам всичко, което е за стискане. Ще стане работата, дано да е този месец. .какъвто и да е резултата от теста пиши.

Леичка, трябва да си смениш надписа, нещо като `Съпруга на нетърпеливец`. Много е сладък твоят мъж, щом сам предлага такива работи. но аз съм убедена, че ще стане и без крайната мярка.
И още нещо, въобще не спирай опитите, като няма да правиш инсе този месец. Много добре знаеш, че всичко е въпрос на сбор от случайности.

Голдънче, каква ти е `чевствителната` зодия?

# 242
Здравейте, момичета!
Първо ЧЕСТИТО на всички бременни мацки!!! Писах уж във всички теми поотделно, ама май съм пропуснала някой та затова ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ И ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ!   bouquet
То вчера никнаха като гъби темички с "аз съм бременна:))"
Голдънче, наистина си много мила! Ама...чак ми се насълзиха очите. Помниш даже че днес е денят Х.  Hug Голямо слънце си да знаеш! И аз те целувам. Heart Eyes Днес няма да правя тест, щото е рано, а и нямам НИКАКВИ признаци за каквото и да било.  newsm78
А Херка като каза, че и тя нямала никакви признаци малко ме обнадежди  Laughing Rolling Eyes Дано, дано, дано има човече в мен  Praynig Praynig Praynig
На онези дето чакат още като мен: няма мяато за отчаяние! Наш ред е мацки!  Peace Всички да се стягат! Wink
Целувам ви!  bouquet

# 243
Ааааа, забравих да кажа нещо!  Naughty
Абе вие всички що се плашите толкова от скорпионите. Ми аз съм скоприон, ама не съм толкоз лоша  Cry Не всички скорпиони са гадни. Имаме и доста хубави черти. Я бързичко прочетете и ХУБАВИТЕ черти на таз зодийка  Naughty
Харизматични, амбициозни, верни, упорити....да изреждам ли още  Wink

# 244
  • Варна
Абе, Светли, ти не разбра ли, че туй със содата е тинтири-минтири Mr. Green Щом на мъж урината е шупнала като е сложил сода вътре, смятай колко е показателно Tired

Blush   Embarassed   Blush
Знам, Сънчи, ама нали ми забраниха да си правя тестове до понеделник и ... почнаха глупости да ми минават през главата  Crazy

Венкова, и аз помня за 17- ти  Flutter Май и ти като мен не бързаш обаче. Колко ще чакаш? И съвсем нищо ли не усещаш?

# 245
От толкокова време не съм писала, че сигурно почти никой не ме помни вече, но съм толкова равълнувана с тези хубави новини  Heart Eyes
До момента бързата рекапитулация, която направих показва 11:
Хера, Клара, Ирини, Муцка, Куки (вече знам коя е  Laughing), ми6ка82, Марлийс, Виляна, Вили, Анджела (неофициално), Каролина и още някой който надявам се не съм пропуснала   Wink

Зрадвахте ни много момичета - пожлвам ви още повече щастие   bouquet

Очакваме и някой от все още чакащите да ни зарадва  Flutter

Последна редакция: пт, 17 фев 2006, 17:56 от Aya

# 246
Светли, мерси че и ти помниш  Embarassed
Как да не бързам! Иде ми сега да си направя тест  Rolling Eyes Ама нали е рано... Мислех да си правя в понеделник, но...БЕ НЕ МОГА ДА УСТИСКАМ!!! Tired Сигурно ще си направя утре сутрин или в неделя. Знам, че всички ще ми кажете да имам търпение, за да не се разочаровам, но пусто като се вълнувам. И мъжо все ми вика "Кога ще правим "Жоро е невинен"?"  Laughing
А за симптомите нищо не ме боли. Нищо не усещам. Преди зърната на гърдите ми бяха много чувствителни при допир, но не бих казала, че са ме боляли. Сега нищо им няма  Sad Имам леко придърпване ниско долу, ама си мисля че е от лелището. Оффф, де да знам и аз вече от какво е? #Crazy
Стискайте палци да удържа още поне ден два, па ха дано видя пустите 2 чертички!

# 247
Много плодовит месец.Да им е 4естито на вси4ките бремелинки и да изкарат много спокойно времето докато гуШнат бебовците.ММММММ.Много се раз4увствах.

# 248
Светли, ако кажеш душко, в имет она каузата ще видя шупва ли содата!Искам само да ти кажа, че при настоящата ми бременност нямах НИКАКВИ симптоми преди 5 дневно закъснение. Бях настинала и мислех, че поддържам 37.5 от това /аз не си следя темп по принцип/ Освен това 2 дни преди закъснението си правих тест и беше отрицателен. Даже ми беше свито, защото нищ оне чувствах /за разлика от предния път/ Успокой се само и чакай.
Ауа, как са не те помня, бе мацка. Къде се загуби от бебеправещия фронт?
Лея, и моя мъж е от същия отбор. Любимият имаше повече ентусиазъм и дисциплина от мен даже Laughing И аз като Сънчи мисля, че този месец няма защ ода се пазите. Може пък точно сега психически да си най-отпусната и... Praynig
Ввенкова, стискам палци!!!

# 249
Ауа, как са не те помня, бе мацка. Къде се загуби от бебеправещия фронт?
На фронта съм, но нямам с какво да се хваля и си тряйкам. Но на вас тихо и кротко ви се радвам  Heart Eyes

# 250
Каква седмица.....какви новини.....какво чудо....
Страшно се радвам за новите бремелинки....супер съм щастлива...
Милички, само спокойствие, силна храна и оптимизъм - това е рецептата!

Аз да ви се оплача Cry- току що си проверих изследването за хламидия - резултът е +.  #Cussing out
Засега спирам с цветната снимка, ще лекуваме тая пущина.
Само не мога да разбера защо като съм правила преди 3-4 години е била отрицателна, а сега е +. Не съм била с никой друго освен с мъжо newsm78

# 251
Здравейте момичета! Ей, че хубав слънчев петък Laughing Sunglasses

Човек не може да изчете всичко, което сте изписали Laughing
След такава страхотна седмица се надявам, че и уикенда ще е страхотен, желая ви го от сърце Hug
Ео, честито братовчедче! Живо и здраво да е, умно като кака си Hug, браво за сесията само така Peace
На чакащите /в които съм и аз/ Laughing продължавам да стискам палци Laughing
Дарилка, сори за резултата Cry

# 252
Малиииии, тази тема чак се е нагорещила! Shocked  Laughing
Мацки, желая ви весел уикенд! Аз вкъщи щото си нямам компютър та затова  Rolling Eyes
Ще се "видим" в понеделник!
И стискам палци на всички чакащи  Praynig
И в понеделник - хубавки новинки  Wink
  bouquet   bouquet   bouquet

# 253
Дари, много съжалявам за резултата от изследването Cry Мисля, че хламидията е като гъбичките и бактериите - можеш да ги пипнеш заради отслабена имунна система независимо че не си сменяла партньора. А някои твърдят, че се хваща също от седалка на обществена тоалетна.

Не се отчайвай, ще излекуваш хламидиите и после бам - цветна снимка, а от там нататък бебесок! Peace

# 254
Дарилка, мнго странно наистина newsm78Съжалявам и аз за резултата. Ти сигурна ли си, че е верен? А имала ли си някакви симптоми?

Общи условия

Активация на акаунт