Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 310
  • 363
  •   1
Отговори
# 315
Жабче, мерси...а...знаеш ли случайно, дали този Имодиум не е противопоказен при бременност newsm78 Питам, защото необичайно ми закъснява...сигурна съм че няма нищо, но и не ми се дават пари за тестове, но пък нали знаете - за всеки случай...
Даренце, благодаря и на теб, това с лимоните още сега отивам да го направя, то поне е полезно Blush

# 316
  • Някъде там...
За Имодиум не знам, съжалявам Sad  Иначе се сетих и за още едно лекарство - Лопедиум, но и за него не знам дали се препоръчва при евентуална бременност.
Нали знаеш, че разстройството може да е признак и за нещо хубаво  Mr. Green
Успех!

Виж тези теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=00ba4e584da00db72227 … c=30283.msg581157
http://club.biberonbg.com/read.php?5,78887,79080
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=6821

Последна редакция: нд, 19 фев 2006, 14:09 от Жабче

# 317
о6е нямам ни6о,ама до утре има мноого време все пак ThinkingОх...това напрежение в йаи4ниците е ужасно..все съм на тръни така.. Sad

# 318
Стеф, направи един тест, щом ти закъснява, но със сутрешна урина. Ние всички ще стискаме палци.
Весеее Naughty стига се вглежда, дишай спокойно, прави нещо занимателно и утре сутрин теста. Успех. Hug

# 319
Stef, пробва ли с компот от дренки и припечени филийки
Vesi, стискам палци на теб и на всички, които още не ги е посетила лелката тоя месец! Дано да ви пропусне!

# 320
Стеф, направи един тест, щом ти закъснява, но със сутрешна урина. Ние всички ще стискаме палци.
Весеее Naughty стига се вглежда, дишай спокойно, прави нещо занимателно и утре сутрин теста. Успех. Hug
Слу6ам,Дари Naughty Blush

# 321
Здравейте  моми4ета, много от вас сигурно не ме познават, защото пиша рядко тук, пове4е в проблемното. Но сега искам да се включа, като попитам новите бремелинките - нашата гордост. В месеца когато сте забременяли, как бяхте с мисленето? Смисъл бяхте ли се отърсили от това кой ден ми е, кога е овуто и пр. Т. е всички знаем, че доста моми4ета са забременяли така, като са се фокусирали в друга област на мислене. А при вас как беше?

# 322
Денди, аз те познавам. когато забременях никак не ми пукаше за температурата и някак мислено си казвах каквото ще става ще става, няма смисъл да се тръшкам. не знам дали нещо вътрешно ми е подсказвало, но е факт. Също така си предсказах аборта, просто знаех, че нещо не е наред.

# 323
Дара разбирам мила, но тъй като това е проблем за мен , да спра да мисля, ме интересува дали има някоя забременяла като много го е искала, смисъл.......а бе разбрахте ме.  Embarassed

# 324
Знаеш ли, всички имаме проблем с мозъците. И тия които ми разправят ала бала, че не мислели, не им вярвам. Подсъзнателно няма как да изключим мисълта за бебе, важно е човек да не се вманиачава. Мисли позитивно за бременността, просто, че ще се получи в един момент, а не с нагласа ` Ще стане ли този месец, няма ли да стане`. След ову живей така, все едно си забременяла, спокойно и без стресове, без притеснения, ровичкане и зяпане на графики. От сърце ти желая успех.
може на предната страница да прочетеш темата на Иринии, ще ти е от полза. 

# 325
Дари я кажи кажи при бременност нормално ли е да има6 предменструални болки в яи4ниците или не?

# 326
  • Някъде там...
Весе не съм Дара и нямам личен опит, но съм чела че е нормално. Недей се вглежда сега във всяка болежка, намери си занимание, наспи се хубаво и сутринта направи тест. Стискам ти палци да е положителен Wink

# 327
Весе не съм Дара и нямам личен опит, но съм чела че е нормално. Недей се вглежда сега във всяка болежка, намери си занимание, наспи се хубаво и сутринта направи тест. Стискам ти палци да е положителен Wink
Мерси жаб4е Hug
Ох...направо преЗ 5 мин ходя да проверявам..Мноо гадно е това 4увство..
А относно бялото те4ение?Нормално ли е?Преди менструация или бременност

# 328
Аз преди датат на за М. имах чувството, че всеки момент ми идва.
даже ходех с превръзки.  Това продължи и след датата около 3-4 дни. Но като първи симптом ми беше - усещането, че все едно съм неразположена, не ми се пушеше, и не ми се ядеше сладко, а съм пристрастена към шоколад.
Всичко това започна два дни преди датата за лелката.
А...сега се сещам, че ме боляха яйчници, не мога точно да дифинирам как, но вечер ме ядосваше мъжът ми като се върти в леглото, щото ме болеше като се мърда насам - натам.
И бялото течение е нормално.

НЕ Е НОРМАЛНО, обаче това което правиш и ако си ми пред очите ще опъваме уши Naughty

# 329
Весенце преди бременност е нормално бялото те4ение, а преди М. незнам. Ти до сега имала ли си такова нещо?

Общи условия

Активация на акаунт