Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 303
  • 363
  •   1
Отговори
# 330
Весенце преди бременност е нормално бялото те4ение, а преди М. незнам. Ти до сега имала ли си такова нещо?

Ох и аz не zнам ве4е..сама от толкова втълпяване zабравих какво съм имала и какво не
Хей,моми4ета я се представете,4е някои от вас не ви поЗнавам.искам да се zапоzнаем. Heart Eyes

Например жаб4е и денди не поzнавам ли4но..Може ли да се представите..Раzбира се и аz 6е го направя. Laughing

Дори е жълтеникаво,не е бяло днес. newsm78

Последна редакция: нд, 19 фев 2006, 18:14 от Сънчи - Пънчи

# 331
Весе приетно мие ето ти един линк за малко инфо от мен http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=52946.80 . Не е много актуално, но все пак е нещо, като се има предвид, че вече две години влизам тук и правим бебе  Sad

# 332
# 333
мерси мацки.. Heart Eyes
АЗ съм Весито дето се пита и се не е раzбрала Mr. Green
На 23 съм  и бебеправим от два месеца.Приятеля ми е на 29. Blush

# 334
  • Някъде там...
Денди и моят цикъл е от нередовните... Правих хормонални изследвания наскоро, уж всичко е наред, но ако имам 2 поредни цикъла с еднаква дължина в рамките на 1 година, направо трябва да черпя...

# 335
Нали знаеш, че разстройството може да е признак и за нещо хубаво  Mr. Green

Жабче, мислиШ ли? На мен няколко дни след овуто ме почна едно и оЩе ме държи Sick Ходя си по няколко пъти на ден по малко Tired Ама не ме е притеснило досега Thinking
Е, дано.  Praynig Другата неделя, Ще се тествам, ама може и да не се тествам, че като си zнам лелката=винаги подранява, нахалницата #Cussing out

Весел ден, момичета.
Весе, с колко дни ти zакъснява?
Стеф, марШ zа тест Naughty

# 336
А моя си е редовен..Само дето днес го няма. Crazy
Не,4е ми е притрябвал де.. Close

# 337
Последно ми дойде на 17. PartyАко не ми дойде днес тогава утре тееест4е #2gunfire

# 338
  • Някъде там...
Тедсан мисля че Иринии беше споделила веднъж за такъв симптом. А и имам спомен да съм го чела в темата с признаците. Успех! Стискам ти палци!
Проверих, виж на 12 стр мнението на Иринии.

Последна редакция: нд, 19 фев 2006, 15:42 от Жабче

# 339
мацки айде в 4ата да лаф. Heart Eyes

# 340
Мерси, Жабче Hug

На мен сега ми предстои лудата седмица с голямото чакане и малко не ме свърта като Весето. Искам да попитам, какво zначи "придърпваЩа болка в яйчниците"?
Аz например чувствам като при раzтягане на сухожилие, когато от седнало положение се иzправя по_ряzко. Или като ходя имам усеЩането като че ли карантията ми ниско долу иска да иzтече ooooh!

# 341
Ами мене ме болят и двете страни и двата яй4ника,типи4ните менструални болки..Дори и леко гадене.. Outta Joint

# 342
  • София
Дари я кажи кажи при бременност нормално ли е да има6 предменструални болки в яи4ниците или не?
Веси бях ти отговорила по-нагоре,но явно не си го прочела,при мойте две неуспешни бременности за съжаление,ме болеше корема все едно ще ми идва Thinkingимах всички ПМС

# 343
Вижте сега, слагам КРАЙ на ШАШКАНЕТО.

Ами ето аз съм ден след ову, болят ме яйчниците, кръста, гади ми се, мога и да си измисля някой симптом ако тези не са налице. Я си представете в състояние на ЧУДЕНЕ как могат да се изкарат две седмици до лелката.

Няма ли това да се отрази на зараждащия се живот, няма ли да попречи на деленето, на имплантирането по-късно. Не преча ли с постоянните си негативни мисли на този сакрален процес?
Не съм ли аз тази, която може да помогне на живота да се създаде и в същото време с нервното си напрежение да му попречи?
Я си отговорете на тези въпроси и ще намирите резон във всичко казано от мен.
Подчертавам, че съм добронамерена и ви Hug, но също така убедено твърдя, че понякога сами си пречим Naughty

# 344
  • Някъде там...
Дара  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт