Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 314
  • 363
  •   1
Отговори
# 345
  • София
 FlutterКъде сте всичките?Хайде в чата Laughing

# 346
И аз това питам и понеже скучая си намерих нещо в `Красива мама` -- софтуер за изпробване на прически.
Ето линк -- http://hairstyles.hit.bg/
Ако ви се занимава, приятно забавление.

# 347
  • Някъде там...
Аз гледам филм /"Les aventures du Rabbi Jacob" / и чат пат надничам в един друг форум да гледам снимки Simple Smile

# 348
  • BABYLAND
.....
НЕ Е НОРМАЛНО, обаче това което правиш и ако си ми пред очите ще опъваме уши Naughty
smile3508 smile3532 Хахаха, смях голям. Абе Весе, що ма кака се тормозиш излишно? Дай го спокойно, не случайно ВСИЧКИ ТУК ТИ ГОВОРИМ ЕДНО И СЪЩО!!!!! Усмихни се, метни се на мъжлето ти, друснете му една здрава любов и цяла вечер си мисли за кефа, вместо за това станало ли е този месец или не...

# 349
  • Стара Загора
На денди и отговорих и в другата тема - никога не съм спирала да мисля за бебе Blush
За Стефчо...и аз имах разстройство Blush запек получих малко по-късно Blush

# 350
хайде в 4ата де

# 351
Стеф, относно разстройството аз бих ти препоръчала много добре сварен ориз с изстискан лимон. Действа безотказно. /между другото когато някои жени ги споходи двулентовия тест се оплакват от разстройство. Този път и при мен беше така/... А относно "препратката" към предходния ми постинг - еми ако си искала да ми стане неприятно си успяла.
Денди, месецът в който забременях си беше абсолютно планирана стратегията. На 11 ден ходих на доктор. Видя се почти готов фоликул. Док каза "секс през ден" и ние това направихме. Последната седмица пък имах лека температура и покрай нея взех д аси я меря всяка сутрин и установих, че дори кат ооздравях тя си остана 37... Не съм спирала да мисля и да си броя дните. Дори имам 1 отрицателен тест 2 дни преди датата на чаквания цикъл...
Тедсан, болката при бременност пред ицикъл с ия описала супер точно!!!!
Весе, определено имам по-засилено бяло течение, но и преди, около датата на цикъла май пак ми се усилваше леко.За болките в яйчниците ти отговорихме в петък.
даре, още сутринта ти писах /но нетът нещо.../, мила за антибиотиците. Аз съм против това да пиеш поо собствено предписание.Както казах и аз бях болна точн ослед фертилните ми дни, но реших, че ще карам с парацетамол, парагрип, смукалки з агърло и чайчета. А иначе моя близк абременна приятелка /1 седмица след мен/ се разболя много тежко и кат осе видя, че няма оправия докторът и предписа антибиотик от групата на пеницилините, но в по-малки дози.
Оздравявай бързо!!! Heart Eyes  bouquet

# 352
  • BABYLAND
Даренце, УМНИЦА ГОЛЯМА СИ МИ ТИ!!! Момичета, вижте Дарето какво е написала и се замислете върху думите й. Права е до...безобразие и съм убедена, че трябва да се щадим повече!!!
   ВЕСЕ, да не си бременна с близнаци мила моя? Това придърпване в двата яйчника ми намирсва точно на това.

# 353
Даренце, УМНИЦА ГОЛЯМА СИ МИ ТИ!!! Момичета, вижте Дарето какво е написала и се замислете върху думите й. Права е до...безобразие и съм убедена, че трябва да се щадим повече!!!
   ВЕСЕ, да не си бременна с близнаци мила моя? Това придърпване в двата яйчника ми намирсва точно на това.

Ха Ха Ха...Голдън4е то само туй остава...Мале ако е така давам банкет... Mr. Green

# 354
  • BABYLAND
Абе мацки, имате ли проблеми със зареждането на чата....не ми се отваря и взех, че се нервирах. Исках да попадна в епицентъра на лафа...ама нещо май не ми е било писано днес!

# 355
  • BABYLAND
В А Ж Н О!!!!
   Гледайте сега по NATIONAL GEOGRAPHIC дават за създаването на бебоооо!

# 356
Моми4ета кое е по наджедно лентата или ба6 теста?
4е аz  в 4етвартака си направих лента,не тест newsm78

# 357
весе, и ленатата и "баш теста" са тестове. Всичк озависи от чувствителността им!

# 358
  • BABYLAND
Весе, като мислиш, че лентата не е ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ, защо изобщо си го правиш??? За мен, ако има бременност и на лист хартия да се изпишкаш, ще се появят 2 чертички /майтапче, сега да не се вържеш/
   Като нямаш вяра на лентите бягай до аптеката и си купи касетъчен, Така поне ще си сигурна в резултата, който виждаш!

# 359
Розичке хубаво е филмчето, гледам го в момента!
А с чата имаше проблеми днес да, но сега сме двете с Даниела там и си лафим  Laughing
е 6о не се обаждате тогава?от два 4аса съм там. Cry

Общи условия

Активация на акаунт